emre25 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 selam arkadaşlar sonunda dnr dan wow ı aldım yükledim fakat acc. alamıyorum The page you are trying to reach is currently unavailable. Please check back later. diyip duruyor acc. lar donduruldumu bu nedir bir fikri olan varmı acaba ...[signature][hline]yaşamak istediğin gibi yaşa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 blizardın sitesindeki ufak bir sorun sadece. biraz bekle düzelir...[signature][hline]yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre25 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 düzeldi kayıt yapabildim ilgin için teşekkür ederim .[signature][hline]yaşamak istediğin gibi yaşa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kael_Teduva Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 ya account almak için sitede hala ayn1 sorun var account alma bolumunun l1nk1n1 buraya atarm1sn lutfen[signature][hline]Knight out WoW in :DDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar