Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The End......

KaSiMPaTi_1

Öne çıkan mesajlar

Evet bu oyun bu kadar oynanır Butun Admin ve Gmlerin .....................

Adamlar canları istediklerinde istedikleri itemleri silecekler, ben alıcam die oyun oynıcam item kasıcam para kasıcam, pazarda vakit harcıcam, onlar si.... nin keyfine item silecekler öle mi?

Neymiş dupe item siliyorlarmış ya itemler aylardır bende neye gore kime gore dupe anlamıyorum ki... Herşeyi tuzak olan bu oyunu bırakıyorum... Düpe düz insanların paralarını çalan, vakitlerini çalan emeklerini çalan bu oyunu oynamanın daha fazla bir alemi yok... Kendimizi kandırmaktan vazgeçmeliyiz sömürülüyoruz bunu bir kere daha anladım....Herkese bb...

Pazar alanına bakarsanız item ve char hakkında oraya bilgileri yazdım....[signature][hline]Name: HuRR1CaNe
Nation: Arch Mage
Job: Paper Flame/Ice
Level: 64
Clan: w00tabulous
Server: Ares
Sosyal ağlarda paylaş

Emegi bırakıyorum daha fazla emek verip daha fazla magdur olmamak için... Ben bıktım artık item topluyorum tam tamam diyorum rahatım diyorum artık, bir gun bir bakıyorum .......mun Gm'i si....nin keyfine item silmiş... So..... bir tarafına sildiklerini....[signature][hline]Name: HuRR1CaNe
Nation: Arch Mage
Job: Paper Flame/Ice
Level: 64
Clan: w00tabulous
Server: Ares
Sosyal ağlarda paylaş

GM gene yaptı yapacağını.... Ve hala kimse engel olamıyor çıldırmak üzereyim :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:([signature][hline]Nick : VW
Clan : The_Others
Server : Ares
Job : Assassin
Nation : El Morad
Level : 59
Nation Point : 8xxx
Düşmanlar : Bobert,CoolTang
BİR İNSANA GÖRE ; BİRDEN FAZLA İNSAN OLMAM LAZIM.....
Sosyal ağlarda paylaş

bakkardes ne avukat ne hamkeme olay su:
illegal yolla ureılen ıtemsenın ustunde bulunuodu sılındı...

bende bı oncekı dupe sılınmesınde aynı seyı yasadım cook yazdım cok dıl doktm cvp suydu: bızene ılegal ıtem vardı sıldık almasydın yada satmasaydı....

bu kdr basıt onlar için bosuna kovalamayın
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bu konuda ilginç bir noktaya temas edeceğim, olay anında online olan bir arkadaşımdan duyduğuma göre, notice'ler Türkçe olarak geçilmiş. Bu olaya denk gelen var mı? Pek inanasım gelmiyor da...[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı?
Ranina: Rus ruletinden farkı yok..
KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun?
Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Grup olarak hareket etmek daha mantıklı.

Mesela oyundaki Türk nüfusu sayısı yüklü müktarlarda, bunu lehimize çevirecek bir tavır, bu nüfusun yapacağı tavırla oldukça etkili olur.

Mesela moradon da ki pazar tezgahlarının büyük bir çoğunluğu Türklere ait, şimdi o tezgahların orda olmadığını ve moradon'un bomboş kaldığını bi düşünelim... neler olabilir? Ne kadar etkili olabilir?

Ya da bu tezgahlar Türklerin olmasın diyelim, hepsi dupe'cuların yada yabancıların olsun, bu tezgahlardan alış veriş yapanların da büyük bir çoğunluğu Türkler, eee alış veriş kesilir se ve o tezgahlar sinek avlarsa, ne olur? ne kadar etkili olur?

Bir de ek olarak böyle bir şeyin gerçekleştiğini varsayalım. Elimizde nası bi güç bulundurmuş oluruz? :D[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Cidden sorun orada, ama bununla da gurur duymak lazım, bizim milletimiz savaş gibi, çeşitli felaketler gibi bir durum olmadığı sürece pek bir araya gelmeye tenezzül etmiyor. En azından şimdilik... Ama bu bile gurur duyulacak bir hadise...

Bir de şu söyledikleri "siz oturur, karılarınızı savaşa gönderirsiniz" muhabbeti bile fazlasıyla gurur duyulacak bi hadise, bizim kadınlarımızdan bile korktuklarının yegane ispatı....[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı?
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaslarimin cogu bilir oyunu 4 ay oynadim.kastim kastim kastim. item kastim para kastim. tam mukemmel oldu çarim np kasmaya basladim 2 nci gun banlandi carim 4 ay bosa makine basinda durmus gozlerimi yormusum. tekrar kasmaya calistim ama ayni zevki alamadim onun icin oyunu biraktim.sahsi tavsiyem pre olayina sakin girmeyin. lvl kasmasi biraz daha zor olcak ama bence iciniz bir parca rahat olcak...[signature][hline]Beramus Human Taraftayim Yardim Eden Yokk
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BuRiAL_TR, 06 Ağustos 2005 21:25 tarihinde demiş ki:
ilk önce warior earringim gitti.Daha sonrada sabah tail of shaula satarak kazandığım bankamdaki tek param olan 6 milyonum hakkaten saçmalık bu.Artık eminim kafalarına göre siliyorlar,zevki.

Kafalarına göre değil, büyük ihtimalle sağlam adamlarınki gidiyor, yada unique gibi itemler random siliniyor.

Dupe taraması gibi bir şey olacağını sanmıyorum artık bu yaşananlardan sonra, dupe olmadığına kesinlikle emin olduğun(pazardan almadığın yaratıklardan düşen itemler) itemlerden bile bazıları silinmiş....

Bu nasıl bir dupe temizliği ve ben bu oyunu hala niye oynuyorum USKO'da onu ANLAMADIM!!![signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
TRibula, 06 Ağustos 2005 18:46 tarihinde demiş ki:
turkce notıce için abkın bnm actığım baslığa orda duruor

Başlığa baktım

said:
BuRiAL_TR, 06 Ağustos 2005 10:16 tarihinde demiş ki:
Bu mesajla Türkler kabullenilmiş gibi gördüm o.O

Türklerin kabullenildiğini sanmıyorum. Ap açık Sadece bizim itemlerimiz gitmiş :D[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı?
Sosyal ağlarda paylaş

lvl 6x sin sen hemde 64 sün.insan giden itemlerine çok yanıyor.nasıl alcam bi daha felan diye ama.lvl 55 altı charın olsa bırak derdim ama o kadar kasmışın.64 lvl olsam itemlerim gitse bile bırakmam.beni hacklediler ahım war 60 olacam diye şimdi 2 charım 42.ayrıca bugün ares 1 de savaş ta raibadaydım sizin klandan bi kaç kişiyle ,selam attım sana bişidemedin.itemlerin derdine düşmüşün demekki boşwer.yine alırsın onları.bu oyunun zevki 6x ken çıkıyor...
Sosyal ağlarda paylaş

Savaşa girerken hiç bir pm'ye cevap vermem :) Bir şeylerin dikkatimi dağıtmasını yada beni içeri girmekten alı koymasını istemediğim için cevap vermiyorum. Sende öyle bir zamana denk gelmişsin demekki, Allah'a şükür kullandığın itemlerde bir kaybım yok, kasada ki kaybı bir başka oluyor insanın...[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Ya böyle bir şey varmı.Elamanın biriyle konuşuyorum ;
Abi ROL ümün biri % 100 dupe o silinmedi 4 ay önce bossdan düşen amulet of dex imi sildiler.....
Nasıl bir olay bu ya....Mantığı ne.Ulan bankamdaki 5-6 m dan sizene ,koydum 3 milyonu dupleyip 6 milyon mu yaptım silindi oda ?!?!?!?
Olay budur ya : Bakalım serverda 200 tane warior earring var sil 75 tane kalsın.Değer girilir ; geriye kalan 75 ,enter 200 den 125 i gider,kimden gittiği önemli değildir gider sadece.....

*!Uninstall KO !!!!!*
*!bb*[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again.........
Hayat Combosu..........
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...