St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 bende kırık çıkıyor genelde linkler :( edik:evo dosyanın uzantısı ne bana bir iki tane .rar gelmişti uzantısı ne?[signature][hline]Viva la creativa!!! ThIs gAmE LoVeS Me [Bu mesaj St_Dreamer tarafından 05 Ağustos 2005 22:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 valla bazen kırık link çıkıyo ama 1 şakrının 5 -6 tane linki oluyo onları deneyin bana şuana kadar bir tane geldi oda en sevdiğim şarkılardan biri :([signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
othinn Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Pink Floyd - We Don`t Need No Education aahaha yarıldım, ne güzel de sallamışlar bazı isimleri... audiogalaxy günlerini hatırladım öyle yanlış şarkılar yanlış isimler yanlış sanatçılarla yazılırdı, yanlış öğrenirdi insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: forgiver, 04 Ağustos 2005 21:20 tarihinde demiş ki: warez değil mi bu alenen oyle .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: othinn, 05 Ağustos 2005 23:09 tarihinde demiş ki: Pink Floyd - We Don`t Need No Education aahaha yarıldım, ne güzel de sallamışlar bazı isimleri... audiogalaxy günlerini hatırladım öyle yanlış şarkılar yanlış isimler yanlış sanatçılarla yazılırdı, yanlış öğrenirdi insanlar. adamlar isimleri kendileri yazmıyor userlar ekliyo[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
othinn Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 onu dedim bende, audiogalaxy de öyleydi, gencin biri alakasız bir şey yazar herkes ondan çeker güzel karışıklık olurdu, aslında hala var bazı şarkıların karışıklığı ama eskisi gibi değil, neyse netten mp3 çekecek kadar umutsuz değilim allaaşükür, çok yaşa p2p. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar