ony1 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Arkadaslar Flash ve Dreamweaver Programları Var. Ben Daha Önce Flash Bir Site Yaptırmıstım Bu Sitenin Dosyalarını Buldum İçindeki Bir Kaç Şeyi Değiştirmek İstiyorum.. Flash İle Açıyorum Dosyayı Ama Değişiklik Yapamıyorum Hatta Size Eski Siteyi Vereyim Bakın Bir. http://70.84.92.2/~quadrox/ Bu Eskisi Anasayfada Çıkan Haberi ve Staff Kısmını Falan Değiştirmek İstiom Nasıl Yaparım yardımcı olacak arkadaslar msn adresime gelirse sevinirim [email protected][signature][hline]Owner West Quadrox UO Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 dosya swf halindeyse değişmez zaten derlenmiştir proje dosyalarına ihiyacın var[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ony1 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Msn Adresimi Ekler Misin Konusalım Bi.. İhtiyacım Acele..[signature][hline]Owner West Quadrox UO Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar