Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PSX Paintball Team Online !


Dorn

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,

Bir kısmınızın bildiği üzere bir süredir ekip olarak PSX paintball takımımıza düzenli bir antreman programı ve disiplinli bir yapı getirmeye çalışıyoruz. Bu çalışmanın bir ürünü olarak takımın web sayfası artık online. Bu sitenin bir diğer özelliği de, web tasarim konusunda, bu güne kadar kendi sitemizdeki yazıları güncellemekten başka hiçbişey bilmeyen benim oturup yaptıım ilk site olmasi ;)

İncelemek isteyenler www.paintsign.com/psx.htm adresine göz atabilirler. İçerik elbette zamanla büyüyecek. Elimizden geldiğince yeni haberler fotoğraflar vs ile siteyi güncel tutacağız.

not: sitenin tasarımı konusunda söylenmek yok yannız. cidden hayatta anlamam web tasarımından, oturup uğraştım 1-2 saat bu çıktı anca :) Sakallı Abi malum bilgisayar işinde. Web siteleri felan da yapıyo. İşlerinden fırsat bulduu bi ara el atıp çeşitli antin kuntinliklerle siteyi kendine getirecek inşalla.[hline]Neenar of Hibernia - Excalibur
Amin n'rangwa edanea...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet saolun hayırlı olur inşalla.

şimdi şöle söyliyim çuğu yabancı takım için bu halimizle bile gayet kolay bir lokmayız tahminimce. Türkiye'de ise durum biraz daha farklı. Mesela Ankara'da yaklaşık 6 aydır hiç set kaybetmedik bu doğru ama bizi gayet zorlayan takımlar oldu.

İstanbul'da ise durum aynı deil. Orda Turkish Tigers, Rogue Six gibi daha profesyonel takımlar var. Bu yaz içerisinde onlarla bazı maçlar düzenlemeyi düşünüyorum daha hiç karşılaşmadık mesela o takımlarla. Onlarla da oynayalım sonuçları yazarım buraya.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...