Necro Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Denemesi bile güsel bence :) ileride bende yapmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: HasMez, 05 Ağustos 2005 14:54 tarihinde demiş ki: güzel ya güzel yalnız ben bi fraps yapim desem allah bilir fps ne olur. senin fps 20-30lardan 4-10 a düştüyse benim 4-10luk fpse herhalde 0-1 e fln düşer matrix modunda oynarız. bu arada siz partyle girmemişsiniz ki towna zaten 3 kişi vınmış. Burialde girmemek için elinden ne geliyosa yapmış allah için bi ileri bi geri cıx cıx cıx. şarkı güzel ama apollo 440 olsa gerek. Ordaki derdim yukardada yazdığım gibi 10 dk 3 kere girince 3-5 tane mage kenara cekildi kenardan sallıyorlardı priestlerin üzerine onlara gittim atmasınlar diye diğerleri gitti bu seferde.[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: AresMajere, 05 Ağustos 2005 13:47 tarihinde demiş ki: Bu çok süper 1 video değil. Yok elinize vermişler yok vs. boş laflara gerek yok bence yorum yapana kadar sizde town bomb deneseniz de biz yorum yapsak diye düşünüyorum :) Ayrıca ümit bu video yu çekmesinin amacı ilk town bomb daki başarımızın etkisinde kalması diyebilirim.. Ne diyorsun kardesim ne bos lafı ? takılıyoruz sadece.[signature][hline]CrystaL LvL 60 Tauren Shaman Burning legion CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Hoş Bi MüZiK :D orTama uymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Ümit deneme yazmış ama ilk değildi bu hemen hemen her gece giriyoruz.Başarılı yada başarısız.Ve dediğim gibi bun dan bir önceki kayt olmuş olsaydı çok güzel olcaktı.[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 abi valla yemin ederim intihar şövalyeleri gibi girmişsiniz :D nova üstüne nova yemişsiniz ama yinede daynamışsınız sizi alkışlıyorum ne diyeyim size ben oyundaki gururlarımız diem artık inşallah gün gelir bende basarım da hepinizin intikamını alırım alkışlıyorum sizi yine[signature][hline] !!! BEN DAHA CİVCİVİM !!! EST SOLARUS OTH MİTHAS LVL 42 ;( N.P: HİÇ YOK PELERİN YOK SERVER : ARES NİCK : icebreak3r Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ehuaeha süper town bomb da en sondaki yedii combo daha güsel =)[signature][hline]Anubis Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur. you are not a beautiful and unique snowflake. you are the same decayin organic matter as everything else. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: icebreak3r, 05 Ağustos 2005 15:13 tarihinde demiş ki: intihar şövalyeleri bu ne ola ki?[signature][hline]unholy ownz u Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!! diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Oyunda şöyle saçma bişeyle karşılaşmaya başladım. Yediğim her 2 Scream' den biri STUN la bitiyor. Aynen Light Spell'ler için de geçerli. Zaten kaçarken sürekli Z-e yapıyorum. Ama kalabalıklar anasını satıım..[signature][hline]we r the n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 120 canla town basmaya çalışmak ayrı bir güzellik...:)ama yinede güzel olmuş...ii deneme sonu hüsran am yinede güzel... 5 tane 6 np alıp 50np drop...[signature][hline]Name:centrix.......................Name:korneroth_ Server:ares.........................server:ares clan:_Lift_Me_Up .........clan:OldieS np:17xxx.............................np:20xxx lvl:61..................................lvl:63 durum:paper olmaya çalışıyor...durum:ölü gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: HasMez, 05 Ağustos 2005 16:03 tarihinde demiş ki: said: icebreak3r, 05 Ağustos 2005 15:13 tarihinde demiş ki: intihar şövalyeleri bu ne ola ki? yaws değişiklik olsun die yazdım uydurdum yane :D[signature][hline] !!! BEN DAHA CİVCİVİM !!! EST SOLARUS OTH MİTHAS LVL 42 ;( N.P: HİÇ YOK PELERİN YOK SERVER : ARES NİCK : icebreak3r Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 32 MB lik bi video daha geliyor... PK' nın Ares' de artık ne derece zor olduğunu anlatan bi video bu ;) herhalde 1- 2 saate yüklenmiş olur... Yeni topic açmak istemedim.. Sabırsızlıkla bekleyin vericeğim link i :)[signature][hline]we r the n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 dört gözle bekliom lig. shw güzeldi bu arada:)[signature][hline]LuciferTR lvl6x master warrior-kasar hood server:diez(human)-xgenon(karus) np:47xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 yaklaşal 12312213 kere bu video u izledim eksiklerinizi buldum :) Aresmajare heal i kesmiş bence bi ara bi de tank olmadan özgürce takılmış herkes :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 w0000000000000000000000tttttt... bayağı uzun sürdü upload' u... Hadi iyi seyirler :)[signature][hline]we r the n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 MYKO da oynamıyorum artık... :/ neyse konuyu dağıtmayalım.. :)[signature][hline]we r the n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 way be böyle atkinlikler güzel oluyo walla dewamını beklerizz.. 60 + olmak için güzel bi etki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 çok güzel bir video olmuş eline sağlık murtaza abi[signature][hline] !!! BEN DAHA CİVCİVİM !!! EST SOLARUS OTH MİTHAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 maşallah maşallah. müzik/oyun pek gitmemiş insan o müzikte daha çok şey bekliyoda sizde pek tık yok gibi. ekip mi biraz yetersiz nedir halbuki +8 yüklü elemanlarınız.[signature][hline]unholy ownz u Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!! diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatro Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Abi siz çıldırnızımı ya, o kdr orkun arasına girilirmi 8 kişi hemde base e dalıyonuz hadi bowl da fln kapışsanız neyse auahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 ya bi saat içinde indirebileceğiniz kadar video indirdiniz dio,dahada inderemiyom[signature][hline]Nick:yok Server:Ares Level:0x NP:no problem Not:4 kere hacklendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 kaç dk sürer bu yuh bloodun clan videosundan bile uzunmuş....[signature][hline]Name:centrix.......................Name:korneroth_ Server:ares.........................server:ares clan:_Lift_Me_Up .........clan:OldieS np:17xxx.............................np:20xxx lvl:61..................................lvl:63 durum:paper olmaya çalışıyor...durum:ölü gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 ya uzun olması mesele değil 2048 bağlantı var ama increased immediatly yani napayım bunun için[signature][hline]Nick:yok Server:Ares Level:bugüne kadar toplam 200 lvl kastım NP:no problem çok vardı bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar