dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Ya zaten civarda oturanların denize girmeyecekleri konusunda hemfikiriz (dimi?) Ancak ne olabilir? Ortamdaki bu arkadaşlar kurallara uysalar (evet hayal kuruyyorum) atarız havlumuzu kumsala yayılırız bizde (hani şu fransa da Seine nehri kenarına yapay plaj kuruyolar ya. Berlin'de de var bol bol) Hani diyorum ki aptallık etmeseler de seviye yükselse hem onlar hem biz eğlensek mutlu olsak (hayal kurmaya devam)[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki: iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim.. Böyle çözümler kısa vadede olmaz. İnsanları bilinçlendirmek bilinçlenene kadarda diğer insanları rahatsız etmelerini önlemeleri gerekir. Adama "yazık" diye ben rahat dolaşamayacakmıyım?[signature][hline]navyamphs, 23 Temmuz 2005 14:58: Belkide sende gaysin ve bunu saklıyorsun. birisi bunu açıklayınca cesaretleniyor, ama benim gibi birisiyle karşılaşınca geri çekiliyorsun. gay olduk geeey
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Bu insanların hiç mi beyni yok onları hep başkalarımı teşvik ediyor hem başkalarımı zorluyor anlamadım ya ? Ne demek tv lere falan suç atın ? Yarın öbür gün biri orda tecavüze kalkışsa suçuda tvdeki Tecavüzcü Çoşkunamı atıcaz ? nasıl mantıktır bu anlamadım[signature][hline]oh yeaa
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 valla gayet doğru...tecavüzcü coşkun çıpık elin karısının kızının memesini öperse televizyonda...ve bu yaptığı şey şakaya girerse...daha ne diyim...[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mandoo boş konuşuyorsun farkındamısın?[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 gayet farkındayım :D[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde.
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Ben her ne kadar kabul etmek istemesem bile cevap evet olacak sanırım. Bu adamlar tv den feci etkileniyorlar. Hatta hayatlarını tv karşısında geçirip her gördüklerine inanıyorlar... Ben septik bir insanım. Her gelen bilgiyi sorgular istenilen kriterlere göre değerlendirmeye çalışırım. Ama halkımız böyle değil ne yazık ki... kanıt istersen pati ye bakmanı öneririm. e-mail spamları hemen doğru kabul eden, her türlü kandırmacayı (hoax) hızlı bir şekilde absorbe eden insanlardan oluşuyor bizim halkımız. Ayrıca bir çoğunun tek eğitmeninin tv olduğu acı bir gerçek. Alakasız ama...Başka kaç ülke var kitap okumamanın prim yaptığı, cahilliğin bir "mazeret" olarak görüldüğü ve hoş karşılandığı, insanca yaşamak isteyenlerin suçlandığı... örnekleri çoğaltabilirsiniz. Üzücü di mi?[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
elexaa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: AMO, 04 Ağustos 2005 22:30 tarihinde demiş ki: Sahili paralı yapsınlar bence tek cozum bu o pis denizin arsasına hangi manyak tesis koyarda para kazanmak ister sence[signature][hline]Yalnızlık paylaşılmaz Paylaşılsa yalnızlık olmaz
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 hala neyi tartışıonuz ya :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Şimdi sahiller açılınca,İstanbul'un 30 sene öncesinden nekadar farklı olduğunu daha iyi görmüş olduk. İstanbul diye birşey kalmamış artık. Herkes köylü burada. Hayır köylüleri küçümsediğimden değil zaten küçümsenecek ne var ki... Devlet Anadolu'yu sallamayınca 30 senede hepsi İstanbul'a göç etmiş. Caddebostandakiler de onlar işte,elbiseyle denize girenler falan... Şikayetçi olanların da yapabileceği birşey yok,çıkmaz bir durum. Sen köylüye tarım imkanını,doğduğu yerde yaşama imkanını sağlamazsan o da gelir işte böyle tepene[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion
huun Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 insanlarin bilincini egitimini yiyim . koy sahile 3-5 polis donla denize girene kitlesinler 200 ytl yi bak bakim kac kisi giriyor bir daha . o yasa kadar donla denize girip dal tasak meydanda gezilmeyecegini ogrenememis adami egitsen ne olur egitmesen ne olur artik .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Coder Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 kesinlikle caddenin içine ettiler yolda da çalışma var iyice kötü oldu[signature][hline] Coder Çözümün bir parcasi degilsen, sorunun bir parcasisindir. -Aynalar yalancıdır bu şehrin dört yanında ayna var -Gel biz şehrin havasına uymayalım ayrılmayalım -Ayrılmayalım bebeğim aynalar kandırdı beni!
IllidanStormrage Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Fakirlik ve eğitimsizlik böyle bi rezalet için maazeret olamaz ki.Yani "kroyum ama para bende" modundaki adamlarda o şekilde gezio:D Eğitimle ne alakası var?Yani bize okulda denize mayoyla girin donla girerseniz kro olursunuz filan diye öğretmiyolarki.İnsanın durumunu değerlendirebilmesi lazım. Ayrıca eğitimsizlik te gördükleri her kıza(cidden yaş farketmiyo) aç hayvanlar gibi bakmalarını, her an atlıycakmış gibi durmalarını, o kızları rahatsız etmelerini gerektirmez. Tamamen insanlık meselesi. Not:İyikide o tabelada "modern" demişler.Bide demeseler ne olcaktı kimbilir...
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 gazetede okudum artık donla ve günlük kıyafetle denize girenleri engellemek için 30 kişilik ekip oluşturulmuş mangal ve piknik yapanları da uyaracakmış[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 vede 1.5 ytl ye mayo satışları başlamış :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
acgur Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: Sensible, 06 Ağustos 2005 05:23 tarihinde demiş ki: Şimdi sahiller açılınca,İstanbul'un 30 sene öncesinden nekadar farklı olduğunu daha iyi görmüş olduk. İstanbul diye birşey kalmamış artık. Herkes köylü burada. Hayır köylüleri küçümsediğimden değil zaten küçümsenecek ne var ki... Devlet Anadolu'yu sallamayınca 30 senede hepsi İstanbul'a göç etmiş. Caddebostandakiler de onlar işte,elbiseyle denize girenler falan... Şikayetçi olanların da yapabileceği birşey yok,çıkmaz bir durum. Sen köylüye tarım imkanını,doğduğu yerde yaşama imkanını sağlamazsan o da gelir işte böyle tepene Köylü onların İstanbul'a ilk geldiklerindeki hali. Zaman içinde değişim geçirdiler ve varoş bu şekilde ortaya çıktı. Şehre gelen köylüye eğitim vermemek devletin, o insanı kabul etmemek dışlayıp bir kenara atmak da halkın suçu diye düşünüyorum. Ama bugün reddedemeyeceğimiz bir gerçek varsa o da bu suçların sonucunda insanlıktan çıktıkları. Bir japon atasözü vardır "Aç kalan insan onurunu yer" diye. Gerçekten de yoksulluk insan onuruyla beslenir. Ama asıl mesele onur tükendikten sonra başlıyor. Onurun tükendiği noktada ise sefalet başlar ve bu insanların bugünkü durumu malesef budur. İnsana atfettiğimiz tüm değerleri hiçe sayan ve içinde yaşadığımız duvarları kemirip tırmalamak suretiyle sahip olduklarımıza sahip olmak dışında hiçbir içgüdü taşımayan bir haldeler. Üzücü, benim köyde oturan hiçbir akrabam böyle değil. Daha önce böyle köylü de görmedim. Onları insanlıktan çıkaran kentler. Ama artık kurtuluş ümitleri yok diye düşünüyorum. Ormanda sevişen çiftleri kurşunlayan seri katili alkışlayan bir zihniyetin ne kurtuluşu olabilir? Umuyorum çocukları bu gafletten kurtulur.[signature][hline]Hayat, cinsel birleşme yoluyla bulaşan ölümcül bir hastalıktır. Jacques Dutrounc
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 varoşlardan yada varoş gibi dawrananlardan nefret ediyorum[signature][hline]Anubis Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur. you are not a beautiful and unique snowflake. you are the same decayin organic matter as everything else.
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 isterseniz kadıköyü kalın surlarla çevirelim..fikirtepeyide atalım olsun bitsin...[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: Estel_Anorien, 06 Ağustos 2005 11:04 tarihinde demiş ki: gazetede okudum artık donla ve günlük kıyafetle denize girenleri engellemek için 30 kişilik ekip oluşturulmuş mangal ve piknik yapanları da uyaracakmış o ekip bi kac gune karpuzlarla beraber yarilmaya baslar silahli falan degilse. kamera onunde bile adamin ustune yurumeye kasan tipler vardi. mayo konusuna gelince, odenen vergiler vergi odemeyenlerin keyfine gidiyor gene. sadece kesim degisti bu sefer.[signature][hline]TOiO
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 bugün oradaydım denize girmek için arkadaşlarla bi hefeslendim ki o iğrençlik gerçekten içler acısı istanbulun gözde semtlerinden birinde cimlerin üstünde garip garip kuytu köşeden gelen insanlar oturma kalkmasını bilmezler keşke açılmasa idi bi anda orda ev sahibi olan insanları düşündüm sabah balkonda kavaltı yapıyor denize bi bakıyor şöyle kendine gelicek orada donla denize giren insanlar ıihggg allahtan oralarda bi yerlerde oturmuyorum[signature][hline]Yaylarlar Yaylalar,piyade marşı,kim gelyor,postallar,siy ah çoraplar,yeşil donlar ve atletler,kamuflajlar ve en önemlisi kep gitti göt gitti ... Askerlik Güzel Bişi...
Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: Mandoo, 06 Ağustos 2005 13:22 tarihinde demiş ki: isterseniz kadıköyü kalın surlarla çevirelim..fikirtepeyide atalım olsun bitsin... ben varım buna mümkünse surluyalım almayalım kimseyi hade bakalım. Budur düşüncem olmasın öküz falan istemiyorum.[signature][hline]Love is all around. Wallaha billiha inanmıyan Atatürk Havalimanına baksın.
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 benle aynı vatandan olması bir şeyi değiştirmiyorki, bu ülkenin vatandaşı olup katil olanlarda var onlarıda sevmemiz kabullenmemiz lazım o zaman?[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
AMO Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Bu konuda sosyal darwinistik dusunmemek elimde diil[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D
green_martian Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 popülistçe cevap vermeyin duygu sömürüsü yaparak "onlarda bizim vatandaşımız mıy mıy mıy" vatandaşlarsa öylelermiş gibi davransınlar çimleri ezmeyin tabelasının arkasında ççimlerin üstünde piknik yapıyolar "kardeşim niye kızlara öyle bakıyosun? ama" desene bi.. bakalım sana onun cevabı ne olcak? aileden alınması gereken terbiyeyi verme gönüllüsü diilim ben kusura bakmayın.. ama maalesef bu türkiyenin gerçeği.[signature][hline] sdf
lizardking Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 biz bu tarz insanları sınıflandırıyoruz ... kısaca orkss... merterde bi mayonun 5 tanesinin 10 milyona satıldığı bi ilde doonla denşze girmek.. bu onların genlerinde var onlar hiç bi millete milliyete hürriyete cinse cinsiyede cibiliyete mensub olamaz zira biyoloji kitaplarında bi tanım vardır... insanı diğer hayvanlardan ayıran özellik üretebilmesidir ve içine girdiği sosyal durumlardan aklının yardımıyla faydalanabilmesidir... but we have to know that they are orkss and they are fore demolition....
Öne çıkan mesajlar