DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 *Eller Belde* Yannısh yazdın herhalde... Yaparsın olcak o[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani http://www.istanbulakademisi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 aaa senin tanıdıgın baska can da var yani antalya da di mi dyna? (şttt di mi len) :)= *!ter atar*[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! Follow the energizer tav$ani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-ryan- Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Yapcaklar o.[signature][hline]i have no tears, there is only pain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Onur air i aradım 20:30 uçağına yer buldum 21:30 beni gördünüzde dayak ardındaki fotolarınızı afişe ettimde bakalım bida dellendircenizmi beni. =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani http://www.istanbulakademisi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonchild Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Beni bekleyin lan bensiz tura cikilmaz aloooo[signature][hline]Follow the energizer tav$ani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 organize bir ninjadır kendisi, uçakla gelir döver ve döner, parry almak isteyenlere duyrulur efenim ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! Follow the energizer tav$ani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 medeniyetten uzaktan selamlar ulan antalyaya 20 km uzaktayım bi türlü damlayamadım şu aksiyonlara özel helikopter istiyorum huleyn! ya da bir araba da olur =) artık gelecek yıl nefir bey bize tur organize eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonchild Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Nerdesin ki tam olarak ?[signature][hline]Follow the energizer tav$ani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 antalya serik in deniz tarafına doğru 25 km uzağındayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Ya ama hani gizli ninja idim ben? herkes bilio artık =o/[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani http://www.istanbulakademisi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 ben istanbul istiyorum!!!! burlarda otantik ne vardır ya böyle alıp sefkiliye hediye götürülcek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonchild Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 said: DiaBLeSSe, 03 Eylül 2004 15:39 tarihinde demiş ki: Ya ama hani gizli ninja idim ben? herkes bilio artık =o/ Sen kalplerin gizli ninjasısın anacin. ;) Ada$ım şahsi aracın olmadan zor. Yada ben döndüğümde son orada olursan alabilirim seni oradan ;)[signature][hline]Follow the energizer tav$ani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 sevigli adaşım araç olsa zaten ben bu dağ bşaında durur muyum? durmam manyakmıyım ben =) nefir bey bize tur organize etsin eylül sonu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Hanki Dağ başıki bu?[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 http://www.istanbulakademisi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 antalya - serik dağ kum ve taş var sadece burda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonchild Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 İnternet bilgisayar da var daha ne istiyosun ;)[signature][hline]Follow the energizer tav$ani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Vah vah yemesinler seni orda =oP[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 http://www.istanbulakademisi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 yahu ne interneti böyle iki data yollayan bi sistem var ama nt dğeil pek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Pazartesi günü yat turuna cıkmayı teklif ediyorum gelebilecek kim varsa parmak kaldırsın ben aksam son bi kez kemer de takıldıktan sonra tekrar akıyorum antalya ortamlarına ehe amma velakin burayı cok sevdim babamı ikna edersem burda ev aldırıcam veya uni bitince antalyaya tasınırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonchild Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 olm pzt günü iş güc var lenm :D BU arada yat limaninda 15 milyon a falan olmasi lazim Sıcan adasına kadar yemekli falan Hafta sonu olsa angel larımla gelirdik[signature][hline]Follow the energizer tav$ani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 pazar günüde olur ama kalabalık olabilir wendigo kişisinin antalyalılıgını gösterip en kral yatta yer bulabilitesi yüksekse uyar bu arada ben ajansa nzm gelip de fotoları cekecem güsellerin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonchild Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 ana bu adam rehberdi dimi ya :) aehae ayarlamasi lazim :)[signature][hline]Follow the energizer tav$ani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 valla rehber falan yalan işler de diab varken hava atıyodu hepsini ayarlarım hiç möhim degil falan kaçışı yok alkollü de deildi 1 bira içtiydik şimdi listemde düden şelalesine gitmek var side de gün batımını izlemeye git diye öneride bulundu tanıdıklar (sağlam fotograflık oluyomus deniz üstünde batıyor orda) kemer e tekrar gelip buseferde pansiyonda kalıp ortamlara daha yakın olup *2 eğlence olayınıda düşünüyorumda biyer buldum 2 kişi kalırsak adam bası günlük 20milyon tek gidersem 30milyon para cok deilde tek sarmaz bi bakacaz antalyada kimi kafalarsam alıp gelcem buraya :p (tabi ikna etmek için sahilde sere serpe uzanmış güneş damlar içime diyen güsellerinde fotolarını çektim onları göstercem) tam teşekküllü foto muhabiriniz dyna kemerden olay yerinden bildirdi[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 dyna cım ayıptır söölemesi yarın tekne turundayım bütün gün. ama görev başında olacağım için eğlenmemeye dikkat edicem ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! Follow the energizer tav$ani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 O ne demek canım ya?[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 http://www.istanbulakademisi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar