Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Bilgisayardan çıkan bütün sesler yankılanıyor nasıl düzeltebilirim ? icq bir a-oo yapıyorsanki büyücünn teki büyü atıyormuş gibi kaotik bir ses çıkıyor.[hline]deep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 ses kartın ac97 mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Evet ses kartın nedir ? SB live yada audigy felan ise Creative Surround Mixer'da effect'e bak.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Sound Blaster Live.[hline]deep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 menülerini bilmiorum ama kesin bi efekt açmışındır biraz ara... araştır..[hline]A Ferrari is a dream, two Ferrari's are paradise while three Ferrari's are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Yok bende öyle efekt mefekt yaw sağ aşağıda hoparlör resmi bile yok yani ek bir program yok.[hline]deep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Driverlarını yüklemedinmi sb live'ın cdsinden ?[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Yeni almadım uzunca bir süredir kullanıyorum 2 senedir falan birden oldu.[hline]deep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Bu cevap cd'sinden sb live driverlarını yüklemedim mi oluo ? Uninstall edip tekrar yüklemeyi denedinmi ? Hatta ve hatta kartı Device Manager'dan kaldırıktan sonra bilgisayarı kapatıp kartı başka bir pci slotuna takmayı denedinmi ? Dene o zaman ne duruosun.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Mikrofonun kazara açılıp da sesin sonsuz döngüye girme sesi değilse nasıl yaptın bilmiyorum ama seskartının efektlerinden birini açmışsın. Concert Hall olabilir yada bathroom. İşin kötüsü nasıl açtığını tezahur edemediğim için kapamak için de bu hali ile bir yol söyliyemiyorum. En kötü ihtimal sürücü ve programlarını indirip kapayabilirsin.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 bende de soundblaster live ses karti var, driver'larini yukledim programlari acilmiyor suan plugin bulunamadi tipinde bir hata veriyor ve yanki olayini kapatacak bir yer bulamadim fikri olan var mi?[signature][hline]Yuru be yavrum endamini goreyim, sensiz gecen gunlerin ta anasini s!..yim. Vikont, rules tamer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar