KahnX Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Evet arkadaşlarla başlamak istiyorum ben de mxo ya,accountta ne olduğu hiç önemli değil ama hazır char olsa fena olmas tabi, 30-35 gibi bi fiyat uygundur diye düşündüm.Özelden ulaşırsnız sevinirim[signature][hline]"Ciddi ol sinirlendirme beni"
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Alım satım ile ilgili konuları, Pazar Alanına yazarsan iyi olur Kahnx :P[signature][hline]Amidala lvl 50 fire/devices-coh(retired) Helcaraxe lvl 34 Karate/Aikido Master-mxo(retired)bütünleme kahrolsun :P
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 85 milyona satilan oyunu nasi 35 milyona almayi dusunuyorsun onu anlamadim[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 bu oyun hakkında biraz bilgi alabilirmiyim
KahnX Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 3 tane birbirinden garip cevap aldım...olaya bak :)[signature][hline]Birisi:Naaber?!? Ben:Evet sen ? Birisi:?!??
KahnX Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Isterseniz içinde çok güzel charlar bulunan bi GW accounta takas edebilirim. Ve fiyat 40 olsa da olur. [signature][hline]Birisi:Naaber?!? Ben:Evet sen ? Birisi:?!?? [Bu mesaj KahnX tarafından 03 Ağustos 2005 15:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 gw ile takas ederim ben..içinde karakter yok hiç..şu an 29 gün beleşi var gün geçtikçe azalıyor=)istediğin zaman takas ederim[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...
KahnX Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Ben satmaya karar verdim hocam ya kusra bakma arkla mxo oynıyım dedim ama oynayan yok...
Öne çıkan mesajlar