huun Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: mikado, 05 Ağustos 2005 17:14 tarihinde demiş ki: metal ve paslanmayla ne alakasi var demeye getirdim, anlamamissin.. Metallerin "corrosive" olmasi kendi ozellikleri, oksijenle bi alakasi yok yani.. oksijenin olmadigi yerde paslanma olur mu sorusu gelir hemen akillara . hemen daha detayli bilgi sunayim : Radyasyonla sudan hidroksil radikallerinin oluştuğu bilinmektedir. 1954 yılında canlı ortamlarda da bu radikaller saptandı. İnsan bünyesindeki radikalleri ilk araştıranlardan Denham Harman, oksijen radikallerinin enzimatik redoks kimyasının bir yan ürünü olduğunu söyledi. Özellikle eser miktarda demir ve diğer metal iyonlarının canlı bünyedeki oksidatif tepkimeleri katalizlediğini savundu. 1956 yılında "Yaşlanmanın serbest radikal teorisi" tanımlandı. Oksidatif hasarlara oluşan radikallerin neden olduğu ileri sürüldü. el-kaynak[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Normalden % 20 daha yavaş nefes alıp vererek yaşamaya çalışısında görün hanyayı konyayı . :D[signature][hline]WOW - EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 (SOLD) 29 haziran 18.** Murtaza demişki : " böyle özürlü gibi vurmaya çalışınca küfür ettim kapadım oyunu... Tavşan'ı öldüremedim sinirliyim " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: Ardeth, 02 Ağustos 2005 01:33 tarihinde demiş ki: said: LasT_SuRviVoR, 02 Ağustos 2005 00:26 tarihinde demiş ki: oha o zaman kafkasyada 120 yasına kadar yasıyan dedelerimiz nasıl yasıyor o yesillik oksijen dolu yerlerde Ben de bu belgeseli izlemiştim ama nedeni neydi unuttum valla. Belgeseli yapan adam tam olarak bir neden söylemişti bunun için ama... adamlar doğal ortamlarda ,süt ürünlerine yönelik beslenme,hormonsuz beslenme, ipne hakem,öss gene olmadı,fener tüh 5-1- yenildi,kayseri kayseri,güzel mesleğim olacak mı?,şu olabilirmiyim,bana kız verirler mi?,beni hangi oğlan alır,evdemi kalırım,bu giydiğim yakıştımı,bu kuyruklu yıldız bize çarpacak mı?,ne olacak bu ülkenin hali.... gibi stressiz ortam bunlar olursa olur;););););););););););) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 doğal beslenme süt ürünlerine yönelik beslenme.sürekli spor.stressiz ortam. geçim derdi,tüp kuyruğu,fener 5-1 yenildi,öss gene olmadı,ilerde bana kız verirlermi,acaba beni hangi oğlan alır, bu elbise yakıştımı,ipne hakem,kedimi-hırsız mı?,acaba başkası mı var... bu gibi sounlar yok denecek kadar az onlarda. bunun için;);););););) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar