Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Küçükkuyu denen yer

moriQ

Öne çıkan mesajlar

kafa dinlemelik 3 senedir gelmeme rağmen tanıştığım insan sayınsının 2 yada 3 ü geçmediği memleket .genelde emeklilerin eğlence yeri.deniz kıyısında altınoluktan 10 km uzaklıktaki Çanakkale beldesi.sizin için önemli olan bilgi 3 yada 4 tane int cafenin olduğu yer.Eğerki küçükkuyuda olan varsa irtibata geçebiliriz :P[signature][hline]- bir saattir izliyorum sinirlerime hakim olamadim. bence programiniz cok bayagi, cok ucuz!
- efendim biz programimizi herkes alabilsin diye ucuz yapiyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

güre baya gelişt.altınoluk zaten öle..hatta bi clubı pazar keyfine çıktı gürenin:)lodos esince denizi öle oluor onun dışında harika bi yer oldu.denizi,havası,kaplıcasıyla dört dörtlük bi yer,yterincede eğlenceli bence..tabi zmanla çok daha fazla gelişir,bi ayvalık yada altınoluk olur orası.[signature][hline]önce Allah sonra yallah
Sosyal ağlarda paylaş

4-5 yıl önce gitmiştim çok güzel yerdi.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Sosyal ağlarda paylaş

o şerit hrp öyle galiba,ben de kaç yıldır altınoluktayım daha bi tane bile arkadasım yok,yani tam kafa dinlaenicek yerler,benden sana bi tavsiye sakın bisikletle altınoluk-küçükkuyu yapma ben yaptım,kaç gün oturamadım:([signature][hline]çirkin kadın yoktur az vodka vardır
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...