Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Geçen gün bi karikatür gördüm komedi ya .. Adam canım dayak çekti diyo camdan bağırıyo lan pezevenkler canım dayak çekti diye .. millet gelip bunu dövüyo adam da " buda iyiymiş ama asıl bunu nerde yiyecen biliyonmu ? Caddebostanda yiyecen diyo " ama tipler süperciydi varmı acep kimsede[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron Crossroads Blues My Space de yeni solo albümüm ve konser resimleri Paticikteki süper manyak buton
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 of kemik sayı bilmem kaç emrah ablak.. fotoğraf çekip yayınlarım ama üşeniyorum :p[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız.
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 hmm 72...[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 abi hadi bi zahmet be :D[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron Crossroads Blues My Space de yeni solo albümüm ve konser resimleri Paticikteki süper manyak buton
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 çek de görelim yahu.. komik bişeye benziyo..:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 temmuz sayısı var elimde evet bi önceki sayısında olması lazım oda bandırma'da taa 500 km uzakta :p[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız.
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 bi zaamet alıp gelir misn..?..:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 kemiğin internet sitesi falan yokmu önceki ayı yayınlayan biyer filan[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron Crossroads Blues My Space de yeni solo albümüm ve konser resimleri Paticikteki süper manyak buton
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 tabi canım yeter ki sen iste :p[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız.
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 şuan elimde ama çekmeye üşeniyorum hem k-700iden pek iyi çekmez dialogu anlatıyorum. adamın biri ilk karede canım dayak çekti diyor ikinci karede pencereye çıkıp - canım dayak çekti lan a... kodumun çocukları diyor üçüncü karede mahalle sakinleri kolları sıvayarak yürüyor dördüncüde kapıyı sinirle açıyorlar 5 ve 6 da yumruk atıyorlar suratına 7 de mafolmuş bi surat görüyoruz ve oh lan diyor ve son karede 6 tane insan silueti görünüyor ve şu sözler: bu da güzel ama bunu asıl nerede yiceksin biliyo musun? -ulucahan da bilion mu orayı?[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla...
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 abi çek lütfeeeeen :) .. evet şimdi hatırladım sen söylence daha süpermiş hatırladığımdan heuheu[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron Crossroads Blues My Space de yeni solo albümüm ve konser resimleri Paticikteki süper manyak buton
Araba200 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: Bleeding, 07 Ağustos 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kemiğin internet sitesi falan yokmu önceki ayı yayınlayan biyer filan su an yokmmus ama acilcakmiş tıksınc biraderlerden tolga dan aldim haberi:D[signature][hline]asdasdasd
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 ben anlamadım espriyi.istanbul'da olmak gerek heralde anlamak için öyle mi?[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 istanbullu olmaya gerek yok ben ankaralıyım ulucihanı da hiç duymadım ama süper yani.. Hani şey muhabbeti olur ya buranın kokoreç iyiymiş ama bide şampıyon 2000 de yiyecen gibisinden[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron Crossroads Blues My Space de yeni solo albümüm ve konser resimleri Paticikteki süper manyak buton
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 ha onu anladım ama o muydu espri..[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 ya emrah ablak ki çizimleri ne kadar basit bir o kadar da karakterli..helal..[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Öne çıkan mesajlar