kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 o tablar abartı eheh[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız.
taz Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 güzelmiş manyak şeyler çıktı ya bunları gerçekte yapmak kasar heralde :)
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Ya adam atarken soloları parmaklar anımasyon hep doru lesson'da yukardan 2 ye tıklayın gitara zoomlasın herif resmen doru basıyo en ufak ayrıtıya parmak hareketlerine kadar kasmışlar.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Legatoları çalamadım oha falan oldum Petruccinin şeyindeki legatoları da çalamıyorum zaten In the name of god daki legatolarıda çalamıyorum Allah belasını versin[signature][hline]navyamphs, 23 Temmuz 2005 14:58: Belkide sende gaysin ve bunu saklıyorsun. birisi bunu açıklayınca cesaretleniyor, ama benim gibi birisiyle karşılaşınca geri çekiliyorsun. gay olduk geeey
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 valla hakkaten süpermiş. ellerine sağlık yapanların.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın.
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 inanılmaz auhea ÜBER[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....
Öne çıkan mesajlar