Seregwethrin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Şimdi arkadaşlar şu gördüğünüz bsplayer ile bir kaykaycı çocuk hareket yapıyo tam havada. Ama renkleri görenler farkedecektir sorunu. Düzeltemiyorum :(. Yeni codec yükledim eskilerini sildim olmadı sorun bütün playerlarda hem win media playerda hem zoom playerda hem bsplayerda... Ama başka şeylerde sorun yok müzikler resimler diğer görüntüler herşey süper bitek bu sorunlu. Sizce nedeni nedir? Yoksa format basacam :([signature][hline]You are currently using 2169 MB (90%) of your 2421 MB. [Bu mesaj Seregwethrin tarafından 07 Ağustos 2005 16:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Pardon resim hatalı çıkmış şimdi düzeltcem.[signature][hline]You are currently using 2169 MB (90%) of your 2421 MB. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Düzgün olması gerektiği gibi capslerim Bozuk hali ile çekemiyorum, bsplayerdan caps alınca düzgün geçiyor ama düzgün göstermiyor. Şimdi bozuk halini çekebilmeye çalışıyorum print screen tuşu ile çekemiyorum :(. Pufff[Bu mesaj Seregwethrin tarafından 07 Ağustos 2005 16:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 screenshot ta sorun var sanırım, filmlerin ekran görüntülerini böyle alamazsın; ya da ben yanlış görüyorum simsiyah ?[signature][hline]Nasıl? Neden?... Nerede? Gang Gangstar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 renk sorunuysa büyük ihtimal bsplayer ın exe sinin özelliklerinden değiştirmissindir. 16 bit gibi mesela oradan bi bak bakalım[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Filmlerden ekran goruntusu almak icin ayri yazilimlar var. PrintScreen ile goruntu siyah cikar.[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Ondan değil arkadaşlar bsplayer capslerini koydum yukarıya ama bu seferde düzgün çıkyıro capslerde. Böyle ekranın renk tonu çok kötü contrast artmış renkler artmış anlayamadım düzeltemiyorum ayrıca bsplayer ile ilgili değil her program ile ilgili. Üstte belirtmiştim. win media playerda da oluyor zoom playerda da.[signature][hline]You are currently using 2169 MB (90%) of your 2421 MB. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 anaaaaaaaa ne iştir bu ya ilk önce bsplayer açıyom sonra zoom player açıyom bsplayer bozuk gözteriyo zoomplayer düzgün gösteriyo ama sadece zoom player açınca bozuk gösteriyo haahahah makina hakkaten çatladı oynattık :-).[signature][hline]You are currently using 2169 MB (90%) of your 2421 MB. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 windows media player classic i denedin mi?[signature][hline]Nasıl? Neden?... Nerede? Gang Gangstar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 denedim :). classic de denedim 10 sürümü de. Ya şimdilik halloldu gibi :). İlk önce bsplayer açıp sonra hangi player açarsam açayım düzgün gözüküyor filmler. Ama anlamadım neden böyle. Çözmem lazım bu işi:).[signature][hline]You are currently using 2169 MB (90%) of your 2421 MB. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 birden fazla codec yüklemek sorun çıkartabiliyor, özellikle paket halindekiler; eskileri düzgün kaldırabildiğinden emin misin?[signature][hline]Nasıl? Neden?... Nerede? Gang Gangstar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Program ekle kaldırca bir codec gözüküyor ace mega codec pack mi ne. program files'a da bakıyım belki kalıntılaır vardır[signature][hline]You are currently using 2169 MB (90%) of your 2421 MB. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 + regedite de bak.. bu tip codecler vs. vs için programı sistemden toptan kaldıran programlar kullanın, ashompoo nun unistall programı gibi.. bi de codec paketi olarak tek kazaa lite media pack kullanırsanız başınız ağrımaz sanırım, ben sorun yaşamadım hiç; tek pakette herşey var..[signature][hline]Nasıl? Neden?... Nerede? Gang Gangstar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ace mega codec pack 50mb ondan onu indirdim daha çok şey vardır diye :). Evet bi regedit temizliği yapmak lazım.[signature][hline]You are currently using 2169 MB (90%) of your 2421 MB. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar