Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 başlıktada olduğu gibi diezde yeni bir clan kurdum. N_O da ki bir kaç kendini bilmez yüzünden clandan baya insan çıktı. gelmek isteyen olursa özel mesaj atıversin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 yeni olmasına rağmen baya kişi çıktı öle mi hımm güsel başarılar[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 New orderdan baya kişi çıktı . o yüzden bizde yeni clan kurduk. heridin teki uyuzluk yapıp duruyodu en sonunda dayanamadık 5-6 kişi çıktık[signature][hline]Nick=BufferTR.... :Hoody: Lvl=60... 61 Clan=Sex Machines.... New_0rder Job=Paladin.... Kasar Hood Np=42xx....22xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_SpeCial_ Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 taqma kafana huudum gel bizim clana grade 2 yaptık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 special valla grade np exp pk party umrumda deil biliyorsun dostluk bizimki uronia ilede konuştum agam beni alıyor speedy_haci_tr yi alamıyor ama :( dışarıda kaldı benim kankanın char galiba agamla konuşup ally olucam :) speedy dm lerde bosslarda çok yardım ediyo 52 lvl falan ama ne yapim ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_SpeCial_ Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 walla sen bilirsin bizim clan sana her zaman açıktır bizim clanı sende biliosun.clandaki elemanlar da sewiyeli iyi çocuklar. sen agayla konuş gelmek istersen buyur gel alt clan pek tavsiyemiz deil işler çok karışıyor ama sen genede bi konuş.ben herzaman soloyum tek başıma kendi işime bakıom bana farkmas.. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ben gelicem ama ben gelince solo yapmayacaksın party lere geleceksin beni deli etmeyeceksin :D şaka falan lasombrada party oluyo dimi solo sıkıcı geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_SpeCial_ Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 oluyor ama ben np save liyom ölmeyyim 1 günde cz de 3 4 k np yapıom ölmemeyide ögrenseler party olur ben listede üst sıralara cıkmak için soloyum o yuzden clan partylerde 2 kere öleyim cıkıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar