Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En iyi clanınız....

BuRiAL_TR

Öne çıkan mesajlar

said:
tosun_pasa, 06 Ağustos 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
level 57'de agzini acmayabilirsin ama 70 olmaya ramak kalmisken basina geldiginde anlarsin. experience kaybetme riskini dusun..
okumadigin icin tekrar ediyorum; yapmak yasak demedim, yapilmasi hos degil dedim.
neyse yeter bu kadar..cok uzadi.

neyse son olarak bende yazaım uzamasın sende lvl kasarken exp kaybetme riskine girmek istemiosan eslantta kascan lvlini..[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP
Sosyal ağlarda paylaş

Benim en iyi clanlarım. Dead_or_alive Warchief Peace ve Domates dir. Bu clanda genelde aynı isimlerle sadece clan adımız değişti. Bi kaç yüz kere clanımız dağıldı ama en son Domates şeklini aldı clanımız. Grade 3 olduk ve ben 1.5 aydır oynamıyorum. Geri dönücem 1 ay içinde.[signature][hline]Diablo2 1.11 patchi çıkmıştır hayırlı uğurlu olsun...Pek de yenilik yokmuş :(
Sorceress ve Barbarian hakkında sorusu olanlar varsa özel msj atarsa yardım edebilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Aware3, 06 Ağustos 2005 18:59 tarihinde demiş ki:
"en son Domates şeklini aldı clanımız."
uehueuhueuhu :D :D :D

Yakında Biber clanınıda açacaz alt clan olarak :D.[signature][hline]Diablo2 1.11 patchi çıkmıştır hayırlı uğurlu olsun...Pek de yenilik yokmuş :(
Sorceress ve Barbarian hakkında sorusu olanlar varsa özel msj atarsa yardım edebilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
1234567890, 06 Ağustos 2005 16:46 tarihinde demiş ki:
ve o 70 e kasanlar neden kasıyorlar onu da biliyorsunuz. orc ların üzerine meteor atmak ve np kasmak için. hal böyle olunce o adamların 70 olmasını neden isteyelim?

lvl 70 skilleri artık yok ztnde silindi...
+czde harpy basmak adil değil fln çok saçma...orası cz isteyen istediğine dalar adil değil diye bişey olamaz...eğer arkandan dalınmasını istemiyosan cz'de exp kasma ztn...paris_hilton insanken biz orclara dalmıştı...biz adama küfür bile etmedikki adamın ztn npye ihityacı yok...czde amaç 2tarafın birbirine olduğunca zarar verebilmesidir...

ztn konumuz bu deil..en ii clanını söle bitir...[signature][hline]Name:centrix.......................Name:korneroth_
Server:ares.........................server:ares
clan:_Lift_Me_Up .........clan:OldieS
np:17xxx.............................np:20xxx
lvl:61..................................lvl:63
durum:paper olmaya çalışıyor...durum:ölü gibi

Sosyal ağlarda paylaş

pardon soul_slayer insanken...azım alışmış parishiltona

LOL
soulslayerin eski ismi paris_hiltondu belki bilmiyondur...
ve belki yine bilmiyondur arkadaş türk!!!![signature][hline]Name:centrix.......................Name:korneroth_
Server:ares.........................server:ares
clan:_Lift_Me_Up .........clan:OldieS
np:17xxx.............................np:20xxx
lvl:61..................................lvl:63
durum:paper olmaya çalışıyor...durum:ölü gibi

[Bu mesaj KoRn3RoTh tarafından 06 Ağustos 2005 19:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

En ii klanım ve tek klanım OTTOMAN_EMPIRE dı.Irkcılıga kurban gitti klan dagıldı.
Ama sewdigim klanlar war mesela.COgu arkadash da human yaw.Patriotları others ı sewerm.Others la zaten taa tıfılkenlerden bashlayan bi arkadashlıımız war.
Neyse karakterimi ozledim benn :((((((((([signature][hline]ottoman_prince(co-leader)
OTTOMAN_EMPIRE
level:6x
Ares
Moradon serbest piyasa broker ı
i love this game!
i am waitin in the shadows to kill u
(BANLI hala..)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
TrTownUser, 07 Ağustos 2005 01:48 tarihinde demiş ki:
tosun türk gibime geliolar çok pis küfür yediriyo masakari de i yerine ı kullandı

masakari'yi tanimiyorum...
ama digerlerinden eminim.. mesela wicked ile vent araciligiyla paso geyik yapiyoz.. ben onu southpark'taki kyle'a benzetip "bad jew" diyorum o da bana "noob turk" diyo :-)[signature][hline]lütfücüğüüüm!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...