moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 kafa dinlemelik 3 senedir gelmeme rağmen tanıştığım insan sayınsının 2 yada 3 ü geçmediği memleket .genelde emeklilerin eğlence yeri.deniz kıyısında altınoluktan 10 km uzaklıktaki Çanakkale beldesi.sizin için önemli olan bilgi 3 yada 4 tane int cafenin olduğu yer.Eğerki küçükkuyuda olan varsa irtibata geçebiliriz :P[signature][hline]- bir saattir izliyorum sinirlerime hakim olamadim. bence programiniz cok bayagi, cok ucuz! - efendim biz programimizi herkes alabilsin diye ucuz yapiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 biraz ileride güre die bi kasaba var..orda hava sıcak deldir denizi süper çarşaf gibi artı,eser,terletmez insanı..zaten kucukkuyudan havrana kadar o hat süper..ordan kalkıp antepe yaz okuluına geldim öhhhhööööö:([signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 açıkçası balıkesirden çanakkale'ye dönerken gürede, küçükkuyuda, altınoluk'ta lodosdan dolayı deniz bulanık ve iğrençti. sadece lodosta oluyor sanırım. ama kafa dinlemek için gerçekten gidilebilecek bir yer.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 baya küçükken gitmiştm baya sakin bi yer,o yüzden sanırım 5 günden fazla kalınırsa,sıkılınabilr.[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 güre baya gelişt.altınoluk zaten öle..hatta bi clubı pazar keyfine çıktı gürenin:)lodos esince denizi öle oluor onun dışında harika bi yer oldu.denizi,havası,kaplıcasıyla dört dörtlük bi yer,yterincede eğlenceli bence..tabi zmanla çok daha fazla gelişir,bi ayvalık yada altınoluk olur orası.[signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 4-5 yıl önce gitmiştim çok güzel yerdi.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
biko Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 o şerit hrp öyle galiba,ben de kaç yıldır altınoluktayım daha bi tane bile arkadasım yok,yani tam kafa dinlaenicek yerler,benden sana bi tavsiye sakın bisikletle altınoluk-küçükkuyu yapma ben yaptım,kaç gün oturamadım:([signature][hline]çirkin kadın yoktur az vodka vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar