Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Metallica - Yeni Basçı

Neveziah

Öne çıkan mesajlar

Bak iste bakis acin yanlis.

simdi bu albumu yepyeni bir grup cikarsa eminim herkes begenirdi, ac/dc nin hizlisi falan denirdi, posterlerini asarlardi odalarina, ama bizim hatamiz yeni malzemeyi eski malzemelerle karsilartirmak. baksana thrashle ne alakasi var demissin, tamam haklisin alakasi yok, ama kim alakasi var dedigiki ilk basta? tabiki master of puppets veya justice in yaninda solda sifir kaliyo yeni album; ancak objektif kulakla dinlendiginde degisik birseyler bulabiliyorsun hosuna gidebiliyor. ama dilniyipde "ee nerde bu sololar, nerde melodik bolumler" denince zevk kalmiyo. ayni LOTR izliyip "nerde tom bombadil" demek gibi.[hline]Can't rain all the time...
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni kurulmuş gruplara gösterilebilecek tolerans vardır 20 senelik gruplara tolerans gösterilmez.Hehe spor gazeteleri gibi bakmışsın olaya bir kısmını alarak sadece meselenin.

Eğer LOTR filmini %80 kitaba uygun yaparsan nerde Tom Bombadil derim bende.[hline]RK1
"Onzac" Clan Martian Artist
"Ederan" Clan Fixör
theKingpin, 17 June 2003 21:39 tarihinde demiş ki:
tentike ukugnauheaniahea tentike..
Alexi_Septimus, 19 June 2003 15:18 tarihinde demiş ki:
tekiniki dediğin get busy veya get chicky bölümü olabilir
Sosyal ağlarda paylaş

Gereksiz yere uzattıysam kusura bakmayın. Konuyuda sapıttık hafif.[hline]RK1
"Ederan" Clan Fixör
Sosyal ağlarda paylaş

birileri half orc diyordu herif harbi half orc başka açıklama şekli yok frde gördüğüm bir half ork tipine çok benziyor :) ve adamın saçları iki yandan örmesi iyice hanzo gibi gösteriyor onu bu çok hoşuma gitti :) gruba yakışmış kerata hulk filminde hulk falanda ola bilirmiş yani adamın önü açık.
Sosyal ağlarda paylaş

Metallica nin Aldiği Herif Bir Bassci DEİL Mi teline vuran bir ayu,Half-orc deil ORC,Dana.bassi o kadar aşağida tutan bir adamdan ne beklenir .Adam bass gitara hakim deil bir kere! Jason o adamdan cok daha iyidir bence...Ama tabi birde Cilff vardiki artik Efsane!![hline]Gördüğün Her Sey..
Duydugun Her Sey...
Kendi Kalbinde olan bitendir...
grup ilizyon...
Sosyal ağlarda paylaş

bakıorumda maşallah demediğinizi bırakmamışsınz adama. yok orc, yok orangutan, öküz, dana, boyu posu devrilsin vs.
çok iyi bildiğiniz için tabi doğru söylüyosunuz. hiç olmazsa cümlelerinize bence ekleyin. "albüm rezil, basçı orangutan, metallica over" şeklinde takılıo herkes
bence albüm her zamanki gibi çok iyi olmuş. basçı da çok iyi çalıor. sonuçta suicidal tendecies te çalmış eskiden. iyi olmasa suicidal tendecies ve metallica ya giremezdi dimi?
yaptığı şebeklikler de seyirciyi daha çok coşturmak için kendi dinamikliğini göstermek için.[hline]Kenderleme, 01 July 2003 03:18 tarihinde demiş ki:
midesini yıkarlardı adamın ne hap kalırdı ne metrikis kalırdı işte o zaman.
Sosyal ağlarda paylaş

İsterse dünyanın en iyi bassçısı olsun - ki değil - bu New Metalci maymun tipiyle hiç bişey olmaz Metallica'da çalarken bu adamdan.

MTV konserinde yere çömelerek ve gitarı yatay tutarak çalış stili de ayrıca kopardı beni. Full Distortion var, adam aralarda salak salak sololar atıyor, duyulmuyor hiç biri, salladıkça sallıyor. :)[hline]...bir Aliba hayranı...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Divine, 02 July 2003 21:32 tarihinde demiş ki:
bahsi geçen sizin deyiminizle angut orangutan kişilik
önceleri suicidal tendecies da çalmış insandır.
bu grup bildiğiniz üzere hardcore efsanesidir
baska bisey demeye gerek yok heralde :)

Ehem...[hline]RK1
"Ederan" Clan Fixör
Sosyal ağlarda paylaş

Cliff'in de efsane boyutlarına getirilmesine hiç anlam veremiyorum. Bass gitarı elektro mantığında çalan bi adamdı yani. Kontrol yok filan diyosunuz bi de rob için yani saçmalık bunlar, anlayamıyorum... Hiçbişi yapamıyosan adamın tekniğini takdir edin be! Metallica grubundaki müzikal anlamda en iyi eleman şu anda roberttır! Bu yani.

Hem metallica geçti gitti bitti, hem de abi adam metalikaya uymuyor rezil filan beraber olmaz. Atın at gözlüklerinizi.

Ne bu yaa![hline]I'm here to kick some ass, and chew bubblegum. And I'm all out of bubblegum.
Sosyal ağlarda paylaş

Ati dostum kıt mısn
oku bi kere daha
diyorum ki suicadal tendecies
hardcore efsanesidir
anlaşıldı mı
ayrıca metallica fanı fln da deilimdir
az dinlerim nerdeyse dinlemem
biraz sert oldu cvp belki ama
o sorumsuzca verdiğin cevabın tam karşılığı olduğunu düşünüyorum
Sosyal ağlarda paylaş

said:
horacegoesskiing, 03 July 2003 15:58 tarihinde demiş ki:
Cliff'in de efsane boyutlarına getirilmesine hiç anlam veremiyorum. Bass gitarı elektro mantığında çalan bi adamdı yani. Kontrol yok filan diyosunuz bi de rob için yani saçmalık bunlar, anlayamıyorum... Hiçbişi yapamıyosan adamın tekniğini takdir edin be! Metallica grubundaki müzikal anlamda en iyi eleman şu anda roberttır! Bu yani.

Hem metallica geçti gitti bitti, hem de abi adam metalikaya uymuyor rezil filan beraber olmaz. Atın at gözlüklerinizi.

Ne bu yaa![hline]I'm here to kick some ass, and chew bubblegum. And I'm all out of bubblegum.
Ne mantığıyla çalarsa çalsın bence metallica nın en iyi bascısıydı[hline]Karpuz:ben korkarım özellikler beyaz ve yağlı olanlarından...
Chemical:Ben ama sölemem
Karakedi:üzerine konan bımzbırtı ---> Su bardagı
Sosyal ağlarda paylaş

Kimsenin şahsi fikrine karışamam tabii ki...
Fakat insanın vizyonu genişledikçe ve geliştikçe bazı sonuçlara varıyor genel olarak.

Misal bi insanın sadece techno dinliyo olmasını caz sevmemesini anlayışla karşılarım ama, o insan aradan müzikle dolu bi 10 yıl geçirdikten sonra da "abi en son şimdi bebop'a merak saldım" derse de şaşırmam.[hline]I'm here to kick some ass, and chew bubblegum. And I'm all out of bubblegum.
Sosyal ağlarda paylaş

rob=half orc yada rob=orangutan
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
afedersiniz ama adam tam öküz.metallica'ya yakışmamış.ah ne güzeldi jason zamanı.jason'dan öncede cliff burton vardı ahh ahhh...[hline]flyblast, 05 July 2003 13:38 tarihinde demiş ki:
[/b]
Ramazan ayında yediği çörek bile questleri geri getiremezdi.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
TheSilver, 02 July 2003 16:29 tarihinde demiş ki:
birileri half orc diyordu herif harbi half orc başka açıklama şekli yok frde gördüğüm bir half ork tipine çok benziyor :) ve adamın saçları iki yandan örmesi iyice hanzo gibi gösteriyor onu bu çok hoşuma gitti :) gruba yakışmış kerata hulk filminde hulk falanda ola bilirmiş yani adamın önü açık.

orc falan değil
Sakallı Lolita..[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...