Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 hava çok sıcak ama ya daraldım[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 anadoluhisarı yağmıyor şu anda burda yağmasını isterim ama açıkçası, özlemişim yağmuru[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 gerçektende 2-3 gün öncesine kadar pişiyorduk. kuşadası'nda yazlıktayım, resmen burda piştik. 1-2 saat önce kuşadası'nda yıllardır yaz sezonunda yağmayan yağmur yağdı fakat genede heryer kurudu. ilginç, mevsimler bozulmuş gibi sanki.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Head Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 uçan tekme atarak çimenlere düştüm yağmur yağarken.[signature][hline]valandil ownz j0o! sevgi dolu bir insanım. WoW - Kelvin , olm nerull'dan atmışlar lan./Burning Legion
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Hala devam ediyor arada kesiliyor ama
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 yağsın yaaaa yarın bi sahilde yürüyüş yaparım oooh mis[signature][hline]Anubis the Sexy Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki: tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler...
Arden Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: Loli-pop, 07 Ağustos 2005 00:37 tarihinde demiş ki: felaket bi yagmur yagıyor suan istanbulda.. durmadan yıldırım fln çıkıyo .. harbi tırsmaya başladım biraz.. evde kimsede yok bakalım ne yapcaz.. Ayni şekilde saat tam 4 üst katta tek başımayım. Sesleri duymamak için son ses soad dinliyorum yusuf Yusuf[signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Üşenmesem çıkıp bir yürüyüş yaparım ne güzel şırıl şırıl da kim çıkacak dışarı şimdi...[signature][hline]-Silvar- *Pure Mage* -Yuotibol- *Pure Tamer* -Silenka- *Pure Murderer* ...........Saf olan kıymetlidir.........
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 henüz güneşi göremedik:)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 kalktım hala yağıyor benc böle devam ..[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere. asıldık ey halkım, unutma bizi... Deniz Gezmiş
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Akşam kesilmişti, 20 dk kadar önce tekrar çılgınca başladı. Bu arada ben ne zaman uyuyacağım muamma :) Ne biçim yağıyor yahu, kış gibi...[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Kalktım "hâlâ" yağıyor!! Musonlara mı taşındı İstanbul ben uyurken? ve hâlâ gökgürlüyor durmadan... Daha komiği ev içi sıcaklıkta hiçbir değişme yok (ben şikayetçi değildim sıcaktan zati) :( Ben güneşli bir sabaha uyanmak isterim, pırıl pırıl masmavi gökyüzü isterim! Uyurken ihtilal yapımış sonbahar katletmiş mutluluk kaynağı yazımı :( Kuş sesleri bile kesilmiş... Ayrıca bu yağmur, bu -ve diğer- forumda kimlerin Kadıköy'de oturduğunu öğrenmemize vesile olmuştur. Hatta başka bir forumda bir yazarın "Yandaki otoparka yıldırım düştü, bütün arabaların alarmları çalıyor" şeklindeki cümlesinden sonra girdiğimiz dialogda kendisinin benim oturduğum sokak üzerinde oturduğunu öğrenmişimdir. İlginçtir tabi bu açıdan![signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog [Bu mesaj dasaaa tarafından 07 Ağustos 2005 09:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Dasaa bugün de böyle yarın da böyle olabilir, hemen üzülme o yüzden. Yalnız hava sıcaklıkları fazla düşmedi, şu nem bir geçse de 2 nefes alsak...[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ben şahsen kapalı havaları cok severim.güneş kadar gereksiz bişi yok bence .. boşu boşuna terletir adamı.Yerde 2 karış kar olduğu anda bile ben camımı tam acıp oturduğum ıcın belkide soğuğa alışık durumdayım.Cok seviyorum ama o yüzden açık :) ..Şimdi bi uyandım kapalı bir hava,yağmur yağıyor,esiyor muhteşem bi atmosfer bence.. hiç açmasa keşke .. ufak ufak açıyor galiba ama ...[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere. asıldık ey halkım, unutma bizi... Deniz Gezmiş
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 bursada bi dolu yağdı ki peheyyy. şimdi bulutlu.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
oper Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 küresel ısınma car curt sonucu bunlar oluyor.. iklimler değişmeye başladı artık ya.... adanadan kılın yaz mevsimi ni yaşıyoruz nerdeyse artık .... :([signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır...
oper Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 kılın değil kışın olacak.. :D 30 saniyeden sorna edit olmuyomuş[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır...
Öne çıkan mesajlar