HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 havanıza uygun olarak sizlere tupac - hit 'em up şarkısını armagan ediyorum. tupac bunu 1995 yılında newyorkta 5 yerinden vurulduktan sonra yazdı. bu şarkının nedenini ,sözlerini vs.sini araştırmak lazım neyse siz ugraşırsınız artık.[signature][hline]unholy ownz u Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!! diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_ [Bu mesaj HasMez tarafından 05 Ağustos 2005 22:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 abi diez oyuncusu olarak pek clana girmedim the war crazies dead_or_alive new order noobs (new order 1 den sonra kurulan geçici clan noobs)en iyi dayanışmayı geyiği gücü new orderda yaşadım herşey çok iyide clan party ler çok az oluyo herkes solo :S ama genede clanımı seviyorum :)
FaST_OnE Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Siz hep kafaya oynayan clanlardan bahsettiniz ama bence mühim olan kafaya oynamak değil oyuna oynamak değil dostlupa oynamaktı.Ben Malezya serverda seed lerse bulundum.Yetmedi Areste ottomanda bulundum.Diez devilsça dan new orderdan teklif geldiğinde gitmedim.Çünkü benim yan charım areste öyle bir clana sokmuştum ki tüm clan lvl 45-50 olduğunda o char lvl 17 ve hala clandaydı.Ben diezde de bu insanlardan kopamadım.Sürekli isim değiştirdim char değiştirtim.3 tane lvl 61 char war diezde 1 tanede lvl 60 ama hepsi aynı clanda LasombrA'da çünkü biz dostluğa oynuyoruz.
DjHellioN Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Önemli olan clanda birlik ve beraberliktir.Buna örnek olarak blood ı ilk olarak veriyorum chyperdada aynı clan aynı isimler vardı alt clan ve üst clan hepsi aynı deişen tek sey server oldu onlar icin ama adamlar kardeş gibi dayanısma var.The Others gibi vs. Ama symbolic clanınına girmeyi cok istiyorum off be off arkadaslar gecenin korunde yazdım abuk subuk yazdım belki ama anlayım işte :D[signature][hline]D j W a r t h o [i]G Plaklarımdan uzaktayım :( What do you do? Yat the u you do
1234567890 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: tosun_pasa, 05 Ağustos 2005 21:30 tarihinde demiş ki: said: CursetH, 05 Ağustos 2005 21:26 tarihinde demiş ki: Unique_Turks _OneKnightStand_ Nothing hepside ii hepsinede arkadaslar icin gittim ortamım gayet güzeldi suanda ortam cok ii Nothing deyim. o nothing de saolsun biz harpy party yaparken arkadan gelip party'i dagitan ender clanlardan.. diger karus halki gelip gecerken selam veriyor; oturup efendi efendi cayimizi iciyor cogu zaman.. ama sirtinda turk bayragiyla sizinkiler bunu yapinca turklere edilen kufurleri duymak bize kaliyor malesef. o zaman partynizi eslantta yapın. orası CZ ve kimse kimseye acımaz.
tosun_pasa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: 1234567890, 06 Ağustos 2005 04:32 tarihinde demiş ki: o zaman partynizi eslantta yapın. orası CZ ve kimse kimseye acımaz. acimak? o anda harpylere nova atmakla mesgul levellari 66-70 arasi degisen "EXP" partisindeki magelere arkadan gelip malice,spike vs. atanlar bir "PK" partisindeyken de aciyabiliyorlarsa eyvallah... not: daha dun gerceklestigi icin yazmistim.. yoksa clanla bi alip veremedigim yok. tek onlar yapiyor da demedim zaten. heyecan yaratmayalim.[signature][hline]lütfücüğüüüm!
1234567890 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 aynısını bize de yapıyorlar exp partysindeyken. hektor denen human gelip trol partysini basıyor. bunda garip bir durum yokki. orda yapılan partylerde alınan exp fazla ise bunun mutlaka bir sebebi var değil mi? o da orc-human kapışması. biz yapmasak başkası yapacak bunu. not: bu arada f9devil denen 70 levelli korkağa da söyleyin yanında 2 debuffer ile gezmesi bizi acayip güldürüyor :) [Bu mesaj 1234567890 tarafından 06 Ağustos 2005 05:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 ben olsam 4 debufferle gezerim. biri ıskalarsa diğeri hedefi vurur bende hiç zorlanmadan çıtır çıtır np kasarım...[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop İstanbul'lular tıklayın hülen...
1234567890 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 yahu adam 70 lvl. 70 skilini koyup da indiremediği kimse yokki. hadi bi tane ile gezsin anlarım. cure, heal için. ama 2 tane biraz ayıp olmuyo mu :D
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 np kastırıodur partisindekilere. :-p şaka bi tarafa : Bazen öyle beter lag oluyoki insan tek dufferi bırak INT-Heal'e "acaba laga girerde beni healleyemezmi" diye düşünüp güvenemio. bence 2 duffer ideali..[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop İstanbul'lular tıklayın hülen... [Bu mesaj Lonely tarafından 06 Ağustos 2005 05:12 tarihinde değiştirilmiştir]
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 ko oynarken zaten 2 klanda bulundum.Birincisi kendi kurduğum ve reelden arkadaşlarla olduğumuz Valhalla idi.Oyunu öğrenme, keşfetme olmuştu o klan.Biz bir kaç dost ve oyunda tanıştığımız arkadaşlar vardı o clanın yeri ayrıydı, ama The_Others daki ilk zamanlarımı unutamam.Sürekli sabahladığımız, ilk prof denemeleremi yaptığım klandı ve o sıralar gerçekten ortam çok güzeldi.efesinden, fatihine , hüseyininden kakşisine, ertanına, alisine ve daha hatırlayamadıklarıma kadar herşey çok güzeldi.[signature][hline]http://www.myspace.com/misanthropehus name :Misanthropic race :Troll class :Priest server : Bladefist guild : Alaturqua
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 ben myko da deimostayım 4 clana girdim en berbadı KanKardesligi :D en iyisi ise hala içinde bulunduum 2 (yukardan küçük 2 :D ) clanı zaten daha dün sammayı kestik gigantic axe çıktı
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Bence gerçekten saçma bi durum ne bulaşıyolar ki orada adamlar durmuş exp kasıyor. Geçen bizde human takımı orc spotlarını bastıq :) sadece üstümüze geleni kestiq hatta destrucion la selam verdiq orc lara oturduk yanlarında :D Eğer spot basma gibi bi durumları varsa gece 1 den sonra harpy spotlarımızı basmayı denesinler :D bi bak hepsi yamuluyo :D said: 1234567890, 06 Ağustos 2005 04:32 tarihinde demiş ki: said: tosun_pasa, 05 Ağustos 2005 21:30 tarihinde demiş ki: said: CursetH, 05 Ağustos 2005 21:26 tarihinde demiş ki: Unique_Turks _OneKnightStand_ Nothing hepside ii hepsinede arkadaslar icin gittim ortamım gayet güzeldi suanda ortam cok ii Nothing deyim. o nothing de saolsun biz harpy party yaparken arkadan gelip party'i dagitan ender clanlardan.. diger karus halki gelip gecerken selam veriyor; oturup efendi efendi cayimizi iciyor cogu zaman.. ama sirtinda turk bayragiyla sizinkiler bunu yapinca turklere edilen kufurleri duymak bize kaliyor malesef. o zaman partynizi eslantta yapın. orası CZ ve kimse kimseye acımaz. İlk ve tek clanım TurkishTown
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 uehueuh zaten ben aresde iken silahlarımı patlatmıştım elimde 40 ap lık silahla TurkishTowndan bi büyücüyü 6-7 defa öldürmüştüm :D
Joey Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Bencede en iyi TnT . ama bu son 2 aydır çok berbat priestess ve kendi eşi xanthee yi bile kaçırmış bir clan[signature][hline]Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok.
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 arkadaşlar oylama yapılmış en ii clan''knights'' seçilmiş diyorladı ama... ya ordakiler buraya yazmamış..yada gönüllerdeki klanlar başka...yeni char açtım 2 tane ikiside 41,, 45 olunca bende giricem bi yerlere solo takılmak artık tak dedi canıma... tek aradığım şey arkadaşlık,,,muhabbet,,,macera,,birlik(çok banal oldu ama öyle işte)
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: marksman, 06 Ağustos 2005 10:09 tarihinde demiş ki: arkadaşlar oylama yapılmış en ii clan''knights'' seçilmiş diyorladı ama... ya ordakiler buraya yazmamış..yada gönüllerdeki klanlar başka...yeni char açtım 2 tane ikiside 41,, 45 olunca bende giricem bi yerlere solo takılmak artık tak dedi canıma... tek aradığım şey arkadaşlık,,,muhabbet,,,macera,,birlik(çok banal oldu ama öyle işte) O oylama knights clanının sitesinde ki bir oylama :D:D:D[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu..........
TRibula Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 The_Others ı tek gecerım ama n00b zmanlarım aynı 3-4 ay oncesı herkes clandayken alı huseyın koray rustem fatıh fatıh efe doğukan mehmet hakan yusuf faruk ılhanı selo ımam huseyın vd... o clan superdı ya[signature][hline]Nick: ::NeveRminD:: Server: Ares Clan: SuddenDeath LvL:61 np:17xxx --------------------------------------------- yine yanlıs yazdım o yuzden editledim : )
CursetH Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: tosun_pasa, 06 Ağustos 2005 04:46 tarihinde demiş ki: said: 1234567890, 06 Ağustos 2005 04:32 tarihinde demiş ki: o zaman partynizi eslantta yapın. orası CZ ve kimse kimseye acımaz. acimak? o anda harpylere nova atmakla mesgul levellari 66-70 arasi degisen "EXP" partisindeki magelere arkadan gelip malice,spike vs. atanlar bir "PK" partisindeyken de aciyabiliyorlarsa eyvallah... not: daha dun gerceklestigi icin yazmistim.. yoksa clanla bi alip veremedigim yok. tek onlar yapiyor da demedim zaten. heyecan yaratmayalim. abicim alakası yok sen cz de harpy yapıorsan zaten onu göze alarak gelmişsindir kesilirsin tp ler mage seni dalarsın cz de harpy yapmalarının büyük nedenide heycan verici olması orda kimse gelip sizi kesemez die bi kaide yok ve onların neden kesilince küfür edipte haklı olduklarınıda anlamadım küfürleri biz duyuyoruz demiştin ne yani onlar cz de party yapıo die np kazanmıcakmıyız ks mi yapıoz partyede küfür ediolar vede siz dinleyerek hak veriomuş gibi sitem edionuz bize¿[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 o ddeğilde ben beramusta bir clan arıoyrum ya , arestestede olabilir beramustaki el morad 42 ranger aresteki orc 41 mage[signature][hline]Anubis Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur. you are not a beautiful and unique snowflake. you are the same decayin organic matter as everything else.
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: TRibula, 06 Ağustos 2005 10:21 tarihinde demiş ki: The_Others ı tek gecerım ama n00b zmanlarım aynı 3-4 ay oncesı herkes clandayken alı huseyın koray rustem fatıh fatıh efe doğukan mehmet hakan yusuf faruk ılhanı selo ımam huseyın vd... o clan superdı ya abi o günler unutulmaz ya valla
tosun_pasa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: CursetH, 06 Ağustos 2005 10:25 tarihinde demiş ki: abicim alakası yok sen cz de harpy yapıorsan zaten onu göze alarak gelmişsindir kesilirsin tp ler mage seni dalarsın cz de harpy yapmalarının büyük nedenide heycan verici olması orda kimse gelip sizi kesemez die bi kaide yok ve onların neden kesilince küfür edipte haklı olduklarınıda anlamadım küfürleri biz duyuyoruz demiştin ne yani onlar cz de party yapıo die np kazanmıcakmıyız ks mi yapıoz partyede küfür ediolar vede siz dinleyerek hak veriomuş gibi sitem edionuz bize¿ kuraldan bahseden kim? ben harpy'e nova atan bi mage'i arkadan gelip debuff+spike ile yatirip kazanilan np'nin gecerliligini soruyorum. bobert, nychris gibi np manyaklari bile bu sirada gelip yanimiza otuturken bu heyecan niye?[signature][hline]lütfücüğüüüm!
CursetH Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 bugune kadar harpy basmadım ama basarsam bunun hesabının sorgulanacagını sanmıorum hele küfür yemek ne yani cz ye gelmişsin kesilince küfürmü edcen ve sende buna müsademi edecen expi rahat kazanmak istiorsan gidersin partyni a2 a3 de 2 şer spot var kasarsın aksama kadar ne yani banada 1 debuf 3 assasin dalınca ben kalkıp adama nie kesdin die küfürmü edcem ırkına.. bende 57 iken exp kasarken aposda latzysinden 00000 na hepsi gelip bastıydı, atlantis clanı 3 debuffla gelidiini hatırlıom bizim partyi daıtmak icin ki kesiolardı kesiliolardı simdi kalkıp küfürmü edcem adamlara biz zaten oraya giderken onu düşünerek gittik sizde düşünerek gitseniz sizede normal gelecektir yanılıormuyum¿[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP [Bu mesaj CursetH tarafından 06 Ağustos 2005 13:46 tarihinde değiştirilmiştir]
tosun_pasa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 level 57'de agzini acmayabilirsin ama 70 olmaya ramak kalmisken basina geldiginde anlarsin. experience kaybetme riskini dusun.. okumadigin icin tekrar ediyorum; yapmak yasak demedim, yapilmasi hos degil dedim. neyse yeter bu kadar..cok uzadi.[signature][hline]lütfücüğüüüm! [Bu mesaj tosun_pasa tarafından 06 Ağustos 2005 14:02 tarihinde değiştirilmiştir]
SoLaReS Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 The Others The Others The Others The Others The Others......[signature][hline]Nick : VW Clan : The_Others Server : Ares Job : Assassin Nation : El Morad Level : 58 Nation Point : 8xxx Düşmanlar : Bobert,CoolTang BİR İNSANA GÖRE ; BİRDEN FAZLA İNSAN OLMAM LAZIM.....
Öne çıkan mesajlar