Normand Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 yaw dedım saatlerde kurdunuz fılan bır party varmı ya party aramaktan sınır hastası oldum hep beraber bısıler kasak rogue da 44 oldum party yoq bı yardım edın ! :D saolun[signature][hline]70 milyonun bildigi sır degıldır.. hihi
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 nedne herkes burayı party bulma platformu gibi kullanıyo anlamadım[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5
serpherus Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 aynen bende anlamadım madem parti arıyosun dileniceine git kendi partini kur yada sekeng aç bekle burda yazınca sana 2 snde invite atılmıcak çünkü [Bu mesaj serpherus tarafından 07 Ağustos 2005 14:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Normand Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 muhhi bilmem herkez yazıodu canım sıkıldı yzdım adam gıbı acıklasan olmuo demı ıyıkı gel bana kufur et dıosun hyr yardım etmıyceksen kapa cenenı otur orda nıye ınsanlara ters davranıyorsun sen kendını ne sanıonda[signature][hline]70 milyonun bildigi sır degıldır.. hihi [Bu mesaj Wrong tarafından 07 Ağustos 2005 14:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar