marksman Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 clan pls... clan pls...clan plsss. hahahaha :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: tosun_pasa, 06 Ağustos 2005 14:01 tarihinde demiş ki: level 57'de agzini acmayabilirsin ama 70 olmaya ramak kalmisken basina geldiginde anlarsin. experience kaybetme riskini dusun.. okumadigin icin tekrar ediyorum; yapmak yasak demedim, yapilmasi hos degil dedim. neyse yeter bu kadar..cok uzadi. neyse son olarak bende yazaım uzamasın sende lvl kasarken exp kaybetme riskine girmek istemiosan eslantta kascan lvlini..[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
1234567890 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 ve o 70 e kasanlar neden kasıyorlar onu da biliyorsunuz. orc ların üzerine meteor atmak ve np kasmak için. hal böyle olunce o adamların 70 olmasını neden isteyelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Benim en iyi clanlarım. Dead_or_alive Warchief Peace ve Domates dir. Bu clanda genelde aynı isimlerle sadece clan adımız değişti. Bi kaç yüz kere clanımız dağıldı ama en son Domates şeklini aldı clanımız. Grade 3 olduk ve ben 1.5 aydır oynamıyorum. Geri dönücem 1 ay içinde.[signature][hline]Diablo2 1.11 patchi çıkmıştır hayırlı uğurlu olsun...Pek de yenilik yokmuş :( Sorceress ve Barbarian hakkında sorusu olanlar varsa özel msj atarsa yardım edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 "en son Domates şeklini aldı clanımız." uehueuhueuhu :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: Aware3, 06 Ağustos 2005 18:59 tarihinde demiş ki: "en son Domates şeklini aldı clanımız." uehueuhueuhu :D :D :D Yakında Biber clanınıda açacaz alt clan olarak :D.[signature][hline]Diablo2 1.11 patchi çıkmıştır hayırlı uğurlu olsun...Pek de yenilik yokmuş :( Sorceress ve Barbarian hakkında sorusu olanlar varsa özel msj atarsa yardım edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: 1234567890, 06 Ağustos 2005 16:46 tarihinde demiş ki: ve o 70 e kasanlar neden kasıyorlar onu da biliyorsunuz. orc ların üzerine meteor atmak ve np kasmak için. hal böyle olunce o adamların 70 olmasını neden isteyelim? lvl 70 skilleri artık yok ztnde silindi... +czde harpy basmak adil değil fln çok saçma...orası cz isteyen istediğine dalar adil değil diye bişey olamaz...eğer arkandan dalınmasını istemiyosan cz'de exp kasma ztn...paris_hilton insanken biz orclara dalmıştı...biz adama küfür bile etmedikki adamın ztn npye ihityacı yok...czde amaç 2tarafın birbirine olduğunca zarar verebilmesidir... ztn konumuz bu deil..en ii clanını söle bitir...[signature][hline]Name:centrix.......................Name:korneroth_ Server:ares.........................server:ares clan:_Lift_Me_Up .........clan:OldieS np:17xxx.............................np:20xxx lvl:61..................................lvl:63 durum:paper olmaya çalışıyor...durum:ölü gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 LOL? Paris_hilton insanken mi???[signature][hline]we r the n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 pardon soul_slayer insanken...azım alışmış parishiltona LOL soulslayerin eski ismi paris_hiltondu belki bilmiyondur... ve belki yine bilmiyondur arkadaş türk!!!![signature][hline]Name:centrix.......................Name:korneroth_ Server:ares.........................server:ares clan:_Lift_Me_Up .........clan:OldieS np:17xxx.............................np:20xxx lvl:61..................................lvl:63 durum:paper olmaya çalışıyor...durum:ölü gibi [Bu mesaj KoRn3RoTh tarafından 06 Ağustos 2005 19:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 İnanmayacağınız türkler ; Masakari WickedPriest bunları biliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 En ii klanım ve tek klanım OTTOMAN_EMPIRE dı.Irkcılıga kurban gitti klan dagıldı. Ama sewdigim klanlar war mesela.COgu arkadash da human yaw.Patriotları others ı sewerm.Others la zaten taa tıfılkenlerden bashlayan bi arkadashlıımız war. Neyse karakterimi ozledim benn :((((((((([signature][hline]ottoman_prince(co-leader) OTTOMAN_EMPIRE level:6x Ares Moradon serbest piyasa broker ı i love this game! i am waitin in the shadows to kill u (BANLI hala..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Dunyada oldumden baskası K.O da noobz dan baskası Yalan..!![signature][hline]Self control; Breaks down..!! Hemesus (noobz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 quote yapmaya usendim; WickedPriest israilli, SoulSlayer yunanyali..[signature][hline]lütfücüğüüüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 tosun türk gibime geliolar çok pis küfür yediriyo masakari de i yerine ı kullandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: TrTownUser, 07 Ağustos 2005 01:48 tarihinde demiş ki: tosun türk gibime geliolar çok pis küfür yediriyo masakari de i yerine ı kullandı masakari'yi tanimiyorum... ama digerlerinden eminim.. mesela wicked ile vent araciligiyla paso geyik yapiyoz.. ben onu southpark'taki kyle'a benzetip "bad jew" diyorum o da bana "noob turk" diyo :-)[signature][hline]lütfücüğüüüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 bu arada hala clan arıorum beramusta =P[signature][hline]Anubis the Sexy Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki: tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReTro Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 en iyi clanım gambitfanclubdı adamlar bana sürekli yardım yediyordu,hiç bir şeyi esirgemiyorlardı.orada mutluydum,ama bazı o.ç. yüzünden herkesi banladı odin p.... en büyük IS ...[signature][hline]cypher:lvl 52 warior human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar