DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 As kaldı as gün sayıon gine =oP[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani http://www.istanbulakademisi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonchild Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 said: DiaBLeSSe, 03 Eylül 2004 10:54 tarihinde demiş ki: As kaldı as gün sayıon gine =oP e artik saat kaldı canum ;)[signature][hline]Follow the energizer tav$ani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 ben gene sizdim gelemedim gelirim :p[signature][hline]Level 214 Disquast Doc General of Black Dawn Syndicate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonchild Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 senin cok işin vardir gene gelemezsin. :P[signature][hline]Follow the energizer tav$ani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 ya yok be can ın gelmesine tam 7 gün vay daha =o/ aaah ahhhh *!Fırrkkk*[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani http://www.istanbulakademisi.com [Bu mesaj DiaBLeSSe tarafından 03 Eylül 2004 11:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonchild Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 ana cok varmı$ harbi bea[signature][hline]Follow the energizer tav$ani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Maselef ole Moon *fıııııııııırkkkkk fııııııııırkkkkkkkk*[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani http://www.istanbulakademisi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-ryan- Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Yazilarini "The Code" türünde yazip Decode modunda bile The Code olarak nasil gösterebiliyorsun Celine?[signature][hline]i have no tears, there is only pain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 bu arada resimlerdeki sigaralarını sansürleseniz olmaz mı? şimdi insanlar özenir felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Ne diosun Ryan[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani http://www.istanbulakademisi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-ryan- Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Laru yada Canan senin diline translate yapar. Beni yorma simdi.[signature][hline]i have no tears, there is only pain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Seni cırmıklicam ben gelim bi Antalya ya cırmık mannaa olcan =oP[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani http://www.istanbulakademisi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-ryan- Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Kirarim o ellerini senin. :)[signature][hline]i have no tears, there is only pain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 valla kemerde 3 gün günümü gün ettim ve suna karar verdim bu ruslar manyak abicim :) denize gittik önüm arkam sağım solum heryer tangalı rus dolu envai çeşit hele hele mekanda yabancı kalan biz olduk baska türk yok lol aksam 2 kızın pesine takıldık arkadasla dolas dolas kızlar gidiyo biz peşlerinden bunlar biyere girdi yerde su varmıs bizde girdik sonra gidemediler bizde döndük ordan falan tam öküzlük ehau ama vazgeçmedik giderken ark dedi aha bura ıssız fırsat bu fırsat bastır olm gidip konusalım gittik aramızda 2 metre kaldı ne dicez diyorus ark diyo ark olalımmı diye soralım falan lan ne alaka dedim neyse gazı aldıgım gibi hello falan bizde dolaşıyorduk sizi gorduk işte isterseniz birlikte takılalım konusurus fln sonra baktım kızlar biraz yorgun gozuktu dedim nerelisiniz litvanya cıktı hemen televole soruları sordum bikaç tane derken kısa kesim diye bara veya discoya fln gitmek istermisiniz bişiler içeris dedim kızlar hotele gidiyoduk yorgunuz zaten dedi bende ehe uslanmaz utanmaz.. olayım derken e ozm yarın aksam gorusurus ama dedim kızlarda belli olmas belki görüsebiliris dedi sonra ayrıldık ama ne telefon no ne otel adı bibok bilmiyom haliyle yattı valla eğlenceli oluyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Seni beceriksiz seni =oP[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani http://www.istanbulakademisi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 daha çok şey yaşamalısın dynamik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narmolanya Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Ya can abi harbi uzerine adam tanimadim :) harbi ucuk kaciksin sen :p hadi bakalim bi dahaki cikartma ne zaman aman dikkat et sicaklar gectikten sonra sakin bir yerler ayarla havalar sicak mazallah :pp hadi speed erman openzi seni :) [MRV]speed-erman :D[signature][hline]Bödöf Bödöf Bödöf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 said: DiaBLeSSe, 03 Eylül 2004 14:17 tarihinde demiş ki: Seni beceriksiz seni =oP öyle deme bu seneki planımı yaptım 1. kilo veriyom 2.rusça öğreniyorum 3. derslerden geçiyorum yaz okulu na gitmiyorum 4. sağlam para biriktiriyorum 5. temmuz 20 gibi kemere gelip 1 ay kalıyorum :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Azim hehe[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani http://www.istanbulakademisi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 said: DynamicK, 03 Eylül 2004 14:26 tarihinde demiş ki: said: DiaBLeSSe, 03 Eylül 2004 14:17 tarihinde demiş ki: Seni beceriksiz seni =oP öyle deme bu seneki planımı yaptım 1. kilo veriyom 2.rusça öğreniyorum 3. derslerden geçiyorum yaz okulu na gitmiyorum 4. sağlam para biriktiriyorum 5. temmuz 20 gibi kemere gelip 1 ay kalıyorum :) 1. kilo verirsen sırrını banada öret bendede "biraz" var. 2. ben sana öretim en can alıcı cümleleri öğrendim :-P 3. allah büyük[signature][hline]çiptek: ne içtiniz? arkada$: herşeyiöarghhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 dyna şehirdeysen ses ver anam ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! Follow the energizer tav$ani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 aksam 11 gibi fln antalyaya gelcem ararım cano :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Can sahnede o saate direk Thebar a kit bence =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani http://www.istanbulakademisi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 böğürtüme gel dynaaa ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! Follow the energizer tav$ani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 aksam canla capkınlık yaparıs ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar