Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Oyun baya eski. 1999 yılının oyunu. Cyberpunk öğeleri barındıran muhteşem bir adventure oyunuydu, bence tek eksiği çok kısa olmasıydı. Sadece atmosferi ile büyülemişti beni. William Gibson'un Neuromancer'ındaki dünyaya benzer bir dünya var ( Atmosfer olarak ). Nightlong Bu oyunu daha önce oynamış olanınız veya bileniniz var mı ?[signature][hline]Click! Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 oyunun kapaginda kel bi adam varsa bitirdim nightlong ismini hatirliyorum cunku. ben cok begenmistim ayrica bi gecede bitirmistim . cok guzel bir oyun bencede[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Evet kapağında kel bir adam var. Çok güzel bir oyundu gerçekten, ben de akşam oturup sabaha doğru bitirmiştim. Bir adventure oyunu için çok kolaydı ve kısaydı ama atmosferiyle beni benden almıştı =)[signature][hline]Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar