Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wow Down???

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
serverlarin hepsi göcmüs durumda mi? burning legion bladefist stormrage de karakterlerim var ama hicbi serverim listede yok hatta toplasan 10 server online :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki:
İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman.
Mesaj tarihi:
hah buraya sıkıştırim burning legiona girmek zor mu orda full player var diyorlarda girerken bekleme oluyor mu[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Mesaj tarihi:
eh cocuklar uyuyana kadar beklicen yani :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman.
Mesaj tarihi:
ben bu saatte ayaktayım gece 12 sorun olmaz:)[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Mesaj tarihi:
e ama uyuz oluosun para verip oyuna istediin zaman giremion bile free wow serverlara benzedi iice yakinda rfkda falan gold loot da düser moblardan :D[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Mesaj tarihi:
Bilmiyorum bu tür oyunlar fazla kişiyle zevkli oluyor bence.Yani AV acılacak karşıya rakip bulamıycaksınız mesela ne kadar sıkıcı.Kısacası pvp oynıycaksan kalabalık serverda oynıycaksın.
Mesaj tarihi:
bende giremezsem rp serverlarına bakarım[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Mesaj tarihi:
cok kisiyle zewkli de bukadar cok deil bence ultima bile 200kisi aliodu oynuodun maplerin büyüklügüyle dogru orantili olarak hemen hemen 5-7,5 k arasi player gayet kalite olur ama burningte 18k mi ne warmis :D[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Mesaj tarihi:
serverlar tekrar geldi sanirsam ben burningte oynuorum suan..[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Mesaj tarihi:
ehue alaturquali seni :D nie benim priestim 2aydir level 34 saniosun sen :D

darqainu 34 priest-alaturqua ;)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Mesaj tarihi:
ehue ee nabcan lagli serverda ora down olan da ora hatta laggfist lafini duymusundur yeni olmana ragmen ;)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Mesaj tarihi:
Bl'nin derdi hafta içleri saat 19-23:30 arasi filan... Onun dışında sıra yok[signature][hline]Love is A Name,Fcuk İs A Game

Forget To Name,Play The Game
  • Yeni Oluştur...