Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aşk insana neler yaptırıyor...

NightCrawler

Öne çıkan mesajlar

1 sene boyunca sürdü ilk ilişkim. sanıyorum ki ilk ilişkim olduğu beni 20-21 yaşında anca bulduğu için türlü türlü saçmalıklar yaşadım.şimdi onları sizinle paylaşacağım.

beni "iyi kız-iyi aile kızı" zannetmiş bu adam... uysal,sakin,sevecen,bir annenin merhametine ve sevgisine hep sahip (avrupa yakasındaki muzazzez:P) bir kızcağız. öyle görünüyordum ama, gerek küçük göstermem gerek şirin tavırlarımla, bunlarla tanıştığım akşam içki içmeyişimle, kadıköyde taksimde gidilecek bi yer bilmememle. ama öyle değildi işte kazın ayağı,benim böyle asosyal olmamın nedeni devamlı bilgisayar başında yaşmayı seçmemdi. bu çocuklar barlarda falan takılan tipler olunca anlamadılar... yanlış tanıdılar beni. evet, hayatım evimde geçti benim, ama bu uysal,sakin,şirin,her şeyi alttan alabilecek biri olduğum anlamına gelmiyordu.... toplumu sevmediğim, dışarıdakilerle uyuşamadığım için böyleydim,bunu anlamadı. o çıktığımızın ikinci haftası benimle çok ciddi bir ilişki istediğini söyledi! beni " ev kızı" zannetti. ve maalesef ben aşıktım...
onun tüm bencilce tavırlarına, huysuzluklarına ve kaprislerine ve maço-hayvan arkadaşlarına katlandım 1 sene boyunca. sadece onunla birlikte olabilmek için...
şimdi hepsini temizlemem gerek. üzerimde açtığı tüm yaraları teker teker kapatmam gerek.

neyse, en azından Black Sabbath'ın Tyr albümü var,değil mi?
umarım siz ilk ilişkinizde bu kadar kötü anılar yaşamazsınız ya da yaşamamışsınızdır.
ya sevgilimden ayrıldım bi sentenced veya anathema dinlemek gelmio içimden:D

[Bu mesaj NightCrawler tarafından 07 Ağustos 2005 10:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bence suan bilgisayar basında durdugun hata ilk askını gec yasamıs olabilirsin ama bu sana ders olun cık dolas sosyal ol ancak oyle unutursun hayatına baskaları girsin...(derim)[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Sosyal ağlarda paylaş

Aşkın gozu kordur ne yazıkkı.Sahsen bende bılgısayara baglıyım he sosyalımde ama ole super sosyal deıl.Arkadaşlarım tam aksıme baya bır sosyal ınsanlar.Ama benı oldugum gıbı kabul edıyorlar ve karsılıklı sevgımız ve bırbırımıze saygımız oldugu ıcın ıdare edıyoruz bırbırımızı.Bence o kadar kafana takma oldugun gıbı bır ınsan ol.Gercekten o zaman mutlu olabılırsın.Senı sevecek ınsan senı oldugun gıbı kabul etmelı.Senı degıstırmelımı hayır ama her ılıskıde ınsan yenı seyler ogrenıyor ve kendıyle barısık yasamayı ogrenıyor.Canını sıkma hayatına devam et . Emınım senı oldugun gıbı kabul edebılen bırı cıkar karsına.Umarım canını sıkacak bı seyler yazmamısımdır.
Sosyal ağlarda paylaş

bence yine kendini kapatırsan 2. ilişkinide baya sonra yasarsın..ya niye baskası seni seciyoki sen cık sen seç.kendini değiştir demiyorum biraz daha sosyal ol diyorum zararını değil yararını goruceksin..[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler

[Bu mesaj unaccompanied tarafından 07 Ağustos 2005 11:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
unaccompanied, 07 Ağustos 2005 11:44 tarihinde demiş ki:
bence yine kendini kapatırsan 2. ilişkinide baya sonra yasarsın..ya niye baskası seni seciyoki sen cık sen seç.kendini değiştir demiyorum biraz daha sosyal ol diyorum zararını değil yararını goruceksin..

Tabı katılıyorum sosyal olmak lazım ınan bana eve kapanmak ınsanı bunaltıyor.Degısık seyler yapmak olaylara bakıs acını degıstırecektır.
Sosyal ağlarda paylaş

yannıs anlama elestırmek ıcın dııl cıdden anlayamadıgım ıcın soruyorum...
iide oyle bı yazmıssınki "ii aile kızı " olmak cok kotu hatta ayıp bısımıs gıbı, ne gusel ole sanmıssa ıste cıddı ılıskı ıstemısse, kotumu olmus,? :S anamadım yanı sen cıddı olmayan "kotu kız " ılıskısı mı ıstıodun?
Sosyal ağlarda paylaş

Asosyal olman herşeyi değiştirmez.. Bak öner vererek açıklamak istiyorum.. Ben Ankarada oturuyorum ve o kadar çok asosyal arkadaşım vardıki. Hiç biri bilgisayarın başından kalkmazdı hata şöyle diyeyim odalarından sadece gerektiği zaman çıkarlardı.. Neyse zamanla onlarda bunun yanlış olduğunu anladı.. Olmadı Bir arkadaş edin ki eminim vardır.. İlk iş olarak sinemalara git... Veya yemeklerini mümkün olduğunca dışarda ye. Yani anlatmak istediğim ev faliyetlerini dışarıda yap... Bende bir ara asosyal oldum.. 1 sene ev okul yaptım bilgisayar başında geçirdim.. Tunalıya inice aklım başımdan çıktı.. Ben ne yaptım kendime dedim.. Kötü olarak algılama normal sadece hayat tarzları farklı ve o insanları bulmak zor anlıyacağın. Çünkü onlarda oturuyor dışarıya çıkmıyorlar. Çıoksalardı cok rahat bir şekilde ortamaya ayak uyduraçağın insanlar oldurdu.. Çakalmış çukalaymış faşlan derdin olmazdı.. Hem sana şunuda söylemek isterim ilk kız arkadaşım ilk ilişkim benden 4 yaş büyüktü ve babasınında internet kafesi vardı.. Kız benden daha iyi oyun oynardı tabi başlarda :).. Öyle Bizim ilişkimizde oyunlar üzerine kuruldu düşüne biliyormusun... Hayata asla tek yönden bakma.. Nede olsa yürüdüğün yolda sen tek önüne bakmıyorsun dimi ( şimdi evet dermiş koparım) SAğına Soluna bak kesin birşey veya birisi ilgini ceker veya onlar senin gibi birsinin olduğunu öğrenir. Ondan tatlım o kadar üzülmene gerek yok. :)[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin.
Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...