SoLaReS Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Hergün bi arkadaşımız hackleniyor ve biz buna bir önlem alamıyoruz ... Yorumlarınızı yapın Buyrun.....[signature][hline]Nick : VW Clan : The_Others Server : Ares Job : Assassin Nation : El Morad Level : 59 Nation Point : 8xxx Düşmanlar : Bobert,CoolTang BİR İNSANA GÖRE ; BİRDEN FAZLA İNSAN OLMAM LAZIM.....
CizmeliKedi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Cafeden girerken dikkatli olmak gerekiyor. Keylog - balkon - vs özellikle dikkat edilmesi gerekenler.[signature][hline]CizmeliKedi in Beramus.
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 balkon ne ya :D[signature][hline]Name: CaNNi Class: Assasian Clan: yok Race: El Morad Server: Beramus Level: 61 Sonunda bi mirajım oldu.. :D CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;)
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 harbiden bolkon nebunun teras olanıda var mı? :D[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : Reaction Server : ares
KaSiMPaTi_1 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Balkon, ID ve Şifre girerken birilerinin sizi gormesi gozetlemesi demek oluyor....:D[signature][hline]Name: HuRR1CaNe Nation: Arch Mage Job: Paper Flame/Ice Level: 64 Clan: w00tabulous Server: Ares
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Vay be :D Ben evden oynuyom valla şifreyi girerken kapıları pencereleri perdeleri kapatıyorum. Bişi olmaz (o0)[signature][hline]Name: CaNNi Class: Assasian Clan: yok Race: El Morad Server: Beramus Level: 61 Sonunda bi mirajım oldu.. :D CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;)
911911 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 bence baska cafeden oyuna gırenLerde hack oLuo 1- keyloggerdan 2- sifreLerini kısa yazmalarından 3- şifre yazarken Arkadan dıkızLeyenLerden hack yiyoLar geneLde..[signature][hline]Server: Diez Nick: 911911 Clan: symbolic Speciality:ELementeL n00b Job: Mage Lvl: 62 np:45***
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 valla 1-2 kere girdim int cafeden. Arkamda 50 kişi ben dikizliyo şifre yazma ekranında :D Sonra kapattım oyunu internette dolaştım. Biraz sakinleşince hızlı hızlı yazdım :D[signature][hline]Name: CaNNi Class: Assasian Clan: yok Race: El Morad Server: Beramus Level: 61 Sonunda bi mirajım oldu.. :D CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;)
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 ben kafe sahibi olsam, ohoooooo
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 şifreyi bırak ıd: ile bile görseler sırf gıcıklık olsun diye.. ko.world den girer supporrttan mahsus şifreyi atar kafadan arka arkaya yanlış yazar ve hesap blocked. gider charların... ben bi kez, hızlı yazam diye ıd ı yazıktan sonra şifreye tab ile geçem dedim geçmemiş baktım ıd ın yanına şifreyide yazmışım arkamı döndüm 3,,4 kişi bana sırıtıyo.. değiştirdim hemen şifreyi:D.. bide haşin bi bakış attım tmm :)
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: marksman, 06 Ağustos 2005 15:57 tarihinde demiş ki: ben bi kez, hızlı yazam diye ıd ı yazıktan sonra şifreye tab ile geçem dedim geçmemiş baktım ıd ın yanına şifreyide yazmışım arkamı döndüm 3,,4 kişi bana sırıtıyo.. değiştirdim hemen şifreyi:D.. bide haşin bi bakış attım tmm :) :D:D:D[signature][hline]Name: CaNNi Class: Assasian Clan: yok Race: El Morad Server: Beramus Level: 61 Sonunda bi mirajım oldu.. :D CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;)
SoLaReS Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Ya ben açıkça bişey söliym her yeni gün arkadaşlarımın hacklendiğini görüyom.. Kim ne derse desin ben artık GM den şüpheleniyorum.. Afedersiniz ama onların yaptığı bi pislik.. Bi günde 150 kişinin birden charı soyulurmu? Ve bu soyulanların çoğu türk... Bilgierinize[signature][hline]Nick : VW Clan : The_Others Server : Ares Job : Assassin Nation : El Morad Level : 59 Nation Point : 8xxx Düşmanlar : Bobert,CoolTang BİR İNSANA GÖRE ; BİRDEN FAZLA İNSAN OLMAM LAZIM.....
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 gm in ne işi olur? adamlar istediği itemi alıyo zaten
Calamity Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Benimde dikkatimi çekti hacklenenler hep türk. Hacker : Bana uyuz olanları anında hacklerim özellikle ks cileri Ben : Nasıl hackliyosun ya allah aşkına kull adı pass? Hacker : Programlar var sen fazla yorma kafanı Ben : OoOo ağzım açık kaldı valla healal olsun (her neyse privateden bitti konuşma) Oyuna birisi girdi "aaa... koo.. cocu.... kim soydu lan beni kimin bana garezi var 55 assasinide hackliyo o.. " vb küfürler devam etti adamla dialogda bana dediki "evden oynuyorum firewall vs antiviruslerim mevcut kimse bilmiyo kull adımıda nasıl olur" Buyrun buna da bir yorum yazında görelim
Calamity Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Ve şu an oyunu bırakmış bulunuyorum (en azından hacklenmeler durana kadar ) her an ne zaman boşalıcam korkusuyla oynamakdan iyidir.
Öne çıkan mesajlar