Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 heheh sandım ki kızı 80 parçaya böldü her birini ayrı bir şehre yolladı[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 hehe valla satırları okurken bı garıp olduum ama sonucta tekrar bırlesmıssın neyse[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IntoTheStorm Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: tunca, 04 Ağustos 2005 13:03 tarihinde demiş ki: sonucu merak edenler: o son mesajı yazdıktan sonra buluştuk baya kötüydü dayanadım affettim ne kadar nefret etsemde aşığım çünkü. döndüm yani light sidea =). kormayın benden kötü bi insan değilim eheh =) "bana bunu yapmayacaktin cansu. beni kucuk dusurmeyecektin. duygularimla oynamayacaktin. pisman olucaksin.." cok ağır konuşmuşsun burda abi bu lafın üstüne kızın aslında sana isteyerek gelmediğini sadece tehditlerine boyun eğerek bunları yaptığını düşünüyorum bana böyle desen ben de gelir sevgilin olurdum o derece yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 kizi kendine asik et, 7 kere terket.[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 8.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 var ya ben böyle bişi yapacam. herhalde direkt olarak biterdi. gurur yapıolar genelde ama ilginç =)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Yok yok arkadas gizliden gizliye hatunları kendine baglamanın yolunu bulmus gıbı geldı bana sankı Boyle sapıkca psikopatca nefret dolu bı mesaj atıyosun is bitiyo :) Denenesi bi durum ehe[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 hastasın ve yardıma ihtiyacın var bu kadar basit.."yapma bir kız için değmez salla gitsin" geyiklerine gerek yok..ergenlik bunalımının abartı bir düzeyide olabilir..ama doktora görünmen lazım..[signature][hline]'Till everything burns,while everyone screams.. Burning their lies,burning my dreams.. All of this hate,and all of this pain .. I'll burn it all down,as my anger reigns.. 'Till everything burns.. [Bu mesaj Christoph_Vassel tarafından 04 Ağustos 2005 18:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: tunca, 04 Ağustos 2005 13:03 tarihinde demiş ki: sonucu merak edenler: o son mesajı yazdıktan sonra buluştuk baya kötüydü dayanadım affettim ne kadar nefret etsemde aşığım çünkü. döndüm yani light sidea =). kormayın benden kötü bi insan değilim eheh =) kız ayrı sorunluymuş..o mesajdan sonra "affet beni plz" şeklinde gelebildiğine göre.. çok sert oluyorsam kusura bakmayın ama bende bir kızkardeş sahibiyim..umarım büyüyünce senin gibi hastaların yanından bile geçmez..[signature][hline]'Till everything burns,while everyone screams.. Burning their lies,burning my dreams.. All of this hate,and all of this pain .. I'll burn it all down,as my anger reigns.. 'Till everything burns.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 christoph, gerçekten bir psikolojik sorunum varsa sence bu şekildemi söylenmeli ? ben zaten ilk mesajımda belirttim. ben buraya bu mesjaı paylaşmak ve ihtiyacım varsa yardım almak için attım. eger yardım isteyen bir insana bu şekilde yaklaşıyosan sen daha sorunlusun kusura bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 tuncam juniorim takma kafana, sana kiz mi yok. gel adam keselim brit bankta ehehh...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 olay ne bilmioyrum ama seni bu şekilde deli eden biri muhtemelen hala sana karşı birşeyler hissediyordur. başka bir kızla görünürsen ona güzel acı çektirirsin[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 neyse sonuç olarak tekrar çıkıyoruz.. şu an bu kadar sevdiğim bir insanla bu kadar ağır konuştuğum için pişmanım biraz. insan nefret edince deliriyo gerçekten =). şu an dengesiz, kişiliksiz diyebilirsiniz belki bana, hatta belki öyleyim çünkü daha dün akşam böyle bir mesaj attıgım insana şu anda sırılsıklam aşığım. ama genel düşününce normal gibi geliyo sonuçta ergenlik çağındayım ve bu yaşta böyle şeyler olması normalmiş.. neyse genciz işte, olur böyle şeyler. kalp bu ne yapacağı belli olmaz =) dün akşam bu topice mesaj atıp düşüncelerini benimle paylaşan herkese tekrar teşekkürler. kişisel bölümü zaten böyle şeyler için. kötü hissedersin kendini, girersin açarsın başlık içini dökersin iyi kalpli patilerde nolursa olsun senin iyi hissetmeni sağlarlar =). "community feeling olayi..". eh cansu bu mesajı okucaksın nasıl olsa, nolursa olsun bu kadar ağır bir mesaj atmamam gerekirdi. seninle bu kadar ağır konuştuğum için özür dilerim =). (bide sevgiliye söz söyledik mesajdan tam oldu. ayrıca beni izleyen anneme, babama, teyzeme, amcamın ogluna, bakkal hasanada el sallıyorum) haydin esen kalın.[signature][hline]Fevaxium level 54 nightelf rogue of Wicked Priests Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IntoTheStorm Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 bak genç hayatta bazı yarrlar vardir kapandığı zaman izi kalır böyle bir olayın böyle bir sonucu olması ikinizinde cocuk olduğunuzun işaretidir.(aslında böyle bir olayın olmasida bna işarettir) Ergenliktir, ergenlikte böyle şeyler yapar insanların %90 ı normaldir. Çaresi de zaman büyüyünce geçer merak etme [signature] [hline]a new harrasment has begun [Bu mesaj IntoTheStorm tarafından 05 Ağustos 2005 12:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ezdin lan direk. :/ geçer tunca geçer. edit : 20 yaşında filan sanıyorum , 88'liymiş heh.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... [Bu mesaj HymnOfSnuk tarafından 05 Ağustos 2005 12:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 89 =p[signature][hline]Fevaxium level 54 nightelf rogue of Wicked Priests Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 yok şu yukarıdaki için dedim 88'li diye.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 neyse bu davranısından da ders aldın artık ilerisi icin iyi oldu bidaha aynı hataya dusmessın :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 tuncaya bi alkış.doğru yolu buldun.sewdim seni.ileride bunlra bakıp gülersin=))))[signature][hline]love is the funeral of hearts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Bence tunca çok yalnış yapmıssn allah göstermesin ama bi kaç gün sora tekrar affettiğine pisman olcaksın bence..[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 bende aynı arkadaşla aynı duyguları paylaşmaktayım neden derseniz.... http://forum.paticik.com/view.php?id=126122[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 hatta bu kız şu an ankara ve izmirde 1 numara kaltak olarak bilinmekte emeklerim sayesinde.hele üniye ankaranın rus diline giderse daha çok cekiceği war :hrr:[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: Grzly, 05 Ağustos 2005 15:58 tarihinde demiş ki: hatta bu kız şu an ankara ve izmirde 1 numara kaltak olarak bilinmekte emeklerim sayesinde bu cümleden kendini kötülemen ortaya çıkmıyormu? anlamıyorum sizi yahu ne bileyim[signature][hline]'Till everything burns,while everyone screams.. Burning their lies,burning my dreams.. All of this hate,and all of this pain .. I'll burn it all down,as my anger reigns.. 'Till everything burns.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 insanlar asıl ayrıldıktan snr içlerinde bi sewgi kaldıysa ve birbirlerine şans wermedilerse pişman olurlar.ayrıca olaylara tek taraflı bakarak yorum yapan arklara da ne desem bilmiyorum.olay ne neden oldu bu nasıl bi ilişkidir tek taraflı öğrenildi.bence gayet yanlış yapılmış yorumlar war ama paylaşmaka yine de güzeldir=)[signature][hline]love is the funeral of hearts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar