Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nefret.

tunca

Öne çıkan mesajlar

said:
tunca, 04 Ağustos 2005 13:03 tarihinde demiş ki:
sonucu merak edenler: o son mesajı yazdıktan sonra buluştuk baya kötüydü dayanadım affettim ne kadar nefret etsemde aşığım çünkü.

döndüm yani light sidea =). kormayın benden kötü bi insan değilim eheh =)

"bana bunu yapmayacaktin cansu. beni kucuk dusurmeyecektin. duygularimla oynamayacaktin. pisman olucaksin.."

cok ağır konuşmuşsun burda abi bu lafın üstüne kızın aslında sana isteyerek gelmediğini sadece tehditlerine boyun eğerek bunları yaptığını düşünüyorum

bana böyle desen ben de gelir sevgilin olurdum o derece yani
Sosyal ağlarda paylaş

hastasın ve yardıma ihtiyacın var bu kadar basit.."yapma bir kız için değmez salla gitsin" geyiklerine gerek yok..ergenlik bunalımının abartı bir düzeyide olabilir..ama doktora görünmen lazım..[signature][hline]'Till everything burns,while everyone screams..
Burning their lies,burning my dreams..
All of this hate,and all of this pain ..
I'll burn it all down,as my anger reigns..
'Till everything burns..

[Bu mesaj Christoph_Vassel tarafından 04 Ağustos 2005 18:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tunca, 04 Ağustos 2005 13:03 tarihinde demiş ki:
sonucu merak edenler: o son mesajı yazdıktan sonra buluştuk baya kötüydü dayanadım affettim ne kadar nefret etsemde aşığım çünkü.

döndüm yani light sidea =). kormayın benden kötü bi insan değilim eheh =)

kız ayrı sorunluymuş..o mesajdan sonra "affet beni plz" şeklinde gelebildiğine göre..

çok sert oluyorsam kusura bakmayın ama bende bir kızkardeş sahibiyim..umarım büyüyünce senin gibi hastaların yanından bile geçmez..[signature][hline]'Till everything burns,while everyone screams..
'Till everything burns..
Sosyal ağlarda paylaş

christoph, gerçekten bir psikolojik sorunum varsa sence bu şekildemi söylenmeli ? ben zaten ilk mesajımda belirttim. ben buraya bu mesjaı paylaşmak ve ihtiyacım varsa yardım almak için attım. eger yardım isteyen bir insana bu şekilde yaklaşıyosan sen daha sorunlusun kusura bakma.
Sosyal ağlarda paylaş

neyse sonuç olarak tekrar çıkıyoruz.. şu an bu kadar sevdiğim bir insanla bu kadar ağır konuştuğum için pişmanım biraz. insan nefret edince deliriyo gerçekten =). şu an dengesiz, kişiliksiz diyebilirsiniz belki bana, hatta belki öyleyim çünkü daha dün akşam böyle bir mesaj attıgım insana şu anda sırılsıklam aşığım. ama genel düşününce normal gibi geliyo sonuçta ergenlik çağındayım ve bu yaşta böyle şeyler olması normalmiş.. neyse genciz işte, olur böyle şeyler. kalp bu ne yapacağı belli olmaz =) dün akşam bu topice mesaj atıp düşüncelerini benimle paylaşan herkese tekrar teşekkürler. kişisel bölümü zaten böyle şeyler için. kötü hissedersin kendini, girersin açarsın başlık içini dökersin iyi kalpli patilerde nolursa olsun senin iyi hissetmeni sağlarlar =). "community feeling olayi..". eh cansu bu mesajı okucaksın nasıl olsa, nolursa olsun bu kadar ağır bir mesaj atmamam gerekirdi. seninle bu kadar ağır konuştuğum için özür dilerim =). (bide sevgiliye söz söyledik mesajdan tam oldu. ayrıca beni izleyen anneme, babama, teyzeme, amcamın ogluna, bakkal hasanada el sallıyorum) haydin esen kalın.[signature][hline]Fevaxium level 54 nightelf rogue of Wicked Priests
Sosyal ağlarda paylaş

bak genç hayatta bazı yarrlar vardir kapandığı zaman izi kalır

böyle bir olayın böyle bir sonucu olması ikinizinde cocuk olduğunuzun işaretidir.(aslında böyle bir olayın olmasida bna işarettir) Ergenliktir, ergenlikte böyle şeyler yapar insanların %90 ı normaldir. Çaresi de zaman büyüyünce geçer merak etme
[signature]

[hline]a new harrasment has begun

[Bu mesaj IntoTheStorm tarafından 05 Ağustos 2005 12:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Grzly, 05 Ağustos 2005 15:58 tarihinde demiş ki:
hatta bu kız şu an ankara ve izmirde 1 numara kaltak olarak bilinmekte emeklerim sayesinde

bu cümleden kendini kötülemen ortaya çıkmıyormu?

anlamıyorum sizi yahu ne bileyim[signature][hline]'Till everything burns,while everyone screams..
'Till everything burns..
Sosyal ağlarda paylaş

insanlar asıl ayrıldıktan snr içlerinde bi sewgi kaldıysa ve birbirlerine şans wermedilerse pişman olurlar.ayrıca olaylara tek taraflı bakarak yorum yapan arklara da ne desem bilmiyorum.olay ne neden oldu bu nasıl bi ilişkidir tek taraflı öğrenildi.bence gayet yanlış yapılmış yorumlar war ama paylaşmaka yine de güzeldir=)[signature][hline]love is the funeral of hearts
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...