puzzles Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 nden olan pati var mi die merak ettimm buyuk ihtimal orasi olucak yani kaynasirizz koklasiriz faalan yabanci olmassinn paticikten olsunn dedim:)[signature][hline]shut up when I'm talking to you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puzzles Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ortam nasildirr kopucakmiyizz yanee bi yardimci olursaniz sevinirimmm buarada egitimle ne alakasi var diosaniz okulaa giidoruzzz yanii ondan actim:)[signature][hline]shut up when I'm talking to you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 bilkent en eski vakıf üniversitesi olmanın getirdiği avantaj ile, dört dörtlüktür denilebilir. ülkemizin kötü üniversitelerinin arasında en iyi olduğu söylenmektedir. bana göre de kötünün iyilerindendir. ama keşke ankara'da olmasaydı da, izmir'de ya da istanbul'da olsaydı..[signature][hline]darakkitlauncha//rockin' the business since '98. "resistance is futile" (elektrik sobasıyla ısınamazsın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 bende bılkentteyım :D hazırlıgı bıtırdım bu sene 1 e baslıcam inş. herkes bolumunude yazsın benımkı ısletme. bu arada kayıt tarıhı en sıon kac bılen warmı stars numaramı falan unuttum bakamıorm sımdı turkıyeye donmeem lasım kayıt ıcın bırı yardımcı olursa sewınırım::D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clementine Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 heyoo seneye döndüğümde bende bilkentli olcam işallah :D[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 bilkentin mun klubü oldukça iyi diye biliyorum. eğer bilkente kabul edilirseniz mutlaka programlarına göz atın ve katılmaya çalışın. özellikle ileride sosyal-uluslararası alanlarda çalışacak arkadaşlar çok faydasını görürler.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar