Invulon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Shadowlands icin yeni karakter tiplemeleri yapmislar ilgilenenler Buraya tiklayarak yeni tipleri gorebilirler Dikkatimi ceken 3-5 tanesini koyayim[Bu mesaj Invulon tarafından 03 July 2003 13:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 4. çok şekil olmuş. ben de yeri gelmişken sorayım bu yeni 2 class var ya, o sadece SL mekanlarında mı oynanabilicek? yani ben yeni ci char açtım ve redeemer(böylemiydi) seçtim diyelim, athen'e falan gidemiycekmiyim. nası olcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 The Shade ve The Keeper o yeni classlar ve evet normal karakterlerinizle oynadiginiz gibi oyniyacaksiniz. Shadowlandsle gelen yeni yerlere girmek icin sanirim bir lvl kisitlamasi olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 bu arada avaturk ao official SL pre-order sayfasında yerini almış: http://www.anarchy-online.com/content/game/shadowlands/preorder/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Yeni avatarlardan Atroxları bazıları dokunsan ağlicakmış gibi olmuş yannız yakışmıyor :P[hline]RK1 "Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör theKingpin, 17 June 2003 21:39 tarihinde demiş ki: tentike ukugnauheaniahea tentike.. Alexi_Septimus, 19 June 2003 15:18 tarihinde demiş ki: tekiniki dediğin get busy veya get chicky bölümü olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 daha cool olmuslar ama odun gibiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chrysaor Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 lol troxlar sufer gay olmus nanomageler cok hos olmus, oralarından buralarından kablo cıkmıyodur umarım Buffy, Spike, Angel ehe[Bu mesaj Chrysaor tarafından 03 July 2003 19:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheater Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 pfftt yeni atroxlardan bir tane duzgun var napcam ben simdi[hline]Rookie Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar