Destruction Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Lapu ve tongkoy benim tanıdığım en iyi yabancı oyuncular. hergün cz de beraber kasıyoruz onlarla . özellikle lapunun hastasıyım. dün ve ya önceki gün lvl 62 olmuş. gel bişey göstericem dedi, gittik ağaçların arasına, magic shieldi yaptı. ondan çok ben sevindim . çok iyi bir oyuncu o :) waaaaaaaaaa[signature][hline] Deneme İmzası . Char : Priest/Delikanlı Clan : FiRe Level : hakgetire lagdan imanın gevremesi söz konusu tam teşkilat knight empire beklenmekte. temmuzun başı, cehennemi sıcak. çaktırmadan afrikadayız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Lapu süper ii bi insan :) He ayrıcı bu gün kızma klavye ye su döktüm bi harfe basınca 6-7 harf çıkıodu :D aldıkm yeni hadi dvm dvm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 neredesin uno_ :(:(:([signature][hline]Uninstall KO!!! bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: KingMadboy, 06 Ağustos 2005 16:23 tarihinde demiş ki: onu dun ::ujio:: ile konuştum nerelelisin dedi türkiye dedim adam neden hep türkler y kullanıyo dedi bende onlar ı yapıyo sizde türkce dil destegi olmadıgı için öyle görünüyo dedim! adam yükledi aa şimdi normal diyo :) ujio Türk zaten >.<[signature][hline]Uninstall KO!!! bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar