Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kredi kartı

Malkavian

Öne çıkan mesajlar

maestro desteği birçok oyunun ödemesinde yok. hatta ben hiç görmedim diyebilirim. (çook eskiden bi yapı kredi genç telekart vardıda, anarchy onlinea başvuracaktık onunla peh peh peh...) kredi kartı istemelerine gelince, ilk ay ücretsiz olmasına rağmen yinede kredi kartı yazmak zorundasın.sen şimdilik başka bi cc bulup onun numarasını felan yaz, nasılsa para çekmeyecekler. bi aya kadar yeni bi cc bulursun, buluncada cc numarasını aynı ödeme ekranından değiştirirsin olur biter.[signature][hline]Bi zamanlar PUMA'ydım ben.Sonra rengim açıldı, kürküm beneklendi bi de güney afrikaya taşındım.Leopar oldum artık ben, biraz daha sinsi, biraz daha aktif ve biraz daha sivri dilliyim ama içim aynı.Siz bana Leo deyin kısaca...
Sosyal ağlarda paylaş

appears you are having difficulties creating your World of WarCraft account. Please contact our Account and Billing team via www.wow-europe.com/en/support/. peki bu yazı çıkıyor ne zaman kredi kartını seçsem artık çok kez denedim die bundan nasıl kurtulucam[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Sosyal ağlarda paylaş

valla cevap vermeleri zaman alabiliyoda
sitenin sorunlu olması acc açtırmadaki sorununun nedeni olabilir, daha sonra (akşam felan) bi daha dene istersen.[signature][hline]Bi zamanlar PUMA'ydım ben.Sonra rengim açıldı, kürküm beneklendi bi de güney afrikaya taşındım.Leopar oldum artık ben, biraz daha sinsi, biraz daha aktif ve biraz daha sivri dilliyim ama içim aynı.Siz bana Leo deyin kısaca...
Sosyal ağlarda paylaş

acc i açtım şimdi patch i indiriyor downloaded 1.22 mb fln diyor ama %0 da ve 0.00 kb of 178 mb diyor ama ortada yüklemeler oluyor ??!?!?[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...