icebreak3r Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Ya ares server dayım 42 lvl im var 50 olmak isitiyorum yardım edecek 1 kişi yok mu yahu patinin hatırına[signature][hline] !!! BEN DAHA CİVCİVİM !!! EST SOLARUS OTH MİTHAS LVL 42 ;( N.P: HİÇ YOK PELERİN YOK SERVER : ARES NİCK : icebreak3r Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calamity Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 ilk önce hoşgeldin der, sonra güle güle derim. Neden bu kadar sert bi kararla tersledin diyeceksin, Çünkü;Hacklenmeler çoğaldı server OYUNCAk oldu , BAşka bir serverde oyna örneğin MYKO .Inş ondada böyle olaylar yokdur :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 nasıl olacak o myko olayı anlatırsan sevinirim ki neden gideyim,benim hackliyeceğimimi düşünüyosun foruma attığım mesaj ları oku ve benim kaç kere hacklendiğimi öğren derim sana ve başıma gelen olayları neyse myko server nasıl olacak anlatırmısın bana [signature][hline] !!! BEN DAHA CİVCİVİM !!! EST SOLARUS OTH MİTHAS LVL 42 ;( N.P: HİÇ YOK PELERİN YOK SERVER : ARES NİCK : icebreak3r [Bu mesaj icebreak3r tarafından 06 Ağustos 2005 17:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Arama Yap Aram Butonuna Myko Yaz Bulursun[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 saol bi bakayım[signature][hline] !!! BEN DAHA CİVCİVİM !!! EST SOLARUS OTH MİTHAS LVL 42 ;( N.P: HİÇ YOK PELERİN YOK SERVER : ARES NİCK : icebreak3r Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 birde şu imzanı küçükltsen ve kısalaştırsan iyi olucak göze çok baıtyo[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 böle ii mi anlamadım neden sert çıkışıyosunuz bu kadar ya silsinler bu topiği allah tan bir yardım istedik yani[signature][hline] !!! BEN DAHA CİVCİVİM !!! EST SOLARUS OTH MİTHAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calamity Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Türklere iyilik yaramaz tepkiside ortaya çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 alakası yok bi tepeme çıkmadığınız kaldı madem iyilik yaptınız o zman daha güzel bir dille azarlarmışcasına yardım etmeyim bilmiyorum sonuçta sanal ortam bu yazıları yazarken gözlerinizi ve mimiklerinizi görmüyorum ben yanlış yorumlamış olabilrim ama böle bir topic in sizi bu kadar rahtasız edeceğini tahmin bile edemezdim birde imzam çok göze batıyomuş http://forum.paticik.com/view.php?id=133756&page=3 bakın bakalım nasıl imzalar var neden bana dendi sadece [signature][hline] !!! BEN DAHA CİVCİVİM !!! EST SOLARUS OTH MİTHAS [Bu mesaj icebreak3r tarafından 06 Ağustos 2005 18:03 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj icebreak3r tarafından 06 Ağustos 2005 18:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_MaxX Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Kim yardım edecek KO'nun özelliği bir çıkarı yoksa kimse kimseye yardım etmez partiye bile almaz bir iki kendini bilmez iyi yerleri kapmışlar ne partiye alırlar nede sana exp kasmana müsade ederler bir kaç exp alayım desen help admin ks pls diye bağırmaya başlarlar alın KO 'nuzu .......göreceksiniz böyle giderse 3-4 ay sonra bu oyunu oynayan kalmaz herkez şikayetçi böyle oyun olmaz olsun KO' tam bir türkiye modeline döndü görürüsünüz bak bu oyun için yakında cinayetler bile işlenmeye başlar içeri cinayetten giren sa.. ne için düştün diye soran diğer mahkumlara KS yapıyorlardı abi dayanamadım kestim der acı ama gerçek malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 bu gün k.oda bana yardım edin yarın karıya götriim sizi ehuha al çıkar sana[signature][hline]Anubis the Sexy Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki: tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 çevren yoksa 51 e kadar sürünürsün kardeş.aynen şimdi bende sürünüyürom şimdi.ben yeni char açtım 2 tane biri 41 diğeri 42.42lvl mageyi kasacam artık bende ares teyim.gel eslanta ,arkileri bulursam baya bi kasarız.ares 2 nick:dRg_hapy... ayrıca buraya yardım topici açıp yerdım göreni ben daha görmedim :) hehe plutona denk gelmişsin.o da genel paticik kültüründen sölemiş bişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ya ben pelerin isitiyodum ama yapılan yorumlar,en basitinden senin pelerin için yotumun yuzunden o heves te kalmadı artık ya çoğunuzun var burda pelerini hani o yusden neyse artık pelerin sevdası kalmadı seni bulmaya çalışacam dostum merak etme[signature][hline] !!! BEN DAHA CİVCİVİM !!! EST SOLARUS OTH MİTHAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar