Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

w00t ( town bomb denemesi )

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Videomuz, benim tarafımdan çekildi... Üzerinde uğraşmak isterdim ama bir an önce olsun dedim. Başarılı olduğumuz town bomb' u arkadaşların acelesi yüzünden Fraps' a kaydedemedim. Bi daa ki sefere işalla :)[signature][hline]we r the n00bz

[Bu mesaj Murtaza tarafından 05 Ağustos 2005 07:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
%60ta inşallah degecek bişeydir murtazaaaaaa. geberiyorum ztn uykusuzluktan. müzik fln koydun herhalde? ayıltsın biraz.[signature][hline]unholy ownz u
Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!!
diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_
Mesaj tarihi:
ya müzik koymasına koydum da pek vakit harcayamadım. Bi de daha kapsamlı bişeler yapmak lazım. Böyle hüsranla biten movie olunca sarmıyor be :D[signature][hline]we r the n00bz
Mesaj tarihi:
Sen hiç konuşma...
Ulan tırım tırım kaçmış adam aradan ya. İnsan bi yardım eder. Orada light mage bizi esir etmiş, her spell' de stun'lanıyorum. Bu herif arkasına bile bakmadan town çekmiş...

cık cık cık...[signature][hline]we r the n00bz
Mesaj tarihi:
HP barıma bak öle konuş durduk yere town çekilmez orda.Millete tank yapıyoruz anlayanda yok. off off noob priest 8-)[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again.........
Hayat Combosu..........
Mesaj tarihi:
ellerine sağlık güzel olmuş ama 2 kişi öldürüp parti halinde yatmışsınız, biraz başarısız bi town bomb demesi ama videyo filan çok güzel, başarlı çalışmalarınızıda şiddetle beklemekteyim :)[signature][hline]The_Other El Morad warrior
Mesaj tarihi:
La ne basarılısı vermisler elinize :P

Mage resmen kitlemis seni :)[signature][hline]CrystaL LvL 60 Tauren Shaman Burning legion
CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2
Mesaj tarihi:
Bundan önceki çok iyiydi ama kaydedemedik.içeri girdik 15 kadar adam aldık ve hiç birimiz yatmadan geri çıktık.Onu kaydedemedik ama :(

[Bu mesaj BuRiAL_TR tarafından 05 Ağustos 2005 12:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Harbiden ya onu kaydetme git bunu kaydet onur size neyim yeminle surekli Burial yazıyordu ayrıca orda benım yatmam Aynen kulelere olmustu... Ya bakın bu video super olmus yapılan butun yanlışlıklar resmen ortada bir kere murtaza napsınki 2 tane sin çalışıyor sürekli ve ayrıca devamındada lightning mage bence orda burial'in town içine dogru degil asasinleri almak adına adım atması gerekiyormus en azından murtazayı rahatlatmış olurdu... Bence bundan sonra böle bir deneme yapalım... Yuh ya tekrar tekrar seyredince fark ettim ben coşmusum ta inn hostese kadar girmişim ayrıca banada bir lightning mage dalmış orda...[signature][hline]Name: HuRR1CaNe
Nation: Arch Mage
Job: Paper Flame/Ice
Level: 64
Clan: w00tabulous
Server: Ares
Mesaj tarihi:
Bence tek hatamız 10 dk içinde 3 kere içeri girmemizdi :D:D:D
Adamlar ayıktı hazırlıklı beklediler.Arkamızdan daldılar hatta.
Ama bundan önceki süperdi.[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again.........
Hayat Combosu..........
Mesaj tarihi:
Bu çok süper 1 video değil. Yok elinize vermişler yok vs. boş laflara gerek yok bence yorum yapana kadar sizde town bomb deneseniz de biz yorum yapsak diye düşünüyorum :) Ayrıca ümit bu video yu çekmesinin amacı ilk town bomb daki başarımızın etkisinde kalması diyebilirim..[signature][hline]Server: Ares
LvL: 65 (Paladin)
Clan: w00tabulous
Race: El morad

[Bu mesaj AresMajere tarafından 05 Ağustos 2005 13:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Selam murtaza bunu hangi programla kaydediyosun bi çok capture programı indirdim ama sadece ses i kaydedio görüntüyü almıo .
Programın ismini söylersen çok sevinirim[signature][hline]Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok.
Mesaj tarihi:
güzel ya güzel yalnız ben bi fraps yapim desem allah bilir fps ne olur. senin fps 20-30lardan 4-10 a düştüyse benim 4-10luk fpse herhalde 0-1 e fln düşer matrix modunda oynarız. bu arada siz partyle girmemişsiniz ki towna zaten 3 kişi vınmış. Burialde girmemek için elinden ne geliyosa yapmış allah için bi ileri bi geri cıx cıx cıx. şarkı güzel ama apollo 440 olsa gerek.[signature][hline]unholy ownz u
Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!!
diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_
  • Yeni Oluştur...