ERN Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 According to Billboard.com, DISTURBED have set the track listing for their third album, "10,000 Fists", tentatively due September 20 via Warner Bros. A track entitled "Guarded" was released to U.S. rock and metal stations this week, and will also be included on a sampler distributed at this summer's Ozzfest. The band's fully promoted first single, "Stricken", will hit radio at the end of July. The title track will be featured in the Electronic Arts football video game "Madden 2006". DISTURBED will spend much of the rest of this year and next on the road. The group will begin a six-week tour the first week of August and in November, will headline the Jagermeister tour, which will be limited to House of Blues venues, with multiple nights at each stop. Following that, DISTURBED will top the bill on the third Music As a Weapon tour. "10,000 Fists" track listing: 01. 10,000 Fists 02. Just Stop 03. Guarded 04. Deify 05. Stricken 06. I'm Alive 07. Sons of Plunder 08. Overburdened 09. Decadence 10. Forgiven 11. Land of Confusion 12. Sacred Lie 13. Pain Redefined 14. Avarice With regards to the musical direction on "10,000 Fists", vocalist David Draiman told Billboard.com, "It seems to fuse the brutality and darkness of 'The Sickness' with the added melodic nature and complexity of [2002's] 'Believe'. It's more aggressive than the last record, and at times, more aggressive than the first one." Paticikte şöyle bi araştırma yaptım da Disturbed dinleyen kimse yok gibi. Neys benim gibi Disturbed seven biri için çok güzel bi haber oldu bu. Asıl olay da şimdiden albümdeki tüm şarkıları mp3 halinde buldum şu an dinliorum. :)[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde 3 parmağının da seni işaret ettiğini unutma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 bir iki parçası iyi Disturbed'in dinlediğim. bakalım hele.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… _Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Benim bir tane var."Are you breathing me?" olacaktı adı.[signature][hline]We're Opeth from Stockholm-Sweden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ERN Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Bahsettiğin şarkının adı "Voices" büyük ihtimal. :) Sickness albümünde en sevdiim şarkılardan biridir.[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde 3 parmağının da seni işaret ettiğini unutma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Ben severim kerataları =) bir zamanlar çok dinlerdim sıkıldım yeni album iyi gelecek gibi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 6 yıl sonra ... Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 10000 fists çok iyi yaaaa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Havenless Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Stricken bomba gibidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… seraphiel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 kapağı todd mcfarlane'indi. http://static.desktopnexus.com/thumbnails/86628-bigthumbnail.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Müzik Disturbed - 10000 Fists × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 bir iki parçası iyi Disturbed'in dinlediğim. bakalım hele.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Benim bir tane var."Are you breathing me?" olacaktı adı.[signature][hline]We're Opeth from Stockholm-Sweden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ERN Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Bahsettiğin şarkının adı "Voices" büyük ihtimal. :) Sickness albümünde en sevdiim şarkılardan biridir.[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde 3 parmağının da seni işaret ettiğini unutma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Ben severim kerataları =) bir zamanlar çok dinlerdim sıkıldım yeni album iyi gelecek gibi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 10000 fists çok iyi yaaaa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Stricken bomba gibidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 kapağı todd mcfarlane'indi. http://static.desktopnexus.com/thumbnails/86628-bigthumbnail.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar