jlker Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Ben tatile ayvalıga geldim.Wow oynamak istiyorum ama hangi kafede yüklü oldugunu bilmiyorum.Ayvalıkta oynayan bir arkadas warsa nerde oynayabilcegimi sögleyebilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalitzburg Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 ben bu sabah dondum ordan keske dun cafede baksaydım buraya gorusseydik. . SaRımsaklıda anatolia cafe var dota atmaya gitmiştik orda wow var biriki makinada ama patchleri yapman lazım biz ugrasmadık.heralde almanyadan gelen turistler yuklemis yoksa oyunu bilen yok orda :D nese fakat oraya gidipte wow oynanmaz. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hammerheart Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paki şilede varmı bir hafta ben nasıl dururm wowsuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 kardeşim 1 hafta kal wowsuz zihnin boşalsın tatilde bile aa yetmiyo mu :)[signature][hline]Old Kingdom... Gloriside Human Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hammerheart Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 doğru ya xboxıda götürmicem vazgeçtim bi hafta kafa dinlensin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blazefury Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Ehue geçen hafta ben Ayvalıktaydım,bırak kardeşim kafan dinlensin 1 hafta[signature][hline]Önündeki yol karanlık;ama sen o yoldan geçebilecek cesarete sahipsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jlker Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 İlgilendiginiz icin tesekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jlker Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 3 haftadıre wowsuzum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiTi Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 1 hafta dan bişi çıkmaz.Tatil yerine gidip kendini net kafeye kapatma :P[signature][hline]Fity 60 Rogue BL Hayat zor! Sizce de Öyle deil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar