cenin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 http://www.putfile.com/media.php?n=css_hit_b0x_bb bakın bakında haaa demek bundanmış diyin yapımında bu kadar uğraşılan bu oyunda böyle bir hata olmasına inanamıyorum[signature][hline]you know we Ain't gonna die! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Ahaha,harbiden bundanmış,çok kötü bişi bu ya : )[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Lancelion-Human Paladin-Level 4* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 bende bazen diyorum ki abi nasıl aldı nasıl vurmam nasıl vurdum işte yanıtı[signature][hline]you know we Ain't gonna die! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 yuuhhh diecek bişiy bulamıorum.[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Yani önünemi atmamız lazım.[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Evet aslında oyuncular daha önde gidiyor fakat animasyonları geriden geliyor adam durduğu zaman olay düzeliyo.[signature][hline]you know we Ain't gonna die! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 BU taaa 1 senedir war fuckgaming.net te wardı 1.6 için yanlız bu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 He bide Yaa bundanmış demek deme çünkü sv_cheats 1 yazmadan olmuyo netten öyle ölürseniz fln öyle bir durum yapamazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Abi orada farkındaysan karakterin iskeleti görünüyo cheat yapmıyosun animasyonla iskeletin hareketleri uyuyomu birbirine diye bakıyosun yani zaten oyunda olan bir şeyi görmüş oluyosun[signature][hline]you know we Ain't gonna die! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 En son versiyonla fix edildi sanırım bu ama yine de bi denemek lazım, eve dönünce deneyeceğim. [Bu mesaj Silphatos tarafından 02 Ağustos 2005 14:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaupunkT Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Benim cs:s de de ayni sorun var.. Bu bug i nasil duzeltebilirz? En son versiyon falan bahsediosunuz da...Nerden bulucaz onu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar