Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ABİLER ABLALAR LVL KSACAM ARES TE YARDIM

icebreak3r

Öne çıkan mesajlar

nasıl olacak o myko olayı anlatırsan sevinirim ki neden gideyim,benim hackliyeceğimimi düşünüyosun foruma attığım mesaj ları oku ve benim kaç kere hacklendiğimi öğren derim sana ve başıma gelen olayları neyse myko server nasıl olacak anlatırmısın bana

[signature][hline] !!! BEN DAHA CİVCİVİM !!!
EST SOLARUS OTH MİTHAS

LVL 42 ;(
N.P: HİÇ YOK
PELERİN YOK
SERVER : ARES
NİCK : icebreak3r

[Bu mesaj icebreak3r tarafından 06 Ağustos 2005 17:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

alakası yok bi tepeme çıkmadığınız kaldı madem iyilik yaptınız o zman daha güzel bir dille azarlarmışcasına yardım etmeyim bilmiyorum sonuçta sanal ortam bu yazıları yazarken gözlerinizi ve mimiklerinizi görmüyorum ben yanlış yorumlamış olabilrim ama böle bir topic in sizi bu kadar rahtasız edeceğini tahmin bile edemezdim
birde imzam çok göze batıyomuş http://forum.paticik.com/view.php?id=133756&page=3
bakın bakalım nasıl imzalar var neden bana dendi sadece
[signature][hline] !!! BEN DAHA CİVCİVİM !!!
EST SOLARUS OTH MİTHAS

[Bu mesaj icebreak3r tarafından 06 Ağustos 2005 18:03 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj icebreak3r tarafından 06 Ağustos 2005 18:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Kim yardım edecek KO'nun özelliği bir çıkarı yoksa kimse kimseye yardım etmez partiye bile almaz bir iki kendini bilmez iyi yerleri kapmışlar ne partiye alırlar nede sana exp kasmana müsade ederler bir kaç exp alayım desen help admin ks pls diye bağırmaya başlarlar alın KO 'nuzu .......göreceksiniz böyle giderse 3-4 ay sonra bu oyunu oynayan kalmaz herkez şikayetçi böyle oyun olmaz olsun KO' tam bir türkiye modeline döndü görürüsünüz bak bu oyun için yakında cinayetler bile işlenmeye başlar içeri cinayetten giren sa.. ne için düştün diye soran diğer mahkumlara KS yapıyorlardı abi dayanamadım kestim der acı ama gerçek malesef
Sosyal ağlarda paylaş

bu gün k.oda bana yardım edin yarın karıya götriim sizi ehuha al çıkar sana[signature][hline]Anubis the Sexy
Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki:
tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler...
Sosyal ağlarda paylaş

çevren yoksa 51 e kadar sürünürsün kardeş.aynen şimdi bende sürünüyürom şimdi.ben yeni char açtım 2 tane biri 41 diğeri 42.42lvl mageyi kasacam artık bende ares teyim.gel eslanta ,arkileri bulursam baya bi kasarız.ares 2 nick:dRg_hapy...
ayrıca buraya yardım topici açıp yerdım göreni ben daha görmedim :) hehe plutona denk gelmişsin.o da genel paticik kültüründen sölemiş bişiler
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben pelerin isitiyodum ama yapılan yorumlar,en basitinden senin pelerin için yotumun yuzunden o heves te kalmadı artık ya çoğunuzun var burda pelerini hani o yusden neyse artık pelerin sevdası kalmadı seni bulmaya çalışacam dostum merak etme[signature][hline] !!! BEN DAHA CİVCİVİM !!!
EST SOLARUS OTH MİTHAS

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...