kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 evet kendim hakkında komik gerçeklerle yüzleşmekteyim bu aralar. sinir bozucu bir şey, hiç tavsiye etmem. ama her türlü çözüm önerisine açığım. 1- vücut genel olarak beyin ve ona çalışan organlar şeklinde. bir diğer değişle tek işe yaradığı şey beynimi a noktasından b noktasına götürmek. tabii bunu yaparken pek örselememek gerekiyor(koşmayacaksın atlayıp zıplamayacaksın falan) yoksa su koyveriyor. hımbıllıkta kendimi aştım, hiç sigara içmemiş biri olarak ortala 1 paket giden bir adamdan daha beter haldeyim. iki dakika koşmak istedim(geldiler bana) sonraki 15 dakika nefewsimi toplamakla geçti. en kısa zamanda spora başlayacağım sanırım. ama nefes darlığı çekmekteyim, açmanın yolunu bilen var mı? 2-işte bu komik bir şey. "3" yazamıyorum. elim dönüyor. resmen ter falan döküyorum bi 3 yazacam diye. dolayısıyla "B" de yazamıyorum. e yazama, nolacak ki? bugün seri halde adres yazmam gerekiyordu, "B Blok d:3" bölümü vardı acılı anlar yaşadım. daha da kötüsü altına da tel yazmak gerekiyordu, ve tel 33 36 diye bitiyordu... işkenceydi resmen. artık takır takır yazıp 3 bölümüne gelince ilkokul 1 hızına dönüp yavaş sakin bvir şekilde yazıp sonra takır takır devam ediyorum. ve nasıl çözebilirim pek bir fikrim yok. alternatif bir 3 yazma metodu bulmam lazım. bir sayfa boyunca 3 yazmayı düşündüm ama ilk satır bitene kadar ben satırla elimi doğrarım heralde:-) enteresan bir bedenim olduğuna karar verdim bugün özetle.[signature][hline]Borbag=kaleidoscopic karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. For those About to ROCK.. We SALUTE you bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 3 yerıne kendıne yazabıldıgın bı ısaret bul mesela 11 falan yap bırlesık kendı karakterını uret yazabılcegın bı sekılde, kolaylı kolur.ama nıye yazamıosun anayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 3 yerine III yapabilirsin. Ayrıca nefes darlığı bendede var.1 dakka koşarım 15 dakka nefes almaya kasarım.Bide sporcu adamız ha..[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
merciman Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 8 yaz sonra yarısını sil[signature][hline]"hayat"derler,seyredebildiğin kadar vardır.ve sen derler, seyirci kalmadığın kadar varsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Hoca git hemen bodye başla.. Hayatın kurtulsun..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: merciman, 06 Ağustos 2005 00:05 tarihinde demiş ki: 8 yaz sonra yarısını sil [signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen.. Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 üç yazarken ortasındaki çizgiyi kısa tut, bileğinle değil parmaklarınla yaz, bilek oynamasın[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: merciman, 06 Ağustos 2005 00:05 tarihinde demiş ki: 8 yaz sonra yarısını sil direk bunu dicektim.. ama ilk defa duydum böyle birşeyi. garip.[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 8 yaz yarısını sil. iyi bir yöntem de pek pratik değil:-) düşünsenize tipin teki oturmuş yazı yazıyor bir elinde kalem bir elinde silgi :lol: komedi ya. tabii bütün yazıyı yazıp sonra silgiyle "evet 3lerimiz neredeydi?" diye düzeltmek de var. ama gene pratik değil. @voys: bileği oynatmadan parmaklarla nasıl yazılabiliyor?[signature][hline]Borbag=kaleidoscopic karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. For those About to ROCK.. We SALUTE you bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 nefesin zamanla açılcak ben bu yazın basından beri sabahları kosuyorum ilk baslarda nefesim hemen daralırken artık nerdeyse hiç darlmıyo o iş zamanla olcak ama sporunu düzenli olarak yap eger 1 gun yapıp 3 gun yapmıcaksan o senin işine yaramaya bırak kendine işkence olur sadece yorulursun. saglıklı ve sportif biri olmak gercekten kolay değil ama formuna girdikten sonrada kendini psikolojik olarak da cok iyi hissediyosun.[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 ağzım çemçük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 3 leri illaki 3 gibi yapmak zorunda değilsin. şöyle gidebilirsin mesela[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TREMO Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Hesap makinelerindeki gibi dijital 3 çiz? Hem pratik hemde millet anlar...[signature][hline]İki Paralel Doğrunun Kesiştiği NOKTA | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Yaşam Kişisel vücudunun defolarını keşfetmek.. × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Öne çıkan mesajlar