Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Az önce babamdan ilk resmi dövme girişimini yaşadım, mutluyum

Sovereign

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadaşlar..

Geçmişimde aşırı sinirinden kimi zaman bir kaç kere vurmuş olsun, beni odadan odaya itmiş yataklara atmış olsa da az öncesine kadar girişmemişti.

Otel odasında ben kardeşimle bir odada, annem de babamla yan odada kalıyor. Kardeşimi balkona kilitlemiş, beraber eğlenirken kapı çalar. Ben, tabi salak kafam, annem zannedip kardeşimi balkondan çıkarmadan kapıyı açarım, karşıma çıkan babam

NOLUO!! NAPIOSUN LAN BURDA!! bağrışlarıyla kardeşimin balkonun arkasından yakarışlarını duymuştur. Kardeşime bilinçli zulüm ve acı verdiğimi düşünen babam kardeşimi balkonda görünce resmen girişmeye başlar :D

Her ne kadar karşı atağa girişmek istemesem de, ilk 3 yüze şaplak dayağını savuştururum. Ardından beni masada sıkıştırır, omzuma vurur sonra yüzüme atacağı şaplağı savuşturduğumu görünce daha hızlı davranır. Bu sefer bileklerinden tutarım ve hareket etmesini engellerim, ÇOK AMA ÇOK KIZAR. Resmen dövüşmeye çalışır, çaresiz kalınca

BANA BAK SANA BURDAN Bİ KAFA!!

gibisinden kafa hareketleri yapar, ben gayet sakin bir şekilde (kendimi nasıl o kadar sakin tuttuğuma şaşıyorum, bunca seneden artık alışkanlık olsa gerek babamın bu tutumuna karşı) kollarını tutmakta ve "abartıyorsun" diye babamı sakinleştirmeye çalışırım. Araya birkaç tane de "sakin ol" lafı sıkıştırırım. Sakin olmayan babam, beni yenemeyeceğini anlaayınca,

BİR DAHA SANA TATİL MATİL YALAN!! YOK SANA HİÇBİR ŞEY!!

GİT DERSLERİNİ ÇALIŞ!!! (gibi alakasız ve yalan bir laf attıktan sonra)

kapıyı çarpıp çıkar.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] |
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

replikler ve durum garipmiş açıkcası son sözler ayrı bi garip geldi tatil yok falan bence kardeşine ayar verip onu babana sal daha etkilidir her zaman küçük kardeş kendimden biliyorum.[signature][hline]msn/mail|mail|icq
Main***
elvyn, 28 Temmuz 2005 01:51 tarihinde demiş ki:
mesela aslansın ama davranış falan olarak yengeçsin

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sovereign, 04 Ağustos 2005 22:54 tarihinde demiş ki:
Yahu bu nasıl quote, zaten adamın mesajı bu, konu bunun üzerine, verdiğin cevabın haliyle bununla ilgili olması gerekiyor, niye komple mesajı alıntılayıp iki kelime yazıyorsun ki?

rahatla kardes, sakin ol suan..

[Bu mesaj Nefr tarafından 05 Ağustos 2005 13:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yanlız şöyle bişey var, kardeşim benden 9 yaş küçük 10 yaşında ve kız.

Babamın git derslerini çalış demesi de son bu senede üniversitedeki ilk senemde tamamen sıçıp uzaklaştırma almam oldu :)[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca mutlaka yumuşar baban ders falan çalış demiş hehe..
Dediğimi dinle kardeşine anlat durumu işallah anlayışlıdır da eğleniyoduk gibi replikler kullansın ciddi bişi yoktu falan desin.[signature][hline]msn/mail|mail|icq
Main***
elvyn, 28 Temmuz 2005 01:51 tarihinde demiş ki:
mesela aslansın ama davranış falan olarak yengeçsin

Sosyal ağlarda paylaş

ben her zaman sinirlenirim ama pek üzülmem.

Şimdi şöyle birşey var. Benim babam hayatı boyunca aşırı sinirli birisidir. Herkes kendi evi içinde mutlu yaşarken, babasıyla her konuda konuşup şakalaşırken, babam sinir küpü herşeye kızıp sonra acısını annemden ve benden çıkaran, geçmiş zamanda kalmış, flip flop giyince bu ne rezaletlik diyen, modayı SİKLEMEYEN, herşeyime kızan, bir kere daha sigara içerken görürse bugünki gibi aynı şekilde tepki verecek olan bir HAYVANDIR. Ben onu sevmeyi saymayı ÇOK uzun zaman önce bıraktım ve pişman olmadım bundan. Bunun içindir ki, tartışırken belki çok sinirlenirim ama hiçbir zaman üzülmem.

Sizin muhtemelen çok daha iyi bir babanız vardır, o zaman tartışırken tabiki üzülürsünüz.

Ben niye mutluyum, çünkü adam sonunda benle dövüşerek bir yere varamayacağını öğrendi. Bunca sene bir tane çarparım adam olursun gibi kaba kuvvetine güveniyordu. Bugün bir dönüm noktası bakalım bundan sonra ne olacak.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Maedhros, 04 Ağustos 2005 22:59 tarihinde demiş ki:
Ayrıca mutlaka yumuşar baban ders falan çalış demiş hehe..
Dediğimi dinle kardeşine anlat durumu işallah anlayışlıdır da eğleniyoduk gibi replikler kullansın ciddi bişi yoktu falan desin.
ya zaten eğleniyoduk yani kardeşim öyle dese de hiçbirşeyi değiştirmez.

Öyle ZIT kafalı, anlamaz bi adam işte napıcan. Ben alıştım artık onunla yaşamaya.. duymuyo da zaten.. ondan başka herkes duyup anlıyo, kendisi duymuo ondan sonra beni suçluyo biraz daha yavaş konuşki hiç anlamayalım gibisinden..[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zegna, 04 Ağustos 2005 23:18 tarihinde demiş ki:
babam cok iri ehua kodumu uzatir tutmak filan hikaye

sen gene iyi parrylemissin :)

bizimki critler valla.
kopardın be zegna :) aman diyim seninkini kızdırma[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
Sosyal ağlarda paylaş

zamaninda cok kizdirdik orta okul - lise ozellikle , isyan etmisti zaten bi kere :P
1 yillik dershane parasini alip ezmistim sagda solda hehe

yas buyudukce babalarla arkadas olmak daha kolaylasiyor :)

yada biz olgunlasiyoruz sinirlendiricek bisi yapmiyoruz dicemde , illaki yapiyoruzdur bisi demiolardir.[signature][hline]· Chillin Killin Billin ·

If you havin girl problems i feel bad for you son
I got 99 problems but a bitch ain't one.

Sosyal ağlarda paylaş

baban yeterli eğitime sahip olmayan biri anlattığın kadarıyla bu durumda 10 yaşındaki kız kardeşine çok daha yakın davranmalısın bence.

babanın sana davrandığı gibi sende kardeşine davranıyorsun gibi geldi bana.
senin yaşadığın şeyleri kardeşine yaşatmamak için kardeşinin üstüne çok daha fazla düşmelisin.
ona karşı iyi davranarak seni bir arkadaşıymış gibi sevmesini sağlamalısın.tamamiyle kendi görüşüm tabi.
benimde 13 yaşında bir kız kardeşim var ve babam 5 sene önce vefat etti.az buçuk bilirim kardeş konusunu.
Sosyal ağlarda paylaş

yanlış anlamayın. Ben babamın bana yaptıklarını görüp hiçbir zaman kendi kardeşime veya ilerde olacak oğluma yaşatmamaya and içtim diyebilirim.

Ben kardeşime hiçbir zaman el kaldırmadım, kaldırmam da, kardeşime hiçbir zaman babam kadar kötü davranmadım. Dediğim gibi şakalaşıyorduk, eğleniyorduk.

Eğitimsiz dediğin babam da liseyi ve üniversiteyi Almanya'da okuyup bitirmiş biridir. Ordan mı geliyo acaba bu sinir falan :)[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
Sosyal ağlarda paylaş

Babanın senı o anda gorup Direk dalması baya ilginc
NABIYONG LANG SEN BURDA
AHADA BAM GÜM

şeklinde eheh :)

Bide babanla yasadıgın dovus anını bir box macı nıtelıgınde anlatmanada koptum baya bi :P

ama iyi parrylemissin demekki vazcaymış :-)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Sosyal ağlarda paylaş

Eğitimle değerlendirilmesi yanlış ne okumuş da olamamış adamlar var önümüzde. Bu arada bir arkadaşımızın dediği gibi kardeşine iyi davranmalısın ve de o nedir ya elini tutunca kafa atmaya çalışmak adam kin beslemiş sana .....[signature][hline]Seref gecen gun cok igrenc bir insansin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...