ExtRaFlush1R Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 ilk başlarda assasian la mı lvl kasılır yoksa archer la mı?veya ilk başlarda biri acılır lvl 50 lere geldıgınde reskill yapılıp değiştirilirmi genelde?ve bu hangisi olur?yani ilk once archer açıp ılerde assaian a mı donmelıyım?bide archer assasian a bırlıkte verılmez dıyorlar bu dogrumu?kararsız kaldım yardım edin lutfen...
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 bence archer ol çünkü assainler lunar warda pek iyi deil archerlar her yerde iyidirler
arcenoid Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 walla neyle kasarsan kas ama. en iyisi assasien bence. archer i salla.[signature][hline]Server: Beramus Nick: Arcenoid Clan: Underworld Character : Mage Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak) Lvl: 5X np: 4K :(
arcenoid Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: Aware3, 06 Ağustos 2005 12:26 tarihinde demiş ki: bence archer ol çünkü assainler lunar warda pek iyi deil archerlar her yerde iyidirler Archerler lunarda iyidir belki ama cz de krallar assasienler. zaten 24 saat lunar olmuyor. en iyi np de cz de kasarsın.[signature][hline]Server: Beramus Nick: Arcenoid Clan: Underworld Character : Mage Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak) Lvl: 5X np: 4K :(
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 archer lvl kasmak için iyidir ama sin ler daha iyi damage verirler ilerki lvl da gnelde sin e dönüş yapılır. ben mi naptım ben archer kaldım çünkü sevdiğim oyun tarzı oydu. ikisini birlikte götürürsen iyi skilleri açamassın pek yararlı olmaz. ama sen sen ol hangi tarz oyunla zevk alcaksan onu seç derim ben[signature][hline]http://www.myspace.com/misanthropehus name :Misanthropic race :Troll class :Priest server : Bladefist guild : Alaturqua
TRibula Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 bakakrdes eğer lvl kasocam dersen bence archer kolay olur ama pk yağrım dersen 62 ye kdr assasın kasar sorrası için ben archer dusunuruum tabıı hersey ıtemda bııto yanı onuda unutma :D[signature][hline]Nick: ::NeveRminD:: Server: Ares Clan: SuddenDeath LvL:61 np:17xxx --------------------------------------------- yine yanlıs yazdım o yuzden editledim : )
ExtRaFlush1R Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 tamam ozmn şimdi archer la başlayıp ılerde reskill yapıp assas la cz lere akarım..peki ne zaman yapmalıyım bu değişimi lvl kac gibi?
Shakkil Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Master olduktan sonra.[signature][hline]Shakkil / LvL 61 / Elemental Lord / Ares
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 55 de yaparsan %600 skill i çıkar (spike)
ExtRaFlush1R Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 yani lvl 60+ dan sonra.. peki bu aralar lvl 50civarı archer la cz de rahat bi şekilde np kasabilirmiyim assas la kıyaslanarak?
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 rahat bir şekilde kasamassın:D ben denedim ama yinede kasabilirsin çok dikkatli olman lazım ve fazla damage veremssin zaten noob düşürmen lazım anca.tabi elinde aşmış bi bow olursa ayrı:D[signature][hline]http://www.myspace.com/misanthropehus name :Misanthropic race :Troll class :Priest server : Bladefist guild : Alaturqua
ExtRaFlush1R Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 yani bende oyle birsey dusunuodum lvl 55 civarı ..lvl 60 a kadar dayanamam ben cunku assas la cz super olur tam bir mage katili olur diye dusunuodum gorunmez bı sekılde mage ın yanına gelıp spike ı kafasına ındırcem gunlerin hayallerını kuruyorum sımdıden:D:D:D
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 valla magelerin partilerinde bir rogue olur, rogue da lupine çakar ve senin stealth güme düşer:D[signature][hline]http://www.myspace.com/misanthropehus name :Misanthropic race :Troll class :Priest server : Bladefist guild : Alaturqua
Shakkil Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Level 60+ olsan bile itemlerini tamamlamadıktan sonra CZ'de hiç bir şey yapamazsın. (Kendimden biliyorum :)) Adamı oyundan soğuturlar. Bana hangi itemler lazım olucak diye sorarsan birileri gelip birazdan yok elf ring'idir, rol'udur bir sürü unique takı sayıcak sana. Sende tezgaha bile konulamıyacak kadar pahalı olan bu itemlerde ne ulan diye bakınacaksın. Adama sorarsın nasıl bu kadar item yaptın diye. Yok boss kestik düşürdük vs. falan derler, yalandır. Dupeden yolunu bulup almıştır hepsi. Oh, rahatladım.[signature][hline]Shakkil / LvL 61 / Elemental Lord / Ares [Bu mesaj Shakkil tarafından 06 Ağustos 2005 12:50 tarihinde değiştirilmiştir]
ExtRaFlush1R Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 ya bulurum item ya keserım bı kac boos duser hemen roll ler elf ringler :D tamam ben lvl 55 e kadar archer sonra assas karar werdım saolun...Edit:para kolay ya satarım bitane chitin shell +8/15hp mi rollde alırım elf ring te dikkatinizi cekerim bi tane chitin sheell +8/15 dedim yani digerlerinide satarım gerekirse:D (bu arada dupe diil boss tan dustu :D:D:D) [Bu mesaj ExtRaFlush1R tarafından 06 Ağustos 2005 12:54 tarihinde değiştirilmiştir]
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 bana pek inandırıcı gelmedi sanırım geyik yapıon bende sazan oldum:D[signature][hline]http://www.myspace.com/misanthropehus name :Misanthropic race :Troll class :Priest server : Bladefist guild : Alaturqua
ExtRaFlush1R Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 pazar alanına baka bilirsin.. chitin shell +8/15hp satılıktır dei 2,3gundur yazıom editliom.. istersen sana makul bir fiyata yada 2,3roll bbi kaç tanede elf ring karsılıgı satabilirm :D:D:D
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 ben oyunu bırakalı bayağı oluyor da anlamadığım o lvlde o itemlar nasıl oluyor boss diyorsunda o itemların düştüğü bossları o lvlda kesemessin..[signature][hline]http://www.myspace.com/misanthropehus name :Misanthropic race :Troll class :Priest server : Bladefist guild : Alaturqua
ExtRaFlush1R Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 [Bu mesaj ExtRaFlush1R tarafından 06 Ağustos 2005 13:11 tarihinde değiştirilmiştir]
ExtRaFlush1R Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: Shakkil, 06 Ağustos 2005 12:46 tarihinde demiş ki: Yok boss kestik düşürdük vs. falan derler, yalandır. Dupeden yolunu bulup almıştır hepsi. bunun için boss tan dusurdum dedım..ne bossu ya boss tan +8/15hp shell mi duser dupe yaptım ıste ıtıtraf ediyorum:D:D levelımı da soyledıgımı hatırlamıorum ama soylım lvl 60 warior war..satıorum assas a donuorum..
911911 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 BOSWER SEN rouge i en iyi Mage lol:D[signature][hline]Server: Diez Nick: 911911 Clan: symbolic Speciality:ELementeL n00b Job: Mage Lvl: 62 np:45***
ExtRaFlush1R Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 lvl 50+ mage de war onu da bıraktım su rouge dan da bı hevesimi alım bı buffer la oynamadıgım kaldı onu da denıcem :D:D:D
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=133511 said: Pyro, 04 Ağustos 2005 09:18 tarihinde demiş ki: ,unutmayın bu sadece bır oyun cocuklar dedı ve cıktı başka bir şey demiyorum şu mmo ları sidik yarışına çevirmeyin be ne hırstır bu yeter valla ya[signature][hline]http://www.myspace.com/misanthropehus name :Misanthropic race :Troll class :Priest server : Bladefist guild : Alaturqua
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 hangi serverda mage ?[signature][hline]Anubis Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur. you are not a beautiful and unique snowflake. you are the same decayin organic matter as everything else.
ExtRaFlush1R Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 sende bunlar yuzunden oyunu bırakmısın ıste ben de bırakcam su bı kac ay ıcınde.. baydı artık kas kas nereye kdr geyik icin oynuorum gel belese bi tane werim sana chitin shell +8/15hp :D:D:D
Öne çıkan mesajlar