unac Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 sizce sarkı gercekten calındı mı yoksa reklam için möi. valla benim elime kadar ulastı sarkı.bence gercekten calındı[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Kithnos Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 love speak dedigin tarkan in sarkisi mi?Tv de goruodum calindi hede hodo diye... Yok ya calinmis olcagini sanmiyorum,reklamdir reklam[signature][hline]
cenin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Valla çalındımı bilmiyorum ama nette dolaştığını biliyorum bir sürü yerde rastladım ama indirmedim.... Tabi reklam amaçlı nete verilmişte olabilir.[signature][hline]you know we Ain't gonna die!
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Allah aşkına tarkan ve reklam ? ne alakası olabilir ki yani tarkan'ın reklama ihtiyacı olduğunu düşünüyormusunuz gerçekten ? en nihayetinde adını dünya piyasasına duyurmuş birisi avrupaya açılmaya çalışan falan birisi değil yani.. Sevmem cok kendisini ama bir cok şarkısı güzel .. bence kesinlikle reklam değildir calınmıştır ..[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere. asıldık ey halkım, unutma bizi... Deniz Gezmiş
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 bence piyasayı yoklamak için çalındı ayağıyla dağıttılar. baktılar tutuyor, tarkan albümü bu ay çıkarmaya karar verdi 2 ay öne aldı...[signature][hline]Can düşer, gül düşer, baş düşer ama Bayrak düşmez...-Şeyh Şamil
SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 calın(MIŞ) bilemicem artık :hmm:[signature][hline]S b N N b N N :horace: :horace:
ozkolous Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 bütün gece klüplerinde çalınıyo be bi arkadaş bana 3 hafta önce yolladı şarkıyı.[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar
Kithnos Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: Valeron, 05 Ağustos 2005 10:31 tarihinde demiş ki: Allah aşkına tarkan ve reklam ? ne alakası olabilir ki yani tarkan'ın reklama ihtiyacı olduğunu düşünüyormusunuz gerçekten ? en nihayetinde adını dünya piyasasına duyurmuş birisi avrupaya açılmaya çalışan falan birisi değil yani.. Sevmem cok kendisini ama bir cok şarkısı güzel .. bence kesinlikle reklam değildir calınmıştır .. herkesin ve herseyin reklama ihtiyaci vardir.. Microsoft,Coca Cola,Pepsi,BMW,mercedes cart curt onlarca trilyon dolarlik firmalar bile reklam yapma ihtiyaci duyuyosa,Tarkan niye duymasin?[signature][hline]
unac Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 bence reklam değil[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 stüdyadan biri vermiş işte internete[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına...
taz Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 nolcak ki çalınsa :) ben de geçen nette gördüm bikaç hafta önce indirdim meraktan bişey benzemio :D
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 çalıntı mı, değil mi bilemiyorum ama tek kelime ile iğrenç..[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Yeter artık bitsin rüyam hadi git
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 kesin reklamdır ha...bak şimdi kafamda canlandı...tüühh..yazıklar olsun...[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde.
arina Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 banada reklam gibi geliyo..tarkan zaten bu aralar fazla meşgul edememişti magazin gündemini,bu şekilde bi dönüş yapmış olabilir.zaten şarkılarda pek o kadar gusel değil...[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 şşşşşşşşşşş rezil bence.[signature][hline]Deli333
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 her ne olduysa oldu ama ben begenmedim şarkıyı tarkan a yakışmadı.İngilizce şarkı olayı yakışmıyo zaten çogu kişiye.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 evet kesinlikle aksan öğrenmek gerek ing şarkı için yoksa çok kötü oluyo[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Öne çıkan mesajlar