Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Creative Live! Value [XP Sorunsalı]

bLaQ

Öne çıkan mesajlar

XP ses kartımı otomatik tanıdığı halde ses vermiyor, kurulum cd'si de XP compatible olmadığı için kuramıyorum, internetten yüklediğim patchler falan da saçma errorler veriyor, "live value ses kartı yok" gibilerinden..

Benzer bir sorunla karşılaşan, el atabilecek bir insan aranıyor.. :)[signature][hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-
Sosyal ağlarda paylaş

Senin sorun bendede olmuştu. Cd den nt olarak yükle . Ondan sonra xp update lerini dene. Veya hiç birşey deneme. İlk olarak win 98 sürmünü çek creative in support sayfasından. soundblaster.com da olabilir o site , daha sonra o driver bölümünde xp ye update seçeneği ve onu seçeceksin.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...

Live Value ile ilgili benimde sorunum var. Sorun su, driver'larini kuruyorum kendisinin cesitli programlari var. bu programlar kurulumdan sonra calismiyor ve acmaya calistiginda da,

yukardaki sekilde hata veriyor. ayrica simdi birsey oldu, hoparlorlerim eskiden verdigi sesin 4/1 kadarini bile vermiyor. ne oluyor anlamiyorum. ilginc.[signature][hline]Hirsizlik yapmayin, hukumetler rekabetten hoslanmaz.

Sosyal ağlarda paylaş

Bu sorunu sadece ben yaşadım sanıodum :lol:
sorun düzelene kadar PCI slotlarını değiştir.
Bi süre sonra yine aynı hatayı yapıcak yine PCI slotunu değiştir.
Yada benim gibi yap hiç uğraşma yeni bi ses kartı al ;)[signature][hline]Game : Knight Online
Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares
Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre
Rullz : Hip Hop

[Bu mesaj Lonely tarafından 02 Ağustos 2005 14:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

+ : Live Value!'nin orijinal kurulum cd'lerinin bazı sürümleri windows xp'de inanılmaz sorunlar çıkartıo.
Yeni sürümünü download edip kurmayı veya XP'nin kurduğu driverleri kullanmayı deneyin.[signature][hline]Game : Knight Online
Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares
Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre
Rullz : Hip Hop
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...