HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 anaa kalp ne iş :)[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 MUHA Tunca ;);););) Abi Seni seviyorum ya süper adamsın! Kralımsın B@bımsın. Not:bu kadar yağ çektik lan patenleri vermezsen döverim :-P vallaha döverim :-P[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 abı ıyı sınırlenmısın haaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 tuncanin bu mesaj attigi kisi IsAbeLLa mi simdi? nedir?[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 evt o ama oldu bişey bitti daha konuşmaya gerk yok. o yüzden konuyu kapatırsak sevinirim =).[signature][hline]Fevaxium level 54 nightelf rogue of Wicked Priests Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 tamam anladım :)[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 ben threadin sonuna gelene kadar barışmıssınız, olmamıs :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Sun- Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: Viktor, 04 Ağustos 2005 04:48 tarihinde demiş ki: kızın nuamrasını fılan yoket ortalıktan cevap verme bıdada hayatından yoekt kızı kapan eve 5-6 gun ver kendını ınternete oyunlara fılan bıseyın kalmaz hatta tavsıye olarak GTA oyna su anda ve oldurdugun herkesın yerıne o kızı koyarak sıtres at veya evde box torbası fılan varsa onu yumrukla eheh boşalt kendını bi şekılde o kadar nefret ıyı degıldır darksıde a ceker adamı :P katılıyorum en güzeli ı zaten..Yok et msnınden filan sil elinden ne geliyorsa yap ..Elinizden geleni ardınıza koymayın :)[signature][hline]Ceza yıktı geçti üstünüzden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar