Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Metallica - Yeni Basçı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben ilk defa bu yeni basçıyı almanyada verdikleri konserde gördüm ve en az Jason Newsted kadar da iyi buldum. Ama geçmişini falan bilmiyorum tabi. He bide bu adamı ne zaman aldılar? Yani bayağı olması lazım çünkü konserde bayağı eski parçaları çaldılar, adamın önceden onlara çalışmış olması gerek ki konserde direk çalsın. Ben daha çok yeni metallica cı sayılırım. Sizce bu yeni basçı iyimi? Yani metalica bu adamla çok sene çalışırmı?[hline]It Is A Good Day To Die
Mesaj tarihi:
Uzun süre çalışma işi hiç belli olmaz ama bence adam imaj olarak Metallicaya uymuyo, sanki Metallica mecburiyetten almış gibi duruyo adamı... Ama Bass gitarı çalışı dersen B@b Th3 K3nK yaani[hline]Silthanas, 24 June 2003 13:16 tarihinde demiş ki:
En iyisi tuzla'da... Ben zamaninda orada yapmi$tim..yeterince uzundu =)

A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)

[Bu mesaj Ouz_UFO tarafından 02 July 2003 01:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
gn00m, 02 July 2003 01:09 tarihinde demiş ki:
tam bir angut.
Metallica Icon'da izlediğim kadarıyla[hline]Ismayil Ucanpehlivan...

orangutan, half orc gibi yaratic benzetmeler kullanilmisti[hline]blinded by fear of life

[Bu mesaj Dojorel tarafından 02 July 2003 01:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
robert trujillo, metallica'ya gelmeden önce ozzy'nin basistiydi, bu adam wes borland'ı da geçmiş (wes maymunsa bu goril :))
albüme bakarak iyi çalıyo diyosanız demeyin derim, albümde basları bob rock çalıyo.[hline]http://www.frp-tr.net
Craven, 17 June 2003 14:23 tarihinde demiş ki:
biz metalciyiz kötüyüz adiyiz siyah giyer kedi keser satanistçilik oynarız içinde gitar olan bütün herşeyi dinler deli gibi kafa sallarız.bu böyle biline
Mesaj tarihi:
orangutan o adam. eskiden gruptakiler öyle şov yapmaya düşkün tipler diildi (yani yaptıkları da normaldi) ama bu şov adamı.. yakıştıramadım ben[hline]"C" is for cookie / thats good enough for me
Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.
Mesaj tarihi:
albümde başkasının çaldıının farkındayım prodüktörü mü neydi adam MTAnın... Konserde hiç de kötü çalmadı Rob...[hline]Silthanas, 24 June 2003 13:16 tarihinde demiş ki:
En iyisi tuzla'da... Ben zamaninda orada yapmi$tim..yeterince uzundu =)

A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Mesaj tarihi:
bas çalmaya çalışan kuyruksuz familyadan orta boy goril...
bu arada bob rock hem albümde bas çaldı hem de prodüktör.[hline]http://www.frp-tr.net
biz metalciyiz kötüyüz adiyiz siyah giyer kedi keser satanistçilik oynarız içinde gitar olan bütün herşeyi dinler deli gibi kafa sallarız.bu böyle biline
Mesaj tarihi:
kafayı yana sallama hareketine kılım ben. adam gibi headbang yapsana.[hline]http://www.frp-tr.net
Mesaj tarihi:
said:
infected, 02 July 2003 02:23 tarihinde demiş ki:
bas çalmaya çalışan kuyruksuz familyadan orta boy goril...
bu arada bob rock hem albümde bas çaldı hem de prodüktör.[hline]http://www.frp-tr.net

Ayrıca kendisi Metallicanın şu an içinde bulunduğu saçma durumdan da sorumlu imıc meykırları olmaktadır. Büyük adamdır yani Thrash tarihinin nerdeyse en büyük grubunu yerlebir etti.[hline]RK1
"Onzac" Clan Martian Artist
"Ederan" Clan Fixör
theKingpin, 17 June 2003 21:39 tarihinde demiş ki:
tentike ukugnauheaniahea tentike..
Alexi_Septimus, 19 June 2003 15:18 tarihinde demiş ki:
tekiniki dediğin get busy veya get chicky bölümü olabilir
Mesaj tarihi:
O album kayıtlarından sonra katıldı gruba yani albümde de grubun prodüktörü çaldı,Bu adam da Ozzy Osbournenin eski basçısıydı[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom
Bazı cevaplar
Mesaj tarihi:
gereksiz ve dusunmeden konusuyorsunuz. burda rob'un avukatligini yapmiyacagim. Ama bence insanlari gorunusuyle yargilamamaniz gerekli. Vede bass'i guzel calip calmadiginida, bass gitar hakkinda hicbir bilgi olmadan sallamamaniz.

herkes simdi dusunsun kendi favori gruplarinin basscilarini, eminim cok yakisikli, maymuna benzemiyen kisilerdir, vede siz onlarla gurur duyuyorsunuzdur. e devam edin ozaman.[hline]Can't rain all the time...
Mesaj tarihi:
Bir grup eğer yaptığı müziği imajı ile özdeşleştiriyorsa dolayısı ile grubun kalitesi değil imajı tartışılır. Bunun Bas çalmayı bilmekle veya müzik yapıyor olmakla alakası yok çünkü adamlar piyasa olma çabaları sayesinde bugünkü halinde bulunuyorlar.

Bana kalırsada son albüm itibarı ile müzikal olarak tam bir rezalet yaşayan grup elemanı Kirk Hammet'tır.

Bir grubu oluştururken kendi tarzına göre müzik yapan adamı değil sadece aynı zamanda bir grup olmanın getirdiği beraberlikte aynı yaşam tarzlarını sürdüren adamlar bir araya gelir genellikle.

Hepsini bir kenara bırak artık tarzı olmayan bir gruptan bahsediyoruz onun için Maymun, Goril, Eşek, Ayı gibi benzetmelerin herhangi bir müzikal zarar getireceğini ben düşünmüyorum gruba.[hline]RK1
"Ederan" Clan Fixör
Mesaj tarihi:
Yani herkesin ortak görüşü bu adam faydalı olamıycak gruba. Yav o zaman Bob Rock'ı alsalardı. En azından millet demezdi kim bu diye[hline]It Is A Good Day To Die
Mesaj tarihi:
bir albumu nasil aninda rezalet ediyorsun? kac sarkisini kac defa dinledin? niye rezalet bunlari acikla.

anladim renkler ve zevkler tartisilmaz ama metallicaya bok atarak baska insanlarin bosu bosuna gozunu boyaman gerekmiyor sirf hava atmak icin.[hline]Can't rain all the time...
Mesaj tarihi:
Bide kime söylediğini yazsan kişisel olmuş biraz.[hline]RK1
"Ederan" Clan Fixör
Mesaj tarihi:
Eheh sölememiştim ama söyleyeyim o zaman albüm rezalet ve son albümlerinin hepsi gibi rezalet son albüme istinaden merak ediyorsan kullandıkları akustik davul tonu tamamen metallica ya has bir ton olmuş ve armonide hiçbir yeri yok.

Albümü dinleme sayısı dersen albümü bir sürü fake olanlara rağmen 2 aydır dinliyorum çünkü albüm downloadlarımı release gruplardan yapıyorum. Ayrıca dinlemediğim birşey için asla yorum yapmam

Bu arada albümde bilmem dikkatini çektimi ama Thrash- Metal için malum bir kalıp olan Melodi ve Solo denen hadiseden hiç nasibini almamış.

Neye kızdığını bir bilsem o zaman daha rahat cevap verirdim ama albüm iğrenç. Bir grup bile bile başını böyle bir işin içine sokarsa ve kötü birşey yaparsa eleştirilmeyide hakeder. Sen kendine dürüst ol ve sor:

Bu albümün neresi güzel![hline]RK1
"Ederan" Clan Fixör
  • Yeni Oluştur...