arc Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 vay be ne kadar insanca bir düşünce. neyse konuya döneyim, ilk postumda yazmıştım türk malı alanlar memnun kalmadılar diye, hah işte aynen bu voltran'dan bir tane arkadaşta var, kısacası bok gibi söyleyim yani, ha ayrıca paraşüt mermi de atıyor ama şöyle, 10-12 demir bilye haznesine alabilirken, sadece tek paraşüt mermi alabilir, yani her atıştan sonra mermi haznesini açıp paraşüt koyman gerekiyor, eğer paraşüt atacaksan, o yüzden efektif değil.[signature][hline]bu paticik beni çok güldürüyo ya Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kuzu88 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ayrıca yeni kanuna göre üstünde taşıyamazsın taşıma ruhsatın yoksa walther tavsite ederim parana kıy cp88 al[signature][hline]Ay'a baktım beyaz Kız'a baktım Beyaz cebe baktım para az anladım ki Bu kız yaramaz..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 yav walther alacğıma gamo'yu alırımda bişi dicem bu voltran alınmaz mı gerçekten ? hiç mı atmıyor yani ya :([signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere. asıldık ey halkım, unutma bizi... Deniz Gezmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 öldürmeyen silah kötü.(ne diyorum ben ya¿) karşındakinde gerçeği varsa panik halinde çeker vurur, sen -varsa- öbür tarafa gidersin, o da nefsi müdafaa savunmasıynan serbest gezer.[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Çıkıp biraz hava alsanız???[signature][hline]Alomatik says: vazgeçtim açmicam konu paticik muz yediğimi bilmese de olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar