Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 felaket bi yagmur yagıyor suan istanbulda.. durmadan yıldırım fln çıkıyo .. harbi tırsmaya başladım biraz.. evde kimsede yok bakalım ne yapcaz..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 bursada tek tük atıyor. hava esiyor. yarın yağmur gelicek gibi... keşke ist ' de evimde olsam ne güzel serin serin yaz ortasında yağmur...[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Yeter artık bitsin rüyam hadi git [Bu mesaj Mavi tarafından 07 Ağustos 2005 00:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 burda olsaydın şuan aynı şeyleri düşünür müydün bilmem.. felaket bi şekilde yagmur yağıp gök gürlüyor..bu seferde karkudan uyunmaz..![signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 süper ben birazdan yürüyüşe çıkcem[signature][hline]Anubis the Sexy Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki: tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 dehşet şimşekler var valla :)[signature][hline]Felix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 özendim ya of..[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Yeter artık bitsin rüyam hadi git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Kadiköydeyim şu anda inanılmaz bir yağmur sanki kar yağıyormuş gibi flu bir izlenim veriyor ayrıca cok fena şimşekler carpıyor heralde harp çıktı dedim ben .. yada dünyalar savaşı gerçek oluyor ..[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere. asıldık ey halkım, unutma bizi... Deniz Gezmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 serin serin kahve sigara internet kombosu cok hoş oldu şimdi yağmus seside cabası..[signature][hline]Felix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 An itibari ile bursada acayip sağnak bir yağmur başladı.[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Yeter artık bitsin rüyam hadi git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 buraya da bekleriz[signature][hline]Nasıl? Neden?... Nerede? Gang Gangstar! [Bu mesaj odchu tarafından 07 Ağustos 2005 00:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 ben tam açık penceremi üstten açtım şimşekler selam veriyor çünkü[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere. asıldık ey halkım, unutma bizi... Deniz Gezmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 dünyalar savaşını düşünmedim değil. kışdan uzak kalmışız tabi aylardır garipsedim bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 bugun yağmur yağmasaydı ben su dökcektim sağa sola artık, çok sıcaktı iyi oldu hava serinledi. şimşek de işin güzelliği[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 süper oldu istanbul kendine geldi süper olduda ..[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Kadıköy deyim bende.. Az önce yıldırım mı ne düştü bütün araçların alarmlar cozuttu!! Hepsi çalmaya başladı.. Ya ben tam yatmaya gidiyordum :( Deli gibi gök gürlüyo! Tavana mı vursam ne yapsam Gürültü yapmayınn, diye...[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: dasaaa, 07 Ağustos 2005 00:46 tarihinde demiş ki: Deli gibi gök gürlüyo! Tavana mı vursam ne yapsam Gürültü yapmayınn, diye... işe yarayacagını sanmıyom..:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 yağmur dindi burda[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 ewet burda da dindi çiseliyo su anda ... ohh be..! *!rahat bi nefes alır*[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 lolipop ya işe yararsa? hatta yaradı mı yoksa :D[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Beyoğlunu sel aldı ben öle söliyim size aralıksız bi yağmur sesı var. 3. kattayım ve yıllardır ilk kez, ıslak toprak kokusu alıyorum.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: Mr_Hand, 07 Ağustos 2005 00:51 tarihinde demiş ki: lolipop ya işe yararsa? hatta yaradı mı yoksa :D işe yaradı ewet.. :lol:[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Çıktım üst kata dedim böyle böyle, yorgunum ben uyuyacam.. Yeter bu kadar!!! Kızdığımı görünce tamam dediler daha sessiz olucaz falan... Şu Thor'la Zeus alem adamlar valla!! Sıkıyorum tabii [signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog [Bu mesaj dasaaa tarafından 07 Ağustos 2005 00:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: Mavi, 07 Ağustos 2005 00:38 tarihinde demiş ki: bursada tek tük atıyor. hava esiyor. yarın yağmur gelicek gibi... nası tek tük abi az önce görmedin mi naptı ya bi yarım saat kadar önce feci yağdı burda da hava da kıpkırmızı korkuom deprem olcak die :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 2 kere öyle bi şimşek çaktıki tırstım bilgisayarın başına gelmeye odam da kapıya kadar su dolmuş (camı açık bırakmışım hehe)[signature][hline]karnım aççç! çok klas bi blog Zarkuu lvl ?? - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: taz, 07 Ağustos 2005 00:56 tarihinde demiş ki: said: Mavi, 07 Ağustos 2005 00:38 tarihinde demiş ki: bursada tek tük atıyor. hava esiyor. yarın yağmur gelicek gibi... nası tek tük abi az önce görmedin mi naptı ya bi yarım saat kadar önce feci yağdı burda da hava da kıpkırmızı korkuom deprem olcak die :D depremin alakasını çıkaramadım =)[signature][hline]Anubis the Sexy Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki: tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar