bLaQ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 XP ses kartımı otomatik tanıdığı halde ses vermiyor, kurulum cd'si de XP compatible olmadığı için kuramıyorum, internetten yüklediğim patchler falan da saçma errorler veriyor, "live value ses kartı yok" gibilerinden.. Benzer bir sorunla karşılaşan, el atabilecek bir insan aranıyor.. :)[signature][hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Senin sorun bendede olmuştu. Cd den nt olarak yükle . Ondan sonra xp update lerini dene. Veya hiç birşey deneme. İlk olarak win 98 sürmünü çek creative in support sayfasından. soundblaster.com da olabilir o site , daha sonra o driver bölümünde xp ye update seçeneği ve onu seçeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Live Value ile ilgili benimde sorunum var. Sorun su, driver'larini kuruyorum kendisinin cesitli programlari var. bu programlar kurulumdan sonra calismiyor ve acmaya calistiginda da, yukardaki sekilde hata veriyor. ayrica simdi birsey oldu, hoparlorlerim eskiden verdigi sesin 4/1 kadarini bile vermiyor. ne oluyor anlamiyorum. ilginc.[signature][hline]Hirsizlik yapmayin, hukumetler rekabetten hoslanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Bu sorunu sadece ben yaşadım sanıodum :lol: sorun düzelene kadar PCI slotlarını değiştir. Bi süre sonra yine aynı hatayı yapıcak yine PCI slotunu değiştir. Yada benim gibi yap hiç uğraşma yeni bi ses kartı al ;)[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop [Bu mesaj Lonely tarafından 02 Ağustos 2005 14:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 + : Live Value!'nin orijinal kurulum cd'lerinin bazı sürümleri windows xp'de inanılmaz sorunlar çıkartıo. Yeni sürümünü download edip kurmayı veya XP'nin kurduğu driverleri kullanmayı deneyin.[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Yeni surumu icin uygun bir link lazim, aradigimda 500000 tane buluyorum ama bir ise yaramiyor.[signature][hline]Yuru be yavrum endamini goreyim, sensiz gecen gunlerin ta anasini s!..yim. Vikont, rules tamer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar