eldin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 umarım doğru yere açmışımdır :) her neyse şimdi bi kaç kaç kişide gördüm örneğin [email protected] yada hedehödö@lololo.com gibi hotmail veya msn hesabı olmayanlarda açabiliyolar mynet ile açanı bile gördüm bunu nasıl yapabiliyolar bi bilginiz varmı ? Not: aramaya gerçekten inandım ama aratabilceğim kelime msn den ibrate olunca karşıma 100 lerce konu çıktı ve çoğu msn dialogları felan o yüzden kusura bakmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 abi banada alla mıdır allö müdür nedir böyle bir adresten paso mail geliyor..nasıl engelleyebilirim?[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 engellemek istiyorsan filter koy.. uzantsı o dediğin şey olan maiileri direk silsin.. ben öyle yapıyorum.. çok kullanışlı..[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 .net pasport a girip mail msn icin istediğin mail adresinle kaydettir.İstersen adın@soyadın.com[signature][hline]Lütfen domain name almam destek olun:http://mysolarpower.tk Pati Ebook Unofficial geliyo Huun demiş ki: ilk basta sumeliler misirlilar icin pramitleri yapan taseron uzaylilalarla anlasmisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gonozom Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: eldin, 07 Ağustos 2005 12:06 tarihinde demiş ki: umarım doğru yere açmışımdır :) her neyse şimdi bi kaç kaç kişide gördüm örneğin [email protected] yada hedehödö@lololo.com gibi hotmail veya msn hesabı olmayanlarda açabiliyolar mynet ile açanı bile gördüm bunu nasıl yapabiliyolar bi bilginiz varmı ? buraya tıklayıp continue'ya basıyosun istediğin email adresini vs yazıp submit ediyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 çok teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar