Basibozuk Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 MONOLOG beni anlaman için anlattıkça kendini arıyorsun anlattıklarımda beni anlamak umurunda değil kendini anlattıkça beni arıyorsun anlattıklarında beni anlamak umurunda değil 'Özer Bal ------ yaşamak daha iyisi durumunu değiştirmek gözlerimin içinin hep gülmesi kendime iyi bakmak neresi olduğunu bildiğim bir yerde olmak 'Tayfun Polat ------ GEÇMİŞ GÖLGE mevsimiydi aklım kelaynaklara uydu yüreğimde terk ettiğim kentler gölge gibi geçti zaman biz aşkı öldürdük konuşmaktan 'Kemal Aslan ------ ZAMANIN VARKEN çok kısa olan süreci daha da kısaltma keyfini çıkar oyunun bildiğin bir oyun bu biraz yorul n'olur 'Özer Bal ------ ÖZLEM Gülüşün yakamozların cümbüşüyle, karışmış akşam sefalarının neşesi insan sevgisi çocuk bakışlarının muzipliğinde yakalanan Ah, nasıl anlatabilsem özlediğim bir tek teninin kokusu 'Selma HAyta ------ KAÇ siz miydiniz gözlerinde gece yalnızlığı büyüyen tahripkar vesvese siz miydiniz yanlış fotoğrafta duran çamaşır ipi bakış sahi kaç ölçek kalbiniz kaç sözcük 'Kemal Aslan ------ SAÇMA ile SAPAN Yılgın meczupluğumda öyle bir hazdı ki ellerin ölü çocuklar sığınırdı kollarına Tatlı tün gölgelerinde aynasıydın acı çeken gözlerimin Şimdiyse metrukluğum ezer geçmişliğini 'Tolga Tibet ------ ATEŞİN RÜZGARLA DANSI bir tek rüzgarın cesareti öpebilir duduklarından ateşi kıvılcımların kısacık ömrü yetebilir başlatmaya dansı ateşin merkezinden döne-kıvrıla yükselir arzu 'ilk oluş'un tınısı o ebedi unutuş siler geçer sınırlarını ağıziçinde ateşin çiğnenir yasak rüzgara karışır günah utangaç esintiler dansın ritmini zedeler ateşin antik cazibesi aklından öper rüzgarı rüzgar döner canlanır ateş genetik müziğin deltasında aklın gel'i duygunun git'i sürdürür dansını gel deviniminle sokul ateşime git rüzgarımla danset 'Bahtiyar Kaymak[hline]And Vandora came forth, with fire from the sky upon her lips, and sanctified the sacred fountain with her kiss. Thus, she said, he who follows me shall cast off the bonds of flesh and become as elusive as the mist. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendersever Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Bütün Zamanların En Uzun Şiiri Sen -Şener Özmen(Eskiden Ne güzeldi)[hline]yüce allahım noolurdu sanki etrafıma bi iki taneböyleveşu şekil insan serpiştireydin? ayrıca: Delanoresse, Avril Lavigne hakkında 01 Eylül 2002 22:59 tarihinde demiş ki: her eve bi tane alip oksayip minciklayasi geliyo insanin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar