ony1 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Arkadaslar Flash ve Dreamweaver Programları Var. Ben Daha Önce Flash Bir Site Yaptırmıstım Bu Sitenin Dosyalarını Buldum İçindeki Bir Kaç Şeyi Değiştirmek İstiyorum.. Flash İle Açıyorum Dosyayı Ama Değişiklik Yapamıyorum Hatta Size Eski Siteyi Vereyim Bakın Bir. 70.84.92.2/~quadrox/ Bu Eskisi Anasayfada Çıkan Haberi ve Staff Kısmını Falan Değiştirmek İstiom Nasıl Yaparım yardımcı olacak arkadaslar msn adresime gelirse sevinirim [email protected][signature][hline]Owner West Quadrox UO Shard Ayrıca Bu Hata NEden Olur Anlamadım Bu Siteye Bakar mısınız.. www.activeuo.net bu siteye ftp ile girdim forum dosyasını sildim yeni forum atmak için site böyle oldu bunu nasıl düzeltirim. [Bu mesaj ony1 tarafından 07 Ağustos 2005 13:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gonozom Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 sothink swf decompiler veya eşdeğer bir programla decompile etmen gerekiyor öncesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ony1 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Programı Nerede Bulurum veya Link Varsa Verirmisin.[signature][hline]Owner West Quadrox UO Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gonozom Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 muahhahah! Keşke köşeye bir yere iliştirebilsek.. Tabi muhtelif sorular çıkacaktır ancak sorunların bir kısmını azaltır.. :D[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar