tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 bi geri dönüş var gerçekten[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: Spastik_Serce, 28 Temmuz 2005 18:28 tarihinde demiş ki: iyi olmuş rüştü nün geldiği. gol konusnda baya tecrübeli kaleci. :lol:[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Gebersin ya hiç sewmiyorum artık rüştüyü ... Gerçi ne zmn sewdimki[signature][hline]Anubis Çok bomba bir şekilde geliyoruz.. Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 cok iyi kalecıdır ama herşeyin bir vaktı var dimi volkan körelmeden oynamalı bence.[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Rüstünun bi donu dusmedi gitti ya..Volkan oynamalı..[signature][hline][b]Gelebek...Olamam ..Tırtıl olmam lazım.. Kalp istiyorum bende...isterem...Şebnem Feraha asıgım..Platonik kalp isterem...:=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Buyuk takimlar traftardan basindan korktuklarından oynatamiyor bence bu kadar basit bunun nedenide adi olmayan bi kaleci bi maci kotu tamamlarsa o kaleci bitmistir... msl fener bi kaleci almıstı barcadandi galiba adini hatirlamiyorum ama adam bi mac yaptı gitti... Ayrupada boyle degil guveniyorlar fenerde volkan galatasarayda aykut oynayamazmı pasalar gibi oynar tecrube diolar tecrube sahadami kazanilir yoksa kulubedemi???[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yoshi Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: Khirsah, 27 Temmuz 2005 21:27 tarihinde demiş ki: Maalesef doğruymuş,yeter artık ya,istemiyorum şu adamı,zaten bütün sene harcandı Rüştü,niye aldılar o zaman Serdarı,niye bırakmadılar Recebi boş yere harcıyorlar çocukları..Harbi artık Rüştü ile Avrupa arenasına çıkmaya korkuyorum,yılların getirdiği tesadüfler yüzünden mi uğursuzluk mu artık bilemiyorum birader bence sen yanlış düşünüyorsun yıllarca fb'yi Rüştü götürdü. Ben bir galatasaraylı olarak milli kalecinin Barca da yedek kalmasındansa fenere gitmesine sevindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 bizde istiyoruz rüştüyü hep fenerbahçede ama biraz volkana sıra werilemeli o da çok yetenekli bi kaleci..geçen gb maçında da gördük..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar