Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Apartmanda Husky Beslemek

Alexey

Öne çıkan mesajlar

ben german sphered+husky kırması besliyorum. ilk ewe geldiğinde alıştırması brz sorun olabilir wc ihtiyacı yalnız kalma ws. daha sonra herhangi bir sorun yok ama bazen dolunayda uluma sorunu olabiliyor. ewde yalnız bırakmaya alıştırmak içinde tek başına odaya bi süre kadar kapat şöyle 2 3 hafta yalnız kalsın bu sorun ortadan kalkıyor wc ihtiyacınıda uykudan uyandıktan sonra weya yemeğini yedikten sonra dışarıya çıkararak alıştırabilirsin. ancak bunları küçüklükten alıştırman gerekli.[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed
FDA
Sosyal ağlarda paylaş

kemik fln werirsen sürekli sorun olmuyor, kemirme olayıda ztn dişleri kaşındığı için. hala bi yerleri kemirmeye çalışıyorsa tam o iş üstündeyken ensesinden tutup kaldırıyorsun brz aklı başına geliyor. baya bi bağrıyor ama bunu 3 4 kere yaptıktan sonra bi daha yapmıyor ztn. komutları fln öğretirsen hyr, gel, git ws. fazla sorunun olmaz.[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed
FDA
Sosyal ağlarda paylaş

komutlara eğitim olarak 3 aylıkken fln başlarsan iyi olur hatta sen o kadar olmadan yapma etme gel fln demeye başlarsan iyi olur, bunları derken ses tonuna özen göster kesin konuş. ama wc alışkanlığına, kemirme alışkanlığına fln olabildiğince erken başla.[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed
FDA
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
husky'lerin kafaları biraz büyüktür ve bu nedenle biraz salaktırlar. eğitimde çok sıkı ve ciddi olmalısın. otoriter olup, iplerin elinde olduğunu ona kanıtlamalısın. eğitimi çok çok zordur huskylerin. ayrıca inatçıdırlar. 3 aylıkken bile aşırı inatçılık yapıyorlar. birşeyi kafalarına koyarsa yaparlar :)[signature][hline]===> orc_lord <===
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet||KTB için..|
orc_lord/phoenix (day:259/melancholy/depression)|
Sosyal ağlarda paylaş

Valla senelerdir apartman dairelerinde pitbull bakiyorum genelde en az 2 tane oluyor 1 erkek bi dişi hic bir sorun olmaz sadece kopegin ustunde hakimiyeti kurucaksin biraz ilgi biraz egitim hic bir sorun olmaz.[signature][hline]WoW - Sirplaya - Burning Legion (The Gral Mage)
CoH - Algus Requiem L50 - Scrapper
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
bir makale vardı onu bulup, özel mesaj olarak yollamayı planlamıştım. veterinerhekim.net'deydi, eski site dizaynlarında bulunmaktaydı. eğer bulabilirsem linki buradanda veririm.[signature][hline]===> orc_lord <===
orc_lord/phoenix (day:261/melancholy/depression)|
Sosyal ağlarda paylaş

Husky ler inatcılık konusunda beni kendilerinden soğuttular bende besledim 2 tane ama daha sonra onları vermek zorunda kaldım Çok sıcak kanlı olmaları inatcı lıklarını görmezden gelmene sebep verebiliyor bazen[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Sosyal ağlarda paylaş

6 ay kadar besledim (daha doğrusu bakıılığını yaptım) İzlenimlerim (itiraf.com gibi oldu ama )

1. İnanılmaz sevimliler,
2. Yemek için yapmadıkları şaklabanlık yok
3. Aşırı sessizler 6 ayda sadece 2-3 kez uluduğuna şahit oldum oda hayvanı şebek etmiştik. Gezmeye gidecez hadi olm.. Vaz geçtik otur oğlum :)
4. Sadık olup olmadıkları tartışılır.
5. İmkanım olsa alıp beslerim

(Baktığım köpekten edindiğim izlenimler bunlar genelde de buna uygundur sanıyorum.)[signature][hline]Derin Bir Uykudayım Benden Olmayanlara Karşı... Kim Uyandırırsa Beni Tadacaktır Gün Batımı Lanetimi
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
sadıklık için katılıyorum bende :)
husky'ler yemek için sizi satar. şahsen yavru iken yan komşunun mangal artıklarına gitmiş, bir köşeye saklanmıştı. bulduğumda sinirlensem dahi çok şeker olmayı başarabilmişti. gerçektende aşırı sessizler.[signature][hline]===> orc_lord <===
orc_lord/phoenix (day:261/melancholy/depression)|
Sosyal ağlarda paylaş

huskylerden son bir haftada nerdeyse nefret eder oldum
bir haftadır bir husky kangal kırmasına bakıcılık yapıyordum
sahibi bugün geri aldı çok şükür.......bir kedi bile bu kadar çok oyun oynamak istemez..........lafta anlamıyor.......olan benim battaniyeye oldu......husky beslemek için çooook sabırlı olmak lazım.......eğitimleri çok zor ve isteyen kabul etsin isteyen etmesin akılları biraz kıt........bunu tek köpekten edindiğim deneyimle yazmıyorum......çaliştiğm veteriner kliniğine gelen baya bi husky var hepside aynı.........aklı kıt,fazla oyuncu ve fazla sevimli........kızamıyorsunda........kızmayı bırak öyle bir bakıyorlar ki ne yapacağını şaşırıyorsun......gitti mis gibi battaniye....
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • Genel Yönetici
gerçekten köpek işi sabır istiyor. bu her köpek için geçerli. huskyler'de işler biraz daha zor. eğitim verebilmek gerçektende zor ve sabır işi. husky'ler eğer kafasına birşey koyarsa onları yaparlar, oldukça inatçılardır. oyun oynamak vb. türü şeyleri severler ve fazlası ile oyunculardır. tüm bunlara ek olarak çok tatlı köpekler, gerçekten kızmak bir yana kızdığınız anda bile sevesiniz geliyor. enerjik ve sportif türü köpeklerdir, günlük düzenli yürüyüş ve egzersiz isterler.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

benım arkadasın husky si var 1 ay a yakın sure ben baktım gercı o eğitimliydi yane cou komutu anlıodu tuvalet eitimi flm vardı.Husky i yorman lazım(tabii bu arada sende yoruluon ama bnm ıcın sorun deıl koşucuyumdur)dielım onla beraber kosuoduk sole bi 8km flm kostunmu zate hayvanda bıraz yavaslıo sende sonra oturuonuz bı yerde baslıo oyuna ama senı daha kolay dınlıo o zmn cok tatlı mutıs bır hayvan yaaaaa bendeeee istiooom[signature][hline]Spiker olmuş her denyo Savaşı gülerek sunmuş...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...