Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

felaket..!

Loli-pop

Öne çıkan mesajlar

Kadiköydeyim şu anda inanılmaz bir yağmur sanki kar yağıyormuş gibi flu bir izlenim veriyor ayrıca cok fena şimşekler carpıyor heralde harp çıktı dedim ben .. yada dünyalar savaşı gerçek oluyor ..[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere.
asıldık ey halkım, unutma bizi...
Deniz Gezmiş
Sosyal ağlarda paylaş

ben tam açık penceremi üstten açtım şimşekler selam veriyor çünkü[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere.
asıldık ey halkım, unutma bizi...
Deniz Gezmiş
Sosyal ağlarda paylaş

bugun yağmur yağmasaydı ben su dökcektim sağa sola artık, çok sıcaktı iyi oldu hava serinledi. şimşek de işin güzelliği[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

Kadıköy deyim bende.. Az önce yıldırım mı ne düştü bütün araçların alarmlar cozuttu!! Hepsi çalmaya başladı.. Ya ben tam yatmaya gidiyordum :( Deli gibi gök gürlüyo! Tavana mı vursam ne yapsam Gürültü yapmayınn, diye...[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dasaaa, 07 Ağustos 2005 00:46 tarihinde demiş ki:
Deli gibi gök gürlüyo! Tavana mı vursam ne yapsam Gürültü yapmayınn, diye...

işe yarayacagını sanmıyom..:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Sosyal ağlarda paylaş

Çıktım üst kata dedim böyle böyle, yorgunum ben uyuyacam.. Yeter bu kadar!!! Kızdığımı görünce tamam dediler daha sessiz olucaz falan... Şu Thor'la Zeus alem adamlar valla!!
Sıkıyorum tabii
[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog

[Bu mesaj dasaaa tarafından 07 Ağustos 2005 00:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mavi, 07 Ağustos 2005 00:38 tarihinde demiş ki:
bursada tek tük atıyor. hava esiyor.
yarın yağmur gelicek gibi...

nası tek tük abi az önce görmedin mi naptı ya
bi yarım saat kadar önce
feci yağdı burda da
hava da kıpkırmızı korkuom deprem olcak die :D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
taz, 07 Ağustos 2005 00:56 tarihinde demiş ki:
said:
Mavi, 07 Ağustos 2005 00:38 tarihinde demiş ki:
bursada tek tük atıyor. hava esiyor.
yarın yağmur gelicek gibi...

nası tek tük abi az önce görmedin mi naptı ya
bi yarım saat kadar önce
feci yağdı burda da
hava da kıpkırmızı korkuom deprem olcak die :D

depremin alakasını çıkaramadım =)[signature][hline]Anubis the Sexy
Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki:
tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...