Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Videomuz, benim tarafımdan çekildi... Üzerinde uğraşmak isterdim ama bir an önce olsun dedim. Başarılı olduğumuz town bomb' u arkadaşların acelesi yüzünden Fraps' a kaydedemedim. Bi daa ki sefere işalla :)[signature][hline]we r the n00bz [Bu mesaj Murtaza tarafından 05 Ağustos 2005 07:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 %60ta inşallah degecek bişeydir murtazaaaaaa. geberiyorum ztn uykusuzluktan. müzik fln koydun herhalde? ayıltsın biraz.[signature][hline]unholy ownz u Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!! diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ya müzik koymasına koydum da pek vakit harcayamadım. Bi de daha kapsamlı bişeler yapmak lazım. Böyle hüsranla biten movie olunca sarmıyor be :D[signature][hline]we r the n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingMadboy Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 hehe sizi bombalamışlar orda bence :D[signature][hline]Server: Ares / Ares Nick : Kefase / AmonRakoth Class: Mage İce / Fİre / Kasar Hood LvL: 5x / 6x Clan: Nosferatu / Nosferatu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 eet çok başarılı bi girişim deil gibi geldi bana da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 haydeeeeeee, zaten züper bi gösteri demedik. En sağlam bu vardı elimde, bunu koydum. Vallahi silicem topic' i ha. Pişman ettiniz len :([signature][hline]we r the n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 En iyisini kayıt edemedik :( [Bu mesaj BuRiAL_TR tarafından 05 Ağustos 2005 09:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Sen hiç konuşma... Ulan tırım tırım kaçmış adam aradan ya. İnsan bi yardım eder. Orada light mage bizi esir etmiş, her spell' de stun'lanıyorum. Bu herif arkasına bile bakmadan town çekmiş... cık cık cık...[signature][hline]we r the n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 HP barıma bak öle konuş durduk yere town çekilmez orda.Millete tank yapıyoruz anlayanda yok. off off noob priest 8-)[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 İnmio yaa yokmu hostunuz lycos dan bi beleş alında atın indirek[signature][hline]Server : Deimos Clan : n00bz Nick : NecrozaN Lvl : 3x NP : pOq gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 helal valla KO yu artık dahada seve seve oynuyacam :D çok hoşuma gitti video dur KO culara yolliim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
istemihan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Bence cok güzel. Ama town yapmaya vaktin kalmamıs arkanda bir ordu var.[signature][hline]Clan : Osmanlı Ordusu Nick : Istemihan Server : Xigenon Level :62 (Paladin) Irk :El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zetro Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ellerine sağlık güzel olmuş ama 2 kişi öldürüp parti halinde yatmışsınız, biraz başarısız bi town bomb demesi ama videyo filan çok güzel, başarlı çalışmalarınızıda şiddetle beklemekteyim :)[signature][hline]The_Other El Morad warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 abi % 39 a geldi ''sunucuyla bağlantınız sıfırlandı ''diyo ben kafedeyim neden hep böyle oluyo yaw :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Murtaza o priest senmisin yoksa?[signature][hline]Server : Deimos Clan : n00bz Nick : NecrozaN Lvl : 3x NP : pOq gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 murtaza yine takımı topla git town u bas :D bu sefer yenilmeyin ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 La ne basarılısı vermisler elinize :P Mage resmen kitlemis seni :)[signature][hline]CrystaL LvL 60 Tauren Shaman Burning legion CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Bencede bu denemeden öteye gidememiş :)[signature][hline]Shakkil / LvL 61 / Elemental Lord / Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Bundan önceki çok iyiydi ama kaydedemedik.içeri girdik 15 kadar adam aldık ve hiç birimiz yatmadan geri çıktık.Onu kaydedemedik ama :( [Bu mesaj BuRiAL_TR tarafından 05 Ağustos 2005 12:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaSiMPaTi_1 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Harbiden ya onu kaydetme git bunu kaydet onur size neyim yeminle surekli Burial yazıyordu ayrıca orda benım yatmam Aynen kulelere olmustu... Ya bakın bu video super olmus yapılan butun yanlışlıklar resmen ortada bir kere murtaza napsınki 2 tane sin çalışıyor sürekli ve ayrıca devamındada lightning mage bence orda burial'in town içine dogru degil asasinleri almak adına adım atması gerekiyormus en azından murtazayı rahatlatmış olurdu... Bence bundan sonra böle bir deneme yapalım... Yuh ya tekrar tekrar seyredince fark ettim ben coşmusum ta inn hostese kadar girmişim ayrıca banada bir lightning mage dalmış orda...[signature][hline]Name: HuRR1CaNe Nation: Arch Mage Job: Paper Flame/Ice Level: 64 Clan: w00tabulous Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Bence tek hatamız 10 dk içinde 3 kere içeri girmemizdi :D:D:D Adamlar ayıktı hazırlıklı beklediler.Arkamızdan daldılar hatta. Ama bundan önceki süperdi.[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AresMajere Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Bu çok süper 1 video değil. Yok elinize vermişler yok vs. boş laflara gerek yok bence yorum yapana kadar sizde town bomb deneseniz de biz yorum yapsak diye düşünüyorum :) Ayrıca ümit bu video yu çekmesinin amacı ilk town bomb daki başarımızın etkisinde kalması diyebilirim..[signature][hline]Server: Ares LvL: 65 (Paladin) Clan: w00tabulous Race: El morad [Bu mesaj AresMajere tarafından 05 Ağustos 2005 13:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Selam murtaza bunu hangi programla kaydediyosun bi çok capture programı indirdim ama sadece ses i kaydedio görüntüyü almıo . Programın ismini söylersen çok sevinirim[signature][hline]Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 aman bunu ranking forumlarindakiler falan gormesin yoksa "woot! got raped" gibi basliklarla anilirsiniz :-)[signature][hline]lütfücüğüüüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 güzel ya güzel yalnız ben bi fraps yapim desem allah bilir fps ne olur. senin fps 20-30lardan 4-10 a düştüyse benim 4-10luk fpse herhalde 0-1 e fln düşer matrix modunda oynarız. bu arada siz partyle girmemişsiniz ki towna zaten 3 kişi vınmış. Burialde girmemek için elinden ne geliyosa yapmış allah için bi ileri bi geri cıx cıx cıx. şarkı güzel ama apollo 440 olsa gerek.[signature][hline]unholy ownz u Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!! diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar